Reclamă

Primele imagini cu Angelina Jolie după ce a fost acuzată „că se joacă” cu Brad Pitt. Actrița a fost surprinsă pe străzile din Milano

Au apărut primele imagini cu Angelina Jolie după ce a fost acuzată „că se joacă„ cu Brad Pitt. Actrița a fost surprinsă în compania unui grup de prieteni pe străzile din Milano. Vedeta a părut plină de energie și dornică să petreacă alături de cei apropiați.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 noiembrie 2023, 7:00

Angelina Jolie a părut plină de viață pe străzile din Milano. Vedeta s-a întâlnit cu Pierfrancesco Favino și Alba Rohrwacher. Acestora li s-a alăturat și Pablo Larrin mult mai târziu. Imaginile cu actrițe apar după ce apropiații lui Brad Pitt au acuzat-o pe vedetă că „îi testează” răbdarea actorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele imagini cu Angelina Jolie după ce a fost acuzată „că se joacă” cu Brad Pitt

Apropiații lui Brad Pitt i-au adus mai multe acuzații Angeline Jolie. Aceștia susțin că actorul este „devastat” de felul în care au escaladat lucrurile între el și copiii săi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Angelina Jolie într-un palton negru și cu o poșetă pe umăr în timp ce iese din mașină pe o stradă din Milano
Angelina Jolie se află în această perioadă în Milano / Profimedia Images

Apropiații lui Pitt o acuză pe Angelina că este de vină pentru modul în care adolescenții „s-au întors împotriva tatălui lor”. În ciuda acestor lucruri, Angelina pare că se distrează în compania prietenilor săi în Milano.

Reclamă

Aceasta a ales o ținută elegantă pentru ieșirea pe care a avut-o în oraș cu prietenii apropiați. Jolie a ales să poarte o haină lungă și neagră la care a asoratat o poșetă albă. Vedeta și-a completat look-ul cu ajutorul accesoriilor. Aceasta a opatat pentru brățări din aur, scrie People.

Angelina a fost surprinsă de fotografi în timp ce cobora din mașina care a adus-o la restaurantul la care s-a întâlnit cu prietenii săi. Actrița a fost pozată în timp ce râdea și se îmbrățișa cu prietenii săi. Ultima perioadă a fost destul de agitată pentru Jolie.

Acuzațiile aduse de apropiații lui Pitt nu au fost deloc ușoare, însă Angelina a decis să nu dea curs răutăților care se scriu despre ea și familia sa.

Reclamă

Ce a spus Brad Pitt despre mesajele pe care fiul lui le-a scris despre el

Brad Pitt s-a aflat în conflict cu unul dintre băieții săi. Pax Jolie-Pitt a fost cel care a postat mai multe mesaje negative la adresa tatălui său.

Pax l-a numit pe Pitt „un nemernic de clasă mondială”. Postarea a fost făcută de Pax în mediul online. În ciuda acestor cuvinte dure, Brad Pitt a preferat multă vreme să rămână tăcut. O sursă apropiată a actorului a dezvăluit mai multe despre modul în care se simte Brad Pitt în legătură cu cuvintele jignitoare adresate de fiul său.

„Brad a simțit ă postarea lui Pax este deprimantă și frustrantă. Este regretabil că oamenii continuă să încerce să aducă copiii în lucruri de acest gen. Au fost șapte ani lungi și este de necrezut că oamenii ridică în mod inutil probleme atât de departe de prezent. Nu iau în considerare impactul pe care aceste probleme îl au asupra întregii familii”, a declarat un apropiat al actorului pentru presa internațională.

Brad Pitt nu a vrut să răspundă cuvintelor care i-au fost adresate de Pax Jolie-Pitt. Apropiații actorului continuă să creadă că adolescentul ar fi fost influențat de mama sa în ceea ce privește mesajul pe care l-a postat în mediul online.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×