Reclamă

Brad Pitt a participat la Formula 1 Grand Prix din Las Vegas. Actorul s-a alăturat vedetelor de top pentru marele eveniment

Brad Pitt a participat la Formula 1 Grand Prix din Las Vegas. Actorul s-a alăturat vedetelor de top pentru marele eveniment. Rod Stewart și Gordon Ramsay s-au numărat și ei printre cei prezenți.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 noiembrie 2023, 12:39

Celebritățile s-au adunat în număr mare pentru a urmări evenimentul inaugural. Starul de la Hollywood, Brad Pitt, în vârstă de 59 de ani, a fot fotografiat într-o ținută lejeră. El a purtat un pulover gri la Marele Premiu din Las Vegas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt a participat la Formula 1 Grand Prix din Las Vegas

Brad urmează să joace într-un film bazat pe Formula 1. El a filmat la locație în prima jumătate a sezonului de F1. Au fost făcute publice inclusiv imagini cu el conducând o mașină de Formula 2 cu un pachet aerodinamic de Formula 1 adăugat pe circuitul Silverstone în iulie.

El a făcut o vizită la Marele Premiu în ciuda programului său încărcat de filmări cu regizorul Joseph Kosinski pentru viitoare sa producție.

Brad Pitt interpretează rolul unui as veteran al Formulei 1. Acesta iese din programul obișnuit de pensionar pentru a pregăti un șofer în curs de dezvoltare.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Brad Pitt, la evenimentul de deschidere Las Vegas Grand Prix
Celebritățile s-au adunat în număr mare pentru a urmări evenimentul inaugural / Profimedia Images

Brad a fost văzut oprindu-se să vorbească cu mai mulți oameni în timp ce urmărea antrenamentul. Haosul nu a lipsit nici el de la eveniment când un capac de canalizare s-a desprins pe pistă.

Pe de altă parte, cântărețul Rod, în vârstă de 78 de ani, și bucătarul celebru Gordon Ramsay, în vârstă de 57 de ani, au fost văzuți, de asemenea, ajungând în garajul Red Bull Racing.

Reclamă

Cum s-au îmbrăcat vedetele la evenimentul din Las Vegas

Rod a purtat un costum din catifea galbenă. Ținuta a fost completată cu o vestă cu model și o cămașă albă.

Gordon a optat pentru un look mai lejer, purtand un tricou alb și un cardigan. În timp ce vorbea cu Rod, cei doi au pozat jucăuș pentru camerele de filmat.

Lui Rod i s-a alăturat și soția sa, Penny Lancaster, la evenimentul de Formula 1, înainte de concertul starului din Las Vegas. Rockerul își desfășoară în prezent seria de spectacole The Hits la Caesars Palace.

Între timp, Gordon Ramsay, care și-a întâmpinat recent cel de-al șaselea copil, un băiat pe nume Jesse James, împreună cu soția sa Tana, în vârstă de 49 de ani, a fost însoțit de fiica sa Holly, în vârstă de 23 de ani.

Marele Premiu a avut în program și momente de divertisment. Kylie Minogue a urcat pe scenă în timpul ceremoniei de deschidere, ca act principal.

Cazinourile și cluburile au avut pachete pentru fanii care căutau ceva de făcut în timp ce așteaptau ca mașinile să ajungă pe pistă. Alți artiști care au urcat pe scenă au fost Tiesto, John Legend, Journey, Keith Urban. Jared Leto, Steve Aoki, J Balvin și Andra Day au fost și ei pe lista artiștilor.

Evenimentul Marele Premiu din Las Vegas a avut loc în perioada 16-18 noiembrie, cursa în sine având loc sâmbătă seara.

Ultima dată când orașul a găzduit o cursă de F1 a fost în 1982, când a găzduit Marele Premiu Caesars Palace.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×