Reclamă

Jennifer Aniston a fost somnambulă în timpul relației cu Brad Pitt. Comportamentul ei le-a afectat viața de cuplu

Jennifer Aniston a fost somnambulă în timpul relației cu Brad Pitt. Comportamentul ei le-a afectat viața de cuplu. Jennifer Aniston este, fără îndoială, o femeie de vis.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 noiembrie 2023, 7:55

Amabilă, inteligentă, atrăgătoare, ca să nu mai vorbim de doza de amuzament de care dă dovadă. Cu toate acestea, actrița din Friends are și câteva aspecte care nu sunt pe placul tuturor. Jennifer Aniston a fost somnambulă în timpul relației cu Brad Pitt, iar comportamentul ei l-a "îngrozit" pe actor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Aniston a fost somnambulă în timpul relației cu Brad Pitt

Într-un interviu, fostul soț al lui Jen, Brad Pitt, a împărtășit unul dintre lucrurile mai puțin minunate despre viața cu starul The Morning Show. Actorul a dezvăluit că fosta lui soție are o afecțiune care a cauzat probleme în relația lor.

Explicând că Jen a fost somnambulă în timpul relației lor, Brand a glumit: „Ea face multe când doarme. Alarma casei suna și am găsit-o afară. A trebuit să o caut prin trei sau patru camere”.

Jennifer Aniston și Brad Pitt au fost căsătoriți până în 2005. Actorul a continuat să spună că afecțiunea ei este destul de periculoasă. El a adăugat că în acel moment locuiau pe o stâncă și actrița trebuia supravegheată mereu. Jennifer a spus că incidentul l-a lăsat pe Brad „îngrozit”, potrivit Madam Noire.

Jennifer Aniston și Brad Pitt, la un eveniment monden, îmbrăcați elegant
Există câteva celebrități care au avut relații cu foștii iubiți ai celor mai buni prieteni / Getty Images
Reclamă

„Auzeam sertare deschizându-se și închizându-se în cealaltă cameră. Atunci mă gândeam că ea face câteva chestii și eu mă voi întoarce la somn”, a glumit el. El a adăugat și că Jennifer vorbește în somn, dezvăluind: „Vorbește mult, am avut unele dintre cele mai bune conversații ale noastre”.

În timp ce Brad a glumit despre comportamentul în timpul somnului lui Jen, care probabil l-au afectat și pe cel de-al doilea soț al ei, Justin Theroux, specialiștii spun că e o afecțiune serioasă care apare adesea din cauza privării de somn, stres și boli.

Care sunt cauzele somnambulismului

Reclamă

Potrivit The Sleep Charity, episoadele de somnambulism durează de obicei de la câteva secunde până la o jumătate de oră. Ele au loc în timpul somnului profund care are loc în primele ore după adormire.

„Oamenii care merg în somn au de obicei ochii deschiși sau o expresie ciudată a feței. De obicei, nu răspund la întrebări și nu vor recunoaște că fac asta”, explică Lisa Artis, CEO adjunct la The Sleep Charity. „După aceea, ei nu își vor mai aminti de activitatea lor nocturnă, pot fi confuzi odată treziți și, în general, se vor simți mai obosiți a doua zi, creând un ciclu de privare de somn.”

Jennifer a vorbit despre importanța somnului pentru sănătatea ei, explicând în 2022: „Somnul era ultimul lucru de pe listă. Nu poți respecta cu adevărat cei trei piloni ai sănătății care sunt dieta, exercițiile fizice și somnul. Nu poți să faci exerciții fizice și nu poți să mănânci corect dacă nu ai dormit bine pentru că ceasul tău corporal este complet dat peste cap.”

Despre problemele ei de somn, Jen a spus: „Cred că au început undeva la 30 de ani sau chiar mai devreme, dar pur și simplu nu începi să observi efectele lipsei de somn când ești tânăr pentru că ne credem atât de invincibili”, a spus ea pentru People.

„A început ca ceva pe care l-am acceptat și apoi dintr-o dată îți dai seama de efectele lipsei tale de somn și de modul în care îți afectează ziua și munca, funcția minții și fizicul.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
2
O femeie frumoasă cu ochii căprui și părul brunet pentru a ilustra ce culori de păr întineresc
Frumusețe
Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Ce spun specialiștii în beauty
Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Alegerea celei mai bune culori de păr pentru ochii căprui poate fi o provocare. Există...
3
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
4
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie în bol alb cu furculiță
Rețete
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie
Pentru o masă de prânz simplă, dar delicioasă sau chiar pentru cină, merită preparată o salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie. Rețeta este simplă și rapidă, perfectă pentru atunci când timpul...
5
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și aplică unul dintre trucurile simple de frumusețe pentru femeiele care au peste 40 de ani
Frumusețe
Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Sfaturi de la specialiștii în beauty
Frumusețea nu are vârstă. Specialiști în beauty îți vin și de această dată în ajutor cu câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Iată cum poți să-ți evidențiezi...
PARTENERI
×