Reclamă

Halle Berry a dezvăluit că ea și Angelina Jolie s-au împrietenit. Pe cele două le-au legat discuțiile despre „foști și divorțuri”

Halle Berry a dezvăluit că ea și Angelina Jolie s-au împrietenit. Pe cele două le-au legat discuțiile despre „foști și divorțuri”, chiar dacă perioada dificilă nu a trecut pentru niciuna dintre ele.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 10 decembrie 2023, 7:36

Halle Berry a dezvăluit recent informații despre relația ei în continuă creștere cu Angelina Jolie, în timp ce se pregătesc pentru noul lor film, „Maude v Maude”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halle Berry a dezvăluit că ea și Angelina Jolie s-au împrietenit

Într-un interviu sincer pentru Variety, Halle, de 57 de ani, a vorbit despre această colaborare incitantă, cel de-al doilea proiect regizoral, care o aduce în două roluri importante alături de Jolie. Acela de co-protagonistă și co-producătoare alături de actrița de 48 de ani.

Amintindu-și despre trecutul lor, Halle Berry a recunoscut că relația lor nu a fost întotdeauna bună. „Am avut un început dificil și cred că asta ne va îmbunătăți de fapt chimia de pe ecran”, a explicat ea.

În ciuda tensiunilor inițiale, Halle este entuziasmată de perspectiva de a lucra îndeaproape cu o altă femeie puternică din industrie.

„Angelina este o femeie incredibil de puternică și inspiratoare, iar colaborarea noastră este ceva ce aștept cu nerăbdare”, a spus ea.

Reclamă

Aprofundând dinamica noii lor relații, Halle a dezvăluit și care au fost experiențele ce au jucat rol de fundament pentru conexiunea lor.

„Conversațiile noastre gravitează adesea în jurul complexității divorțurilor și a relațiilor din trecut. Este sigur să spunem că am găsit un teren comun”, a împărtășit ea.

Ambele actrițe au experimentat divorțuri greu de gestionat. Halle Berry și-a finalizat divorțul de Olivier Martinez după un proces de opt ani. Angelina încă este implicată într-o luptă juridică cu Brad Pitt de la despărțirea lor din 2016.

Reclamă

„Maude v Maude”, așa cum este descris de Halle, promite a fi un amestec unic de genuri. „Este o poveste plină de căldură, dar împletită cu elemente de comedie, acțiune și chiar supranatural. Gândiți-vă la asta ca la o încrucișare între „Mr & Mrs Smith” și „Mission: Impossible”,” a explicat ea.

Filmul le va pune pe cele două actrițe nu numai în lupte fizice, ci și într-o bătălie de inteligență.

Halle a mai spus că faza de producție este încă în faza incipientă, cu o cercetare în curs locației.

„Viziunea noastră pentru film este globală. Vrem să prezentăm locații care nu au mai fost văzute pe ecran până acum”, a declarat ea, exprimându-și recunoștința față de Warner Bros. pentru că a susținut scenariul lor.

Angelina Jolie a dezvăluit că „a avut paralizia lui Bell” înainte de divorțul ei de Brad Pitt

„Corpul meu reacționează foarte puternic la stres”, a spus actrița într-un interviu sincer.

Angelina Jolie a vorbit sincer despre o perioadă incredibil de dificilă din viața ei, divorțul ei de Brad Pitt, într-un interviu cu WSJ.

Actrița a declarat în timpul discuției că a avut unele ezitări în privința rolului Mariei Callas, deoarece observă semne familiare de tensiune care i-au stăpânit corpul la un moment dat.

„Corpul meu reacționează foarte puternic la stres”, a spus Jolie. „Îmi crește și scade glicemia.” Ea a mai dezvăluit: „Am avut brusc paralizia lui Bell cu șase luni înainte de divorț”.

Jolie și Pitt și-au anunțat despărțirea în 2016, după o presupusă ceartă într-un avion în care erau implicați copiii lor. În anii de după, actorii au fost implicați într-o luptă juridică dificilă, în special pentru custodia celor șase copii ai lor: Maddox, 22 de ani, Pax, 20 de ani, Zahara, 18 ani, Shiloh, 17 ani și gemenii Knox Leon și Vivienne Marcheline, 15 ani.

„Trebuia să ne vindecăm”, a spus Jolie despre ea și despre copiii ei după divorț. Ea nu a dezvăluit mai multe detalii despre cauza despărțirii. „Sunt lucruri de care trebuie să ne vindecăm.”

Din 2016, Jolie s-a dedicat copiilor ei, proiectelor sale de film, filantropiei, iar acum, noului ei brand de modă, Atelier Jolie.

Angelina Jolie a spus că vrea să se mute în Cambodgia

Ea a spus revistei că în Los Angeles „nu prea are o viață socială”. Vedeta a spus că singurii oameni cu care își petrece cu adevărat timpul sunt copiii ei. „Sunt cei mai apropiați oameni de mine și de viața mea și sunt prietenii mei apropiați”, a spus ea. „Suntem șapte oameni foarte diferiți, ceea ce este puterea noastră.”

Angelina Jolie a mai spus că și-ar dori să plece de la Hollywood. Ea vrea să se mute în Cambodgia, țara de unde l-a adoptat pe Maddox.

„Face parte din ceea ce s-a întâmplat după divorțul meu. Mi-am pierdut capacitatea de a trăi și de a călători la fel de liber. Mă voi muta când voi putea”, a spus ea. „Dintre toate locurile din lume, Hollywood nu este un loc sănătos. Deci caut autenticitatea.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×