Reclamă

Brad Pitt a fost văzut sosind cu o motocicletă pe aeroportul Bolzano din Tirolul de Sud, Italia. Actorul s-a îmbarcat mai apoi într-un avion privat

Brad Pitt a fost văzut sosind cu o motocicletă pe aeroportul Bolzano din Tirolul de Sud, Italia. Actorul s-a îmbarcat mai apoi într-un avion privat. În vârstă de 59 de ani, el a fost văzut vizitând Trentino Alto Adige cu câteva zile înainte de a apărea la aeroport.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 septembrie 2023, 6:04

Deși nu s-a aflat încă de ce starul lui Inglourious Basterds se afla în Italia, au existat speculații că ar putea fi în oraș pentru a merge la un spa. Există, de asemenea, zvonuri că ar putea fi în oraș pentru a căuta locații pentru un posibil proiect de film centrat pe Otzi. Rămășițele naturale extrem de bine conservate ale unui bărbat găsit în 1991. Despre acesta se crede că a trăit între 3350 și 3105 î.Hr.

Brad Pitt a fost văzut sosind cu o motocicletă pe aeroportul Bolzano

Pitt, care se apropie de aniversarea de un an cu iubita de 29 de ani, Ines de Ramon, a spus că a fost mult timp fascinat de Otzi. El chiar și-a făcut un tatuaj cu silueta lui Otzi pe antebrațul stâng în 2019, scrie DailyMail.

Pitt a fost văzut purtând o cămașă în carouri, maro și verde, pe sub o haină maro. El a purtat și o căciulă maro, ochelari de soare, pantaloni negri și pantofi asortați.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Brad Pitt, văzut în timp ce își îngrijea motocicleta , pe un aeroport din Italia
Pitt a fost văzut purtând o cămașă în carouri, maro și verde, pe sub o haină maro / Profimedia Images
Reclamă

Se zvonește că filmul Otzi ar putea spune povestea acestui om. El a fost găsit de niște turiști în Alpii Otztal, la granița dintre Austria și Italia, în 1991.

Rămășițele omului misterios sunt disponibile pentru a fi văzute la Muzeul de Arheologie din Tirolul de Sud, Italia. Se spunea că acesta ar fi trăit între 3350 și 3105 î.Hr.. Se credea că și-a petrecut copilăria în satul Feldthurns din Tirolul de Sud.

Pitt și-a arătat pentru prima dată tatuajul lui Otzi în 2019. Cu toate acestea, nu este clar dacă există vreo inițiativă serioasă în producția filmului Otzi.

Reclamă

Cum decurge relația dintre Brad Pitt și Ines de Ramon

Brad Pitt se întâlnește cu Ines de Ramon de aproximativ un an. Ei au fost văzuți pentru prima dată împreună în noiembrie 2022, dar sursele insistă că au început să se vadă cu câteva luni înainte.

Cu toate acestea, vedeta de cinema în vârstă de 59 de ani și Ines, în vârstă de 30 de ani, nu se grăbesc. Brad este fericit să-i dea timpului timp cu cea mai recentă poveste de dragoste.

„Brad și Ines încă se văd și se distrează”, a declarat recent o sursă pentru Entertainment Tonight.

„Se bucură de compania celuilalt și au interese similare. Amândoi sunt creativi, le place să călătorească și sunt fericiți să fie discreți. Lucrurile sunt bune între ei, dar Brad nu se grăbește cu nimic.”

Starul de la Hollywood este „foarte atent” la viața sa amoroasă și este hotărât „să lase lucrurile să crească natural” alături de Ines.

Între timp, în februarie, o sursă a dezvăluit că Ines a fost „atrasă” de Brad.

Femeia în vârstă de 30 de ani a început să se întâlnească cu vedeta de film încă din 2022 și, de atunci, s-au distrat de minune în „interesele lor comune”.

Sursa a declarat la acel moment pentru Entertainment Tonight: „Brad și Ines se bucură de relația lor și iau lucrurile pas cu pas.

„Brad este un romantic și un domn adevărat. Face tot posibilul să o facă pe Ines să se simtă specială. Brad și Ines s-au conectat prin interesele și experiențele lor comune. Ines este genul lui Brad și este incredibil de îndrăgostită de el. Prietenii ei sunt foarte fericiți pentru ea.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Flori și plante care aduc ghinion puse pe o tăblie de lemn
Timp liber
Flori care aduc ghinion. Nu se țin în casă și nu se pun în buchetele pentru evenimente
Felul în care îți decorezi casa poate spune multe despre personalitatea ta. Obiectele de decor trebuie alese cu mare atenție, la fel și plantele. Specialiștii în Feng Shui susțin că există anumite flori care...
2
O femeie frumoasă care stă într-un lac și ține în mâini luna pentru a ilustra ce impact are Luna Plină în Gemeni pe data de 27 noiembrie 2023
Horoscop
Lună Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023. Cum sunt afectate zodiile
Luna Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Totuși, anumiți nativi vor fi afectați în mod negativ și vor avea de înfruntat unele probleme....
3
Patru turte cu ceapă verde într-o tavă
Rețete
Turte cu ceapă verde, preparate la tigaie. Rețetă de post
Pentru gustări delicioase și consistente sau pentru a înlocui pâinea la micul dejun, îți oferim o rețetă de turte cu ceapă verde la tigaie. Turtele din aluat de pâine, preparate la tigaie sunt una...
4
Două pahare, unul cu apă plată și unul cu apă minerală cu fructe pentru a ilustra cât de sănătoasă este apa plată în comparație cu apa minerală
Sănătate
Cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au dezvăluit cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. Dacă și tu te numeri printre iubitorii de apă carbogazoasă, atunci poate ar fi bine să arunci o privire asupra...
5
O prințesă cu coroniță, zodia norocoasă a lunii decembrie 2023, care ține în frâu un ponei într-o pădure înzăpezită
Horoscop
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023. El este nativul care se afirmă pe toate planurile
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023 este reprezentată de Capricorn. Acest nativ va reuși să se afirme cu ușurință pe toate planurile și se va face remarcat în fața celorlalți. Ultima lună din an...
PARTENERI
×