Reclamă

Ce se întâmplă cu bunurile lui Matthew Perry după moartea acestuia. Cine moștenește averea actorului din Friends

Un avocat a dezvăluit ce se întâmplă cu bunurile lui Matthew perry după moartea acestuia. Actorul din Friends a reușit să strângă de-a lungul timpului o avere impresionantă. Acesta a deținut mai multe proprietăți și a investit în diferite afaceri.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 noiembrie 2023, 12:03

Matthew Perry s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani. Acesta a fost găsit mort într-o cadă cu hidromasaj din interiorul casei sale din Los Angeles. Presa internațională a scris că la locul decesului nu au fost găsite substanțe interzise.

Ce se întâmplă cu bunurile lui Matthew Perry după moartea acestuia

Matthew Perry a lăsat în urmă o mulțime de inimi îndurarete. Actorul nu a fost căsătorit niciodată și nu  avut urmași, însă a avut o mulțime de prieteni și admiratori. Dată fiind situația acestuia, un avocat a făcut mai multă lumină în ceea ce privește averea și testamentul lui Matthew Perry.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Matthew Perry, pe scenă, într-un costum negru, la un eveniment
Detectivii Departamentului de Poliție din Los Angeles investighează moartea actorului / Getty Images

Sursele de peste hotare scriu că Matthew a strâns o sumă impresionantă în urma rolului pe care l-a jucat în cele zece sezoane din serialul Friends. Averea lui Perry presupune toate bunurile sale fizice, proprietățile, dar și drepturile de autor.

Reclamă

Mărcile comerciale, numele și drepturile de autor sunt incluse, de asemenea, la fel ca oricare dintre investițiile sale în moștenirea actorului.

David Esquivias, Laura Zwicker și Jonathan Forster, avocați din California, spun că există mai multe moduri prin care pot fi gestionate bucurile lui Perry. Actorul va continua să primească plăți pentru dreptul de autor și numele său chiar și după moartea sa.

„Breasla și sindicatele ar putea să se afle printre beneficiari. Nu este un traseu comun, dar este o posibilitate. Breasla actorilor și industria ar putea să primească o parte a veniturilor care vor fi generate chiar și după moartea acestuia”, au spus avocații.

Reclamă

„În California se poate semnala un beneficiar și pentru bunuri imobiliare, conturi de acțiuni, obligațiuni, asigurări de viață. Dacă Matthew are beneficiari desemnați, atunci veniturile vor merge în conturile lor. Dacă perry a ales să nu listeze un anumit beneficiar pentru bunurile sale, atunci cel mai probabil vor găsi o posibilitate de a împărți bunurile sale”, au încheiat avocații declarațiile.

Matthew Perry a fost condus pe ultimul drum de familie și prieteni. La înmormântarea acestuia au fost prezenți și actorii din Friends. Jennifer Aniston, colega de platou  a actorului, a declarat că traversează o perioadă foarte dureroasă după moartea actorului.

Ce s-ar fi întâmplat dacă Matthew Perry ar fi avut un testament

Apropiații actorului nu au dezvăluit încă dacă acesta ar fi apucat să-și facă un testament. Testamentele pot indica cine ar putea fi deținătorul bunurilor lui Perry după moartea acestuia. Dacă actorul ar fi avut un testament, atunci instanța ar fi și ea implicată.

Avocații spun că în acest caz va exista o procedură de testare și supraveghere de instanță în care testamentul devine, în anumite situații, chiar și o chestiune publică. Va fi nevoie de un inventar al bunurilor, iar mai apoi va fi nevoie de un beneficiar, care este de obicei menționat.

Părinții actorului nu au făcut nicio declarație cu privire la averea fiului lor. Cu toate acestea, avocații spun pentru People că Perry și-ar fi putut lăsa o parte a bunurilor sale familie. Perry a avut o relație strânsă cu părinții lui. John Bennett Perry și Suzanne Morrison i-au fost întotdeauna aproape fiului lor.

Chiar dacă cei doi au divorțat la un an după nașterea actorului, aceștia s-au implicat în creșterea lui Perry. Experții spun că dacă părinții lui ar refuza să primească moștenirea lui Perry, atunci aceasta ar putea ajunge la frații săi vitregi. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Parteneri care stau îmbrățișați în pădure și zâmbesc pe un fundal de toamnă
Horoscop
3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023. Vezi dacă te numeri printre ele
A venit acel momentul al anului în care numărăm zilele până vom ajunge la un nou 1 ianuarie. Până atunci, 3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023 vor finaliza perioada...
2
O femeie frumoasă care stă acoperită cu un cardigan alb cu pene
Horoscop
Ce zodie e în decembrie. Calități și defecte ale persoanelor născute în această lună
Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, cei născuți în decembrie sunt sub semnul zodiacal Săgetător sau Capricorn. Simbolizat de arcaș, Săgetătorii sunt cunoscuți pentru natura lor aventuroasă, curiozitatea intelectuală și deschiderea în...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Imagine de la târgul de Crăciun din Craiova
Timp liber
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Ce oraș din România se află pe listă
De la Budapesta la Praga, mergi mai departe pentru cumpărăturile tale festive anul acesta. Ele sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Nu ezita să te bucuri de...
5
O femeie frumoasă care aleargă pentru a ilustra ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi zilnic
Sănătate
Ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi. Schimbările pe care le poți resimți rapid
Oare ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi? Multe persoane care iubesc să alerge și-au pus această întrebare. Au achiziționat aparatele ideale de măsurare a efortului fizic. Pentru mulți alergatul...
PARTENERI
×