Reclamă

Jodie Turner-Smith a vorbit despre divorțul de Joshua Jackson. Ce spune actrița despre destrămarea căsniciei ei: „Nu cred că este un eșec”

Jodie Turner-Smith a vorbit despre divorțul de Joshua Jackson. „Uneori lucrurile pe care vrem cu adevărat să le avem și pentru care luptăm, pur și simplu nu ajung să funcționeze”, a declarat actrița în cel mai recent interviu.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 februarie 2024, 6:03 / Actualizat: 26 iunie 2024, 15:21

Jodie a declarat pentru The Times că, deși a cerut divorțul de celebrul ei soț, Joshua Jackson, în vârstă de 45 de ani, în octombrie 2023, încearcă să se gândească pozitiv la despărțirea lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jodie Turner-Smith a vorbit despre divorțul de Joshua Jackson

„Uneori lucrurile pe care ne concentrăm cu adevărat, pur și simplu nu ajung să funcționeze”, a spus Jodie. „Și asta e în regulă. Cel mai important lucru este să alegi ceea ce este mai sănătos pentru tine și familia ta și cu siguranță pentru copiii tăi.”

Ea a continuat sugerând că toți oamenii ar trebui să facă o pauză în anumite momente din viața lor și să se întrebe dacă sunt sincere cu ei înșiși.

„Dacă răspunsul este nu, atunci trebuie să faci o mișcare. Eu cred că există cicatrici vizibile de la statul într-un loc care nu e bun pentru ei. Și nu ne afectează doar pe noi, ci pe toți cei din jurul nostru”, a mai spus ea.

În ceea ce privește părerea ei despre destrămarea căsniciei sale, actrița încearcă să fie pozitivă și să rămână cu picioarele pe pământ.

Reclamă

„Nu cred că este un eșec”, a continuat ea despre căsătoria cu Jackson. „Evident că am avut un moment atât de frumos împreună. Și acum este timpul pentru un nou moment pentru amândoi. Și cât de interesant!”

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

Jackson și Turner-Smith s-au întâlnit pentru prima dată la petrecerea organizată pentru ziua de naștere a lui Usher, în noiembrie 2018. Imediat după a început povestea lor de dragoste, care s-a desfășurat rapid, dar cu discreție.

Reclamă

În decembrie 2019, o sursă a declarat pentru People că cuplul s-a căsătorit. Turner-Smith a apărut ulterior cu burtica de gravidă, doar câteva săptămâni mai târziu. Fiica lor, Juno Rose Diana, s-a născut în aprilie 2020.

Turner-Smith a spus pentru The Times că s-a gândit mult la Juno, acum în vârstă de 3 ani, când a decis să pună capăt căsătoriei.

„Cel mai curajos lucru din lume este să recunosc când ceva nu funcționează. Să fac o mișcare și vreau mereu să dau un astfel de exemplu fiicei mele”, a spus ea.

„Marea concluzie este că e vorba despre la fel de multă dragoste și bucurie așa cum a fost întotdeauna. Este vorba doar de a face un pas înainte spre o viață mai bună pentru toți cei implicați.”

Jodie Turner Smith este cunoscută pentru rolul din drama Queen & Slim (2019) și din serialele Nightflyers (2018) și Jett (2019). Jodie Turner-Smith a dat viață personajului Anne Boleyn în mini seria Queen Anne Boleyn. Producția e prima abordare feministă a vieții Reginei Anne Boleyn.

La vremea respectivă, Jodie Turner-Smith considera că Meghan Markle putea „moderniza” Familia Regală Britanică înainte ca ea și Prințul Harry să renunțe la atribuțiile regale.

Se pare că actrița este o femeie care vrea cu orice preț ca oamenii să lupte pentru drepturile lor și să fie respectați pentru deciziile pe care le iau.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
3
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
O femeie care stă la plajă sub umbrelă
Sănătate
Care sunt orele de plajă indicate. Sfaturi și recomandări pentru un bronz frumos și sănătos
Când vine vara, mulți oameni adoră să-și petreacă zilele bucurându-se de soare la plajă. Cu toate acestea, este important să știi că expunerea excesivă la soare poate fi dăunătoare. Află care sunt orele de...
PARTENERI
×