Reclamă

Jennifer Aniston împlinește 55 de ani. Detalii mai puțin cunoscute despre actrița din Friends

Jennifer Aniston împlinește vârsta de 55 de ani. Actrița celebră din Friends își celebrează aniversarea într-un cadru restrâns. Trecerea timpului nu și-a lăsat deloc amprenta asupra înfățișării sale sau a spiritului ei plin de optimism.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 februarie 2024, 13:22

Jennifer Aniston se numără printre celebritățile care au descoperit secretul tinereții veșnice. La 55 de ani reușește să arate incredibil, iar cariera sa este în continuarea pe primul plan. Deși nu este căsătorită și nici nu are copii, Jennifer spune că este o femeie împlinită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Aniston împlinește 55 de ani

Jennifer Aniston este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood. Vedeta împlinește 55 de ani pe data de 11 februarie. În ultima perioadă, Jennifer a trecut printr-o perioadă dificilă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Aniston, imagine de pe platourile de filmare de la Variety Studio
Deși a împlinit 55 de ani, Jennifer Aniston este singură în prezent / Profimedia Images

Pierderea prietenului său, Matthew Perry, a lăsat un gol în sufletul actriței din Friends. Totuși, Jennifer a rămas mereu optimistă și i-a încurajat pe ceilalți să-și găsească mereu puterea să zâmbească. Mai jos găsești o listă cu detalii pe care nu le știai despre viața tumultoasă a vedetei din Friends.

Reclamă

Părinții lui Jennifer au fost actori

Tatăl lui Jennifer, Johan Aniston, a jucat în Days of Our Lives și mama sa, Nancy Dow, a jucat în the Beverly Hillbillies, dar și în The Wild Wild West. Î

n ciuda faptului că părinții săi au lucrat în această industrie, ei nu au susținut-o niciodată pe Jennifer atunci când a decis că vrea să devină actriță. Jennifer a povestit într-un interviu din anul 2015 că a avut întotdeauna o pasiune pentru teatru, deoarece părinții nu o lăsau foarte mult în fața televizorului.

Reclamă

„Tata aproape că mă implora să nu intru în această industrie. Mi-a spus că nu vrea să am inima frântă. Respingerile pot fi brutale aici. M-a rugat să fiu un avocat. A fost un fel de rebeliune pentru mine. Speram că o să reușesc să devin cunoscută ca să-i dovedesc că nu a avut dreptate”, a spus Jennifer într-un interviu din trecut.

A avut mai multe locuri de muncă

Jennifer Aniston și-a dat seama din copilărie faptul că vrea o carieră în lumea filmului. În ciuda faptului că venea dintr-o familie bună, Jennifer și-a dorit să încerce mai multe lucruri înainte de a cunoaște succesul. Într-o conferință de presă din 2011, a povestit despre primele sale locuri de muncă.

„Cea mai grea slujbă a fost să fiu mesager pe bicicletă în New York. Aveam 19 ani. Sunt o persoană care nu reușește să se coordoneze cu ușurință, nu ar fi trebuit să fiu lăsată să merg pe o bicicletă. A fost foarte greșit să merg pe o bicicletă într-un New York plin cu taxiuri”, a spus Jennifer într-un interviu din trecut.

Ulterior, Jennifer a fost angajată ca chelneriță, iar mai apoi a vândut înghețată la un magazin. În 1996, Aniston a spus pentru Rolling Stone că s-a mutat în cele din urmă la hollywood și s-a angajat ca agent de telemarketing, înainte de a obține primul ei rol în actorie.

Jennifer Aniston a jucat în patru seriale TV înainte de a apărea în Friends

Jennifer Aniston a  devenit cunoscută pentru rolul ei din Friends. Cu toate acestea, puțini știu că vedeta a jucat în alte patru seriale de televiziune înainte de a atinge celebritatea.

Jennifer Aniston tânără, portretul personajului său din Friends. Fotografia are fundal albastru.
Portretul lui Rachel Green, în cel de-al 6-lea sezon al serialului „Friends” (1999-2000) / Warner Bros. NBC, Getty Images

La vârsta de 21 de ani, Jennifer a jucat în Molly. Ulterior a jucat într-o scurtă adaptare TV a Ferris Bueller’s Day Off. Diva a jucat mai apoi în The Edge, iar ulterior în Muddling Through.

Jennifer Aniston a refuzat un rol în Saturday Night Live pentru a juca în Friends

Jennifer Aniston aproape a apărut în celebra emisiune Saturday Night Live. Adam Sandler a povestit că Jennifer a refuzat apariția în SNL pentru a juca în Friends. Vedeta a simțit că serialul avea să-i aducă celebritatea și a declarat într-un interviu că nu regretă niciodată decizia pe care a luat-o în acel moment.

O altă actriță a fost luată în considerare pentru rolul său din Friends

Jennifer Aniston a interpretat-o pe Rachel Green în seria celebră de comedie. Este greu de imaginat că Rachel Greena r pueta fi intereptată de altcineva decât Jennifer Aniston.Puțini sunt cei care știu că Jennifer aproape a schimbat personajul său cu Cortuney Cox.

Jennifer Aniston și-a urât coafura emblematică din Friends

La sfârșitul anilor 1990, femeile din întreaga lume au încercat să o imite pe Rachel din Friends. Coafura din primele episoade ale serialului a devenit emblematică pentru milioane de femei.

Jennifer Aniston și Matthew Perry în timp ce stau de vorbă într-o scenă din Friends
Jennifer Aniston a vorbit cu Matthew Perry cu puțin înainte de decesul acestuia / Profimedia Images

Deși coafura ei a generat adevărate tendințe în materie de frumusețe, Jennifer spune că nu a fost niciodată o fană a acelei imagini.

Actrița din Friends e dislexică

Jennifer Aniston a  declarat într-un interviu din anul 2015 faptul că suferă de dislexie. Vedeta a aflat că are această tulburare la vârsta de 20 de ani.

„Credeam că pur și simplu nu sunt o persoană deșteaptă. Pur și simplu nu reușeam să rețin nimic. Acum am avut această mare descoperire. Am simțit că toate traumele copilăriei mele au fost explicate”, a spus Jennifer într-un interviu din trecut.

O traumă din copilărie a făcut-o să se teamă de apă

Jennifer Aniston a declarat că un accident din copilărie a făcut-o să se teamă de apă. Aniston a dezvăluit că aproape a văzut moartea.

„Am o teamă reală de a merge sau a mă afla sub apă. Eram copil și aveam această tricicletă cu care mă plimbam în jurul unei piscine și mi-am dus tricicleta în piscină și nu i-am dat drumul. Fratele meu a încercat să mă ajute. M-am speriat foarte tare că o să rămân acolo”, a spus Jennifer într-un interviu din trecut.

Vedeta a povestiti în trecut despre cât de importantă a fost terapia în viața ei. Aceasta s-a confruntat cu probleme chiar și în timpul mariajului său cu Brad Pitt

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×