Reclamă

Fosta logodnică a lui Matthew Perry a vorbit despre moartea actorului. Postarea lui Molly Hurwitz i-a emoționat pe cititorii din mediul online

Fosta logodnică a lui Matthew Perry a vorbit despre moartea actorului. Molly Hurwitz a făcut o postare emoționantă în mediul online. Molly s-a alăturat celor care i-au adus un omagiu regretatului actor din serialul Friends.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 31 octombrie 2023, 13:44

Molly și Matthew au început să se întâlnească încă din anul 2018. Cei doi au avut o relație frumoasă, iar în anul 2020 s-au logodit. În ciuda faptului că au ținut unul la altul, Matthew a fost cel care a anunțat la o lună de la logodnă faptul că s-a despărțit de partenera sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta logodnică a lui Matthew Perry a vorbit despre moartea actorului

Moartea neașteptată a actorului din Friends i-a făcut pe mulți să reacționeze în mediul online. Prietenii acestuia au postat mesaje de susținere pentru familie, în timp ce actorii care l-au cunoscut i-au adus un ultim omagiu.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Printre cei care se află în doliu se numără și fosta sa logodnică, Molly a postat un mesaj emoționant în mediul online.

Reclamă

Alături de cuvintele pline de dragoste și admirație, Molly a atașat și o fotografie rară cu actorul din Friends. Este o imagine rară din colecția celor doi. Aceștia s-au afișat rareori în public și au preferat mereu să-și țină relația departe de ochii curioșilor, scrie PageSix.

„Prețuia lumea discutând despre talentul său și, într-adevăr, era excepțional de talentat. Îmi amintesc când s-au întors pe platourile de filmare pentru reuniunea Friends. A venit acasă extrem de entuziasmat”, și-a amintit Molly în postarea sa din mediul online. „Am fost atât de bun!”, își amintește ea despre relatările lui Matthew.

„Mă opream adesea să analizez cu el anumite scene din serial. Respectul nostru reciproc pentru umor a fost o legătură care ne-a adus mereu mai aproape unul de celălalt. A fost cu adevărat încântător să văd cum îi apare acea strălucire în ochi. Deși l-am iubit cu o intensitate pe care nu o puteam exprima, era un suflet complex care, uneori, provoca și dureri profunde”, a dezvăluit Molly.

Reclamă

„Nimeni în viața mea de adult nu m-a influențat mai profund decât Matthew Langford Perry. Sunt profund recunoscătoare pentru tot ce m-a învățat relația noastră”. Publicația Hello scrie că Moly și-a continuat mesajul cu câteva cuvinte legate de bătălia actorului cu consumul de substanțe interzise.

„Nu pot trece cu vederea impactul celor de la Al Anon, grupurile de sprijin dedicate celor afectați de consumul de alcool al altor persoane, care s-au dovedit a fi de neprețuit în călătoria mea alături de Matthew”.

„Matty, să știu că ești împăcat îmi aduce în cele din urmă mângâiere”, a încheiat molly mesajul său.

Cum a arătat viața lui Matthew Perry după relația sa cu Molly Hurwitz

Matthew  a fost complet îndrăgostit de Molly. Actorul nu a fost niciodată adeptul relațiilor lungi, însă împreună cu Molly a reușit să-și construiască o viață frumoasă. A devenit mult mai implicat în relație și a încercat să treacă peste dependența sa de substanțe interzise și alcool.

Matthew a declarat într-un interviu din trecut faptul că Molly este „cea mai minunată femeie din lume”. Cei doi s-au bucurat mereu de timpul petrecut împreună și au încercat să se ferească de privirile curioșilor.

Actorul și partenera sa nu au rezistat prea mult împreună după ce s-au logodit. La aproape o lună de la anunț, Matthew a fost cel care a declarat că „îi dorește tot ce este mai bun lui Molly”.

Se pare că actorul avea un motiv întemeiat pentru care nu se putea vedea într-o relație de lungă durată.

„Am preferat mereu să fiu primul care pleacă din relație. Nu voiam ca partenerele mele să vadă cu nu sunt suficient de bun pentru ele. Nu-mi doresc să trăiesc acele sentimente, m-ar fi adus iar în pragul unei dependențe. O despărțire m-ar fi anihilat. Este unul dintre motivele pentru care am preferat să mă desparte de aceste femei minunate care mi-au trecut prin cale”, declara Matthew într-un interviu din trecut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×