Reclamă

Cum a fost surprins David Schwimmer după moartea lui Matthew Perry. Ross Geller din Friends a încercat tot timpul să se ascundă de fotografi

Presa internațională a dezvăluit cum a fost surprins David Schwimmer după moartea lui Matthew Perry. Actorul, care l-a jucat pe Ross Geller în serialul Friends, a încercat să se ferească de paparazzi. David și Matthew au filmat împreună la cele zece sezoane ale serialului iubit.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 noiembrie 2023, 6:54

David Schwimmer a încercat să nu atrag foarte mult atenția asupra sa. Acesta a fost surprins în timp ce se întorcea la apartamentul său din New York. Actorul, în vârstă de 56 de ani, a încercat să se ferească de privirile curioșilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a fost surprins David Schwimmer după moartea lui Matthew Perry

David Schwimmer a încercat să-ți ascundă identitatea. Actorul s-a camuflat din cap și până în picioare și a încercat să treacă neobservat pe lângă trecători. Mulți fani l-au așteptat în fața casei și au așteptat să ofere câteva informații despre moartea prietenului său.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

David Schwimmer cu o mască pe față și o șapcă pe cap în timp ce se plimbă pe străzile din New York
David Schwimmer a încercat să se ferească de fotografi / Profimedia Images

Actorii din Friends au luat decizia de  nu comenta evenimentul tragic. Aceștia au făcut prima declarație publică, iar ulterior au promis că vor reveni cu mai multe detalii.

Reclamă

David și Matthew au fost foarte apropiați. Cei doi actori au păstrat legătura chiar și după încheierea filmărilor pentru serial.

David încearcă să-și revină după această perioadă grea. Apropiații actorului spun că acesta nu a ieșit din casă în primele zile după ce a aflat de decesul lui Matthew.

Actorul a fost văzut în această perioadă în compania fostei sale soții, Zoe Buckman. Cei doi au fost căsătoriți între 2010 și 2017, scrie publicația PageSix.

Reclamă

Care au fost primele declarații ale actorilor din Friends despre moartea lui Matthew Perry

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer i-au adus un omagiu colegului lor de breaslă. Actorii s-au ferit să facă postări în mediul online și au preferat să aibă o abordare diferită a momentului dramatic.

Actorii au declarat că Matthew a făcut parte din „familie”, motiv pentru care au preferat să nu-și arate durerea în mediul online. Singura lor declarație a apărut în publicația People. Cuvintele pline de durere a fost împărtășite în presă.

„Suntem devastați de pierderea lui Matthew. Am fost mereu mai mult decât colegi de platou. Am fost întotdeauna o familie mare. Sunt atât de multe de spus, dar momentul acesta este plin de durere, iar noi suntem în doliu. Vrem să înțelegem ce s-a întâmplat și să trecem în felul nostru peste această perioadă grea. Cu timpul probabil vom spune mai multe”.

„Vom face mai multe declarații atunci când vom fi capabili. În acest moment gândurile noastre se îndreaptă la familia și cei care l-au iubit pe Matty”.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer au vrut să facă mesajul public prin intermediul publicației internaționale. Actorii nu au oferit mai multe detalii cu privire la funeraliile lui Matthew.

Familia actorului este rezervată, însă fanii speră să afle mai multe amănunte. Sute de admiratori au i-au adus actorului un omagiu în mediul online, dar și în locul unde obișnuia să filmeze.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer se așteaptă să fie prezenți la înmormântarea actorului din serialul Friends. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×