Reclamă

Billie Eilish a oferit un autograf pe fruntea Melissei McCarthy. Cum s-au distrat cele două la Premiile SAG 2024

Billie Eilish a oferit un autograf pe fruntea Melissei McCarthy. Artista și-a lăsat la propriu amprenta pe chipul celebrei actrițe, în fața tuturor, la unul dintre cele mai așteptate premii ale anului.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 februarie 2024, 12:59

Într-un moment bizar, cântăreața i-a dat un atograf pe fruntea actriței când au urcat pe scenă pentru a prezenta premiul pentru cel mai bun actor într-un serial de comedie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billie Eilish a oferit un autograf pe fruntea Melissei McCarthy

McCarthy, în vârstă de 53 de ani, a început prin a-i spune vedetei că o cunoaște dinainte să se nască. Actrița a povestit o întâmplare amuzantă despre legătura lor surprinzătoare.

„Te-am cunoscut când încă erai în uter. Mama ta, Maggie Baird, a fost prima mea profesoară de improvizație. Și ghici cu cine a fost însărcinată? Tu ai fost”, a dezvăluit Melissa.

Apoi McCarthy a continuat să discute cu artista de numai 22 de ani. Aceasta i-a cerut să semneze rochia metalică, explicând: „Încerc să fiu mai prezentă în crearea amintirilor”.

Eilish a respins inițial dorința actriței, menționând că nu vrea să „strice” look-ul pe care Melissa îl avea la eveniment.

Reclamă

„Vrei să-mi semnezi fața?” a sugerat apoi McCarthy. Billie a scos un marker negru din geantă și a început să-și imprime numele pe fața actriței.

„Cred că este mai bine așa”, a spus Eilish în glumă. Publicul a aplaudat, în timp ce artista și-a completat semnătura cu o inimă mică.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Billie Eilish scrie cu un marker negru pe fruntea Melissei McCarthy
În timp ce Melissa a purtat o rochie feminină și a uimit cu alegerea ei, Billie Eilish a optat pentru o ținută masculină pentru eveniment / Profimedia Images

În timp ce Melissa a purtat o rochie feminină și a uimit cu alegerea ei, Billie Eilish a optat pentru o ținută masculină pentru eveniment. Ea a purtat o cămașă albă și o cravată, asortată cu o vestă transparentă, pantaloni negri și pantofi în aceeași nuanță.

Totuși, acesta nu este sfârșitul sezonului de premiere pentru Eilish. Se așteaptă ca artista să fie prezentă și la Premiile Oscar. Piesa ei din filmul „Barbie” este nominalizată pentru cea mai bună melodie originală.

Billie Eilish, despre nemulțumirea față de propriului corp

Deși în plan profesional se bucură de un mare succes, iar piesele ei se numără printre cele mai apreciate, Billie Eilish are o nemulțumire. Una destul de mare față de propriul corp. Într-un interviu pe care l-a oferit în presa internațională, Billie Eilish a povestit despre relația pe care o are cu propriul corp.

Artista a spus că deși încearcă să se simtă bine în propriul trup, nu are suficientă încredere în imaginea sa.

”Relația pe care o am cu trupul meu este una de-a dreptul îngrozitoare, iar acest lucru se întâmplă încă de când aveam doar 11 ani. Îmi iubesc corpul pentru că este al meu și este cu mine oriunde merg. Mă gândesc la el ca la un prieten, un prieten urât. Este foarte complicat, dar ce pot face? Orice aș încerca să fac este greșit într-un mod sau altul”.

Se pare că acesta este și motivul pentru care artista poartă o mulțime de haine largi. De-a lungul timpului aceasta a fost criticată de fani pentru silueta pe care o are, dar nu lasă toate aceste lucruri să o afecteze.

Cântăreața muncește din greu în sala de sport și vrea să-și recapete încrederea în sine.

Vedeta a declarat în trecut că nu ține cont de părerile celor din jur când vine vorba de hainele pe care le alege. Aceasta percepe hainele ca ”pe o pătură de siguranță”, menite să o protejeze de criticile celorlalți la adresa corpului său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×