Reclamă

Matt LeBlanc și Courteney Cox i-au adus un tribut lui Matthew Perry. Ce mesaje au postat în amintirea actorului din Friends

Matt LeBlanc și Courteney Cox i-au adus un tribut lui Matthew Perry. Actorii au decis să posteze câteva imagini în amintirea colegului lor de platou. Doar doi dintre actorii serialului Friends au făcut declarații publice până la acest moment.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 noiembrie 2023, 11:45

Moartea lui Matthew Perry i-a luat complet prin surprindere pe apropiații acestuia. Matt LeBlanc, Courteney Cox, Jennifer Aniston, David Schwimmer și Lisa Kudrow, colegii actorului din Friends, au decis să păstreze tăcerea și nu au oferit foarte multe detalii despre întâmplarea nefericită. Cei cinci actori au mers împreună la funeraliile lui Matthew.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matt LeBlanc și Courteney Cox i-au adus un tribut lui Matthew Perry

Matt LeBlanc și Courteney Cox au distribuit în mediul online câteva dintre momentele lor preferate pe care le-au trăit alături de Matthew Perry. Cei doi au decis să facă postările publice pe conturile lor de Instagram.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Alături de imaginile postate, fiecare dintre cei doi actori au lăsat și un mesaj emoționant. Matt LeBlanc, care l-a interpretat în serial pe Joey Tribbiani, și-a luat rămas bun de la cel care i-a fost coleg și prieten pe platourile de filmare timp de zece sezoane.

Reclamă

„Îți spun la revedere cu inima grea. Momentele pe care le-am petrecut împreună au fost cele mai frumoase amintiri din întreaga mea viață. A fost o onoare să împart scena cu tine și să te numesc prietenul meu”.

„Voi zâmbi mereu atunci când mă voi gândi la tine. Nu vei fi niciodată uitat. Niciodată! Întinde-ți aripile și zboară prietenul meu. Îți doresc multă iubire. Bănuiesc că păstrezi cei 20 de dolari pe care mi datorezi”.

Mesajul lui Matt LeBlanc a fost unul emoționant. Totuși, actorul și-a dorit să încheie cuvintele sale cu o glumă, așa cum i-ar fi plăcut prietenului său.

Reclamă

Nici Courteney Cox nu s-a lăsat mai prejos în cuvintele frumoase pe care i le-a dedicat prietenului său. Actrița a postat un videoclip cu scena sa preferată din Friends, dar și un mesaj plin de emoție.

„Sunt atât de recunoscătoare pentru fiecare moment pe care l-am petrecut cu tine, Matty. Îmi lipsești în fiecare zi. Când lucrezi cu cineva atât de aproape cum am făcut-o eu cu Matthew sunt sute de momente pe care ai vrea să le împărtășești”.

„Matthew obișnuia să-mi spună ceva amuzant înainte de fiecare scenă. Acesta este unul dintre acele momente. Era o persoană amuzantă și o persoană cu un suflet enorm”, și-a încheiat actrița mesajul.

Cei doi actori din Friends au fost singurii care au ales să posteze mesaje în amintirea colegului lor.

Jennifer Aniston se confruntă cu probleme după moartea lui Matthew Perry

Matthew Perry a fost extrem de apropiat de colegii săi de platou. Actorul, care s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, obișnuia să petreacă timp cu colegii săi de platou chiar și după încheierea serialului. Matthew a declarat în trecut că cea mai strânsă relație de prietenie a avut-o cu Jennifer Aniston.

Aniston ar fi fost cea care l-ar fi susținut în momentele grele în care s-a confruntat cu dependența de alcool și substanțe interzise.

La mai puțin de un an de când Jennifer și-a pierdut tatăl, aceasta se confruntă cu pierderea lui Perry. Apropiații actriței spun că aceasta este „complet doborâtă de durere”.

„Este a doua pierdere masivă în mai puțin de un an. Ea încă nu și-a revenit după decesul tatălui său, iar acum l-a pierdut pe Matthew. Încă nu se simte pregătită să vorbească despre ce s-a întâmplat. Moartea lui Matthew a fost o lovitură grea”, a declarat apropiatul lui Jennifer pentru PageSix.

Actorii din Friends au fost prezenți la înmormântarea lui Matthew și au stat aproape de părinții acestuia. Matthew a fost îngropat într-un cimitir care se află în apropiere de studiourile Warner Bros, acolo unde s-a filmat serialul Friends timp de 10 sezoane.

Familia și prietenii actorului au fost cei care l-au condus pe acesta pe ultimul drum.

Cum văd actorii din Friends pierdera lui Matthew Perry

Actorii din Friends au făcut primele declarații publice la câteva zile după moartea actorului. Aceștia au preferat să ofere o declarație pentru publicația People, iar mai apoi să păstreze tăcerea. Pierdera lui Matthew a reprezentat un șoc pentru ei.

„Suntem devastați de tot ceea ce se întâmplă și de pierderea lui Matthew. Am fost mereu mai mult decât colegi. Suntem o adevărată familie. Sunt foarte multe de spus, dar acum ne vom lua un moment pentru a procesa pierderea suferită”.

Cele șase personaje principale ale serialului „Friends”
Cele șase personaje principale ale serialului „Friends” / Getty Images

„Cu timpul poate vom spune mai multe. Gândurile noastre sunt cu familia și prietenii lui Matty”, au declarat actorii din Friends la scurt timp după decesul actorului.

Fanii și-au arătat sprijinul față de actorii din serial prin intermediul conturilor de social media. În online au apărut nenumărate mesaje de susținere pentru prietenii și familia lui Matthew Perry.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×