Reclamă

Brad Pitt a împlinit 60 de ani. Actorul este una dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood

Brad Pitt a împlinit 60 de ani. Actorul este una dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood. Felul în care arată, cum se comportă și ce carieră are i-a făcut pe mulți să-l compare cu o sticlă de vin, care se îmbunătățește pe măsură ce trece timpul.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 decembrie 2023, 12:25

Brad Pitt, cel care le-a făcut pentru prima dată pe femei și, probabil, pe câțiva bărbați să stea mai drept pe scaunele lor de cinema, în rolul de cowboy din Thelma & Louise, are astăzi 60 de ani. Deși este tatăl a șase copii, are o carieră impresionantă și nu i-a fost tocmai ușor în ultimii ani, actorul nu-și arată vârsta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt a împlinit 60 de ani

Presa internațională scrie că timpul nu și-a pus amprenta asupra aspectului său fizic datorită faptului că a renunțat la alcool și a urmat o dietă vegană în ultimii șase ani. Cu toate acestea, se pare că actorul se menține tânăr și datorită fericirii din viața sa. Există o nouă femeie în viața lui care are doar 32 de ani.

Ines de Ramon, iubita lui Brad Pitt, surprinsă de paparazzi luna trecută, în Hollywood, după ce a luat prânzul cu unul dintre prietenii ei
Ines de Ramon, iubita lui Brad Pitt, surprinsă de paparazzi luna trecută în Hollywood, după ce a luat prânzul cu unul dintre prietenii ei / Profimedia Images

Mulți au apreciat faptul că actorul nu a apelat deloc la intervențiile estetice. De exemplu, despre Tom Cruise s-a scris recent că și-a făcut intervenții la nivelul feței. Cu toate acestea, atunci când Pitt a apărut în Babilon, toți mușchii feței lui păreau să se miște.

DailyMail scrie că secretul lui Pitt la 60 de ani se datorează genelor bune. Se spune că, spre deosebire de multe vedete din lumea filmului, care se dovedesc a fi mici în viața reală, Pitt arată la fel în afara ecranului ca și pe ecran. Este înalt, are 1,8 metri înălțime.

Reclamă

Spre deosebire de mulți actori care arată diferit când nu sunt în personaj, actorul se simte foarte confortabil în propria piele.

Pitt a jucat în trecut rolul lui Benjamin Button, un personaj care îmbătrânește înapoi după ce s-a născut bătrân. El a devenit mai tânăr pe măsură ce au trecut anii. Așa cum pare că se întâmplă și în viața reală.

Spre deosebire de Tom Cruise, care arată ca un adolescent de 60 de ani, Brad Pitt s-a maturizat de la băiețel la un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, mai scrie tot DailyMail.

Reclamă

Cine au fost femeile care au trecut prin viața lui Brad Pitt

Alții sunt de părere că femeile din viața sa au fost cele care l-au ajutat să se mențină tânăr. Prima sa căsătorie cu Jennifer Aniston s-a încheiat când Pitt s-a îndrăgostit de colega lui Angelina Jolie în Mr & Mrs Smith.

Au avut împreună trei copii biologici. Au adoptat încă doi (ea a adoptat un copil înainte de relația lor, pe care Brad l-a adoptat ulterior). Căsătoria lor s-a încheiat într-un mod urât. Angelina a susținut că actorul consuma foarte mult alcool și nu mai avea un comportament potrivit față de ea și copii.

El a vorbit public despre mersul la un centru de alcolici anonimi. A mărturisit și cum a găsit un punct comun cu colegul său din Legends Of The Fall, Anthony Hopkins. Ei au avut multe de discutat despre dependență. Dar toată această tulburare nu pare să fi lăsat o urmă pe chipul lui Pitt.

Noua cucerire a lui Pitt e Ines de Ramon. Femeia e mai tânără cu 29 de ani decât el și e designer de bijuterii. Fanii iubesc atunci când vedetele lor preferată formează un cuplu. Cu toate acestea, doza dublă de atenție este o presiune uriașă asupa relației. Din păcate, la Hollywood multe relații s-au terminat din această cauză.

DailyMail scrie că să fii căsătorit cu cineva care este la fel de faimos, arătos și ambițios ca tine, probabil duce la o relație care nu se va termina cu bine.

Una dintre puținele căsătorii din showbiz care au durat a fost cea dintre Paul Newman și Joanne Woodward,. Se pare că a durat pentru că Woodward nu era geloasă pe faima soțului ei. Ar mai fi multe de spus despre acest mare actor. Cu toate acestea, alegem să încheiem acest articol cu un sincer La mulți ani, Brad.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×