Reclamă

Jennifer Aniston a fost somnambulă în timpul relației cu Brad Pitt. Comportamentul ei le-a afectat viața de cuplu

Jennifer Aniston a fost somnambulă în timpul relației cu Brad Pitt. Comportamentul ei le-a afectat viața de cuplu. Jennifer Aniston este, fără îndoială, o femeie de vis.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 noiembrie 2023, 7:55

Amabilă, inteligentă, atrăgătoare, ca să nu mai vorbim de doza de amuzament de care dă dovadă. Cu toate acestea, actrița din Friends are și câteva aspecte care nu sunt pe placul tuturor. Jennifer Aniston a fost somnambulă în timpul relației cu Brad Pitt, iar comportamentul ei l-a "îngrozit" pe actor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Aniston a fost somnambulă în timpul relației cu Brad Pitt

Într-un interviu, fostul soț al lui Jen, Brad Pitt, a împărtășit unul dintre lucrurile mai puțin minunate despre viața cu starul The Morning Show. Actorul a dezvăluit că fosta lui soție are o afecțiune care a cauzat probleme în relația lor.

Explicând că Jen a fost somnambulă în timpul relației lor, Brand a glumit: „Ea face multe când doarme. Alarma casei suna și am găsit-o afară. A trebuit să o caut prin trei sau patru camere”.

Jennifer Aniston și Brad Pitt au fost căsătoriți până în 2005. Actorul a continuat să spună că afecțiunea ei este destul de periculoasă. El a adăugat că în acel moment locuiau pe o stâncă și actrița trebuia supravegheată mereu. Jennifer a spus că incidentul l-a lăsat pe Brad „îngrozit”, potrivit Madam Noire.

Jennifer Aniston și Brad Pitt, la un eveniment monden, îmbrăcați elegant
Există câteva celebrități care au avut relații cu foștii iubiți ai celor mai buni prieteni / Getty Images
Reclamă

„Auzeam sertare deschizându-se și închizându-se în cealaltă cameră. Atunci mă gândeam că ea face câteva chestii și eu mă voi întoarce la somn”, a glumit el. El a adăugat și că Jennifer vorbește în somn, dezvăluind: „Vorbește mult, am avut unele dintre cele mai bune conversații ale noastre”.

În timp ce Brad a glumit despre comportamentul în timpul somnului lui Jen, care probabil l-au afectat și pe cel de-al doilea soț al ei, Justin Theroux, specialiștii spun că e o afecțiune serioasă care apare adesea din cauza privării de somn, stres și boli.

Care sunt cauzele somnambulismului

Reclamă

Potrivit The Sleep Charity, episoadele de somnambulism durează de obicei de la câteva secunde până la o jumătate de oră. Ele au loc în timpul somnului profund care are loc în primele ore după adormire.

„Oamenii care merg în somn au de obicei ochii deschiși sau o expresie ciudată a feței. De obicei, nu răspund la întrebări și nu vor recunoaște că fac asta”, explică Lisa Artis, CEO adjunct la The Sleep Charity. „După aceea, ei nu își vor mai aminti de activitatea lor nocturnă, pot fi confuzi odată treziți și, în general, se vor simți mai obosiți a doua zi, creând un ciclu de privare de somn.”

Jennifer a vorbit despre importanța somnului pentru sănătatea ei, explicând în 2022: „Somnul era ultimul lucru de pe listă. Nu poți respecta cu adevărat cei trei piloni ai sănătății care sunt dieta, exercițiile fizice și somnul. Nu poți să faci exerciții fizice și nu poți să mănânci corect dacă nu ai dormit bine pentru că ceasul tău corporal este complet dat peste cap.”

Despre problemele ei de somn, Jen a spus: „Cred că au început undeva la 30 de ani sau chiar mai devreme, dar pur și simplu nu începi să observi efectele lipsei de somn când ești tânăr pentru că ne credem atât de invincibili”, a spus ea pentru People.

„A început ca ceva pe care l-am acceptat și apoi dintr-o dată îți dai seama de efectele lipsei tale de somn și de modul în care îți afectează ziua și munca, funcția minții și fizicul.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×