Reclamă

Jodie Turner-Smith a vorbit despre divorțul de Joshua Jackson. Ce spune actrița despre destrămarea căsniciei ei: „Nu cred că este un eșec”

Jodie Turner-Smith a vorbit despre divorțul de Joshua Jackson. „Uneori lucrurile pe care vrem cu adevărat să le avem și pentru care luptăm, pur și simplu nu ajung să funcționeze”, a declarat actrița în cel mai recent interviu.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 februarie 2024, 6:03

Jodie a declarat pentru The Times că, deși a cerut divorțul de celebrul ei soț, Joshua Jackson, în vârstă de 45 de ani, în octombrie 2023, încearcă să se gândească pozitiv la despărțirea lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jodie Turner-Smith a vorbit despre divorțul de Joshua Jackson

„Uneori lucrurile pe care ne concentrăm cu adevărat, pur și simplu nu ajung să funcționeze”, a spus Jodie. „Și asta e în regulă. Cel mai important lucru este să alegi ceea ce este mai sănătos pentru tine și familia ta și cu siguranță pentru copiii tăi.”

Ea a continuat sugerând că toți oamenii ar trebui să facă o pauză în anumite momente din viața lor și să se întrebe dacă sunt sincere cu ei înșiși.

„Dacă răspunsul este nu, atunci trebuie să faci o mișcare. Eu cred că există cicatrici vizibile de la statul într-un loc care nu e bun pentru ei. Și nu ne afectează doar pe noi, ci pe toți cei din jurul nostru”, a mai spus ea.

În ceea ce privește părerea ei despre destrămarea căsniciei sale, actrița încearcă să fie pozitivă și să rămână cu picioarele pe pământ.

Reclamă

„Nu cred că este un eșec”, a continuat ea despre căsătoria cu Jackson. „Evident că am avut un moment atât de frumos împreună. Și acum este timpul pentru un nou moment pentru amândoi. Și cât de interesant!”

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

Jackson și Turner-Smith s-au întâlnit pentru prima dată la petrecerea organizată pentru ziua de naștere a lui Usher, în noiembrie 2018. Imediat după a început povestea lor de dragoste, care s-a desfășurat rapid, dar cu discreție.

Reclamă

În decembrie 2019, o sursă a declarat pentru People că cuplul s-a căsătorit. Turner-Smith a apărut ulterior cu burtica de gravidă, doar câteva săptămâni mai târziu. Fiica lor, Juno Rose Diana, s-a născut în aprilie 2020.

Turner-Smith a spus pentru The Times că s-a gândit mult la Juno, acum în vârstă de 3 ani, când a decis să pună capăt căsătoriei.

„Cel mai curajos lucru din lume este să recunosc când ceva nu funcționează. Să fac o mișcare și vreau mereu să dau un astfel de exemplu fiicei mele”, a spus ea.

„Marea concluzie este că e vorba despre la fel de multă dragoste și bucurie așa cum a fost întotdeauna. Este vorba doar de a face un pas înainte spre o viață mai bună pentru toți cei implicați.”

Jodie Turner Smith este cunoscută pentru rolul din drama Queen & Slim (2019) și din serialele Nightflyers (2018) și Jett (2019. Jodie Turner-Smith a dat viață personajului Anne Boleyn în mini seria Queen Anne Boleyn. Producția e prima abordare feministă a vieții Reginei Anne Boleyn.

La vremea respectivă, Jodie Turner-Smith considera că Meghan Markle putea „moderniza” Familia Regală Britanică înainte ca ea și Prințul Harry să renunțe la atribuțiile regale.

Se pare că actrița este o femeie care vrea cu orice preț ca oamenii să lupte pentru drepturile lor și să fie respectați pentru deciziile pe care le iau.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×