Reclamă

Jennifer Aniston și David Schwimmer i-au adus un ultim tribut lui Matthew Perry. Actorii din Friends au postat mesaje emoționante

Jennifer Aniston și David Schwimmer i-au adus un ultim tribut lui Matthew Perry. Actorii din Friends au postat mesaje emoționante în mediul online. Postările vin la scurt timp după ce Matt LeBlanc și Courteney Cox și-au exprimat regretul față de pierderea suferită.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 noiembrie 2023, 17:57

Alți doi actori ai seriei Friends s-au alătura colegilor săi și au postat mesaje pline de emoție pe conturile lor de social media. După ce au păstrat tăcerea pentru mai multe zile, Jennifer Aniston și David Schwimmer au decis că este momentul să vorbească despre decesul lui Perry.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Aniston și David Schwimmer i-au adus un ultim tribut lui Matthew Perry

Moartea lui Matthew Perry a venit ca o adevărată lovitură pentru actorii din Friends. Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox și Matt LeBlanc au fost mai mult decât colegi de platou cu Perry, aceștia au fost o adevărată familie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cele șase personaje principale ale serialului „Friends”
Cele șase personaje principale ale serialului „Friends” / Getty Images

Vestea că actorul s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani a fost primită cu greu de fanii acestuia, dar mai ales de cei care „i-au fost o familie” timp de zece sezoane ale serialului Friends. Doliul continuă printre colegii lui Perry, iar doi dintre aceștia și-au găsit în cele din urmă cuvintele pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Reclamă

Jennifer Aniston și Matthew Perry au avut o prietenie strânsă în afara platourilor de filmare

Jennifer Aniston a fost cea care ar fi trecut cel mai greu peste moartea actorului. Întrea ea și Matthew Perry a existat o relație strânsă de prietenie. Apropiații vedetei spun că Aniston a avut nevoie de mult timp pentru a putea procesa emoțiile care au cuprins-o atunci când a aflat vestea tragică.

„Evenimentul acesta a lăsat o tăietură adâncă în inima mea. Să-i spun la revedere lui Matty a fost un val nebunesc de emoții pe care nu le-am mai trăit până acum. Toți am experimentat un fel de pierderi la un moment dat în viață. O pierdere a unei vieți sau o pierdere a unei iubiri”.

Reclamă

„Doliul îți permite să treci prin multe momente pline de bucurie și să-ți amintești cât de minunat a fost să iubești o persoană atât de mult. Noi l-am iubit foarte mult. A fost parte din ADN-ul nostru. Întotdeauna am fost șase”.

„Aceasta a fost familia pe care ne-am ales-o. O familie care ne-a schimbat pentru totdeauna. Matty a știut întotdeauna că își dorește să facă oamenii să râdă. O zi fără a face pe cineva să râdă era pierdută pentru el. Viața lui a depins de asta”.

„A reușit întotdeauna să ne facă să râdem cu lacrimi. Am trecut prin mesajele noastre în care am râs, am plâns și apoi am râs iar. Le voi păstra mereu și pentru totdeauna. Matty, te iubesc foarte mult și știu că acum ești împăcat și în afara oricărei dureri. Vorbesc cu tine în fiecare zi, iar uneori parcă te aud spunând: „poți să fii mai nebună de atât?”.

Mesajul actriței a fost însoțit și de câteva imagini emoționante. Jennifer a postat o fotografie din timpul repetițiilor, apoi un mesaj primit de la Perry, iar la final a postat o scenă plină de emoție din serialul Friends.

David Schwimmer și-a luat la revedere de la Matthew Perry cu un mesaj care a primit mii de aprecieri

David Schwimmer și Matthew Perry au avut o prietenie strânsă chiar și după încheierea celor zece sezoane din serialul Friends. Cei doi actori au păstrat legătura și obișnuiau să petreacă timp împreună.

David s-a alăturat colegilor săi și a postat o imagine din serialul Friends alături de Matthew Perry. Imaginea a fost însoțită de un mesaj care a stârnit mii de aprecieri în mediul online.

„Îți mulțumesc pentru zece ani incredibili de creativitate și râsete. Nu voi uita niciodată modul tău impresionant de a spune o glumă la momentul potrivit. Puteai cu ușurință să spui o replică dintr-un dialog și să o duci în direcția în care îți dorești, iar rezultatul era întotdeauna original, neașteptat și plin de autenticitate”.

„Ai avut o inimă incredibilă. Ai fost întotdeauna generos și ți-ai împărtășit viața cu noi pentru a putea crea o frumoasă familie. Din șase necunoscuți am reușit să formăm o adevărată familie”.

„Această fotografie mă face să zâmbesc și să port doliu. Mi te imaginez acolo sus, undeva, în costumul tău alb în timp ce te uiți la noi. Ar putea să fie mai mulți nori?”.

La fel ca ceilalți actori din Friends, David nu a vrut să lase timpul să treacă fără a-i aduce un ultim omagiu prietenului său, a scris People.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
2
O femeie frumoasă cu ochii căprui și părul brunet pentru a ilustra ce culori de păr întineresc
Frumusețe
Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Ce spun specialiștii în beauty
Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Alegerea celei mai bune culori de păr pentru ochii căprui poate fi o provocare. Există...
3
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
4
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie în bol alb cu furculiță
Rețete
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie
Pentru o masă de prânz simplă, dar delicioasă sau chiar pentru cină, merită preparată o salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie. Rețeta este simplă și rapidă, perfectă pentru atunci când timpul...
5
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și aplică unul dintre trucurile simple de frumusețe pentru femeiele care au peste 40 de ani
Frumusețe
Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Sfaturi de la specialiștii în beauty
Frumusețea nu are vârstă. Specialiști în beauty îți vin și de această dată în ajutor cu câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Iată cum poți să-ți evidențiezi...
PARTENERI
×