Reclamă

Matthew Perry a fost omagiat la Premiile Emmy 2023. Cum a decurs momentul dedicat actorului din Friends

Matthew Perry a fost omagiat la Premiile Emmy 2023. Academia de Televiziune a creat un moment pentru regretatul actor din „Friends” cu o interpretare a piesei tematice, „I’ll Be There for You”, de Charlie Puth.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 16 ianuarie 2024, 11:26

Un cunoscut fan „Friends”, Puth a interpretat anterior piesa în timpul unui concert în Australia, la doar câteva zile după moartea lui Perry.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matthew Perry a fost omagiat la Premiile Emmy 2023

Matthew Perry a murit pe 28 octombrie 2023, după ce a fost găsit inconștient în piscina lui. Actorul și-a găsit sfârșitul la vârsta de 54 de ani.

Cauza decesului actorului a fost făcută recent publică și se pare că decesul a survenit în urma efectelor acute ale ketaminei. Raportul de autopsie a enumerat, de asemenea, înecul, boala coronariană și efectele buprenorfinei, un opioid sintetic folosit pentru a trata dependența.

Perry, care nu mai consumase substanțe interzise de 19 luni, era sub „terapie cu perfuzie cu ketamină” la momentul decesului, potrivit autopsiei. Ultimul său tratament a avut loc cu o săptămână și jumătate înainte de moartea sa.

Reclamă

Departamentul de poliție din Los Angeles a confirmat săptămâna trecută că ancheta cu privire la moartea lui a fost închisă.

Prietenii actorului din Friends au făcut mai multe declarații despre viața acestuia din ultimile luni înainte de incidentul nefericit. Aceștia au declarat pentru The New York Post faptul că Perry nu renunțase de fapt la consumul de alcool și substanțe interzise. „Matthew voia să vândă cărți. Totul a fost manipulat în favoarea sa. Perry a avut parte de tot felul de accidente în perioada în care pretindea că este treaz. Obișnuia să iasă la întâlniri cu domnișoare mai tinere și să consume alături de acesta substanțe interzise”, a declarat o sursă pentru publicația mai sus menționată.

Ce a spus Jennifer Aniston despre Matthew Perry

Reclamă

Matthew Perry a fost deschis cu privire la luptele sale cu abuzul de substanțe de-a lungul anilor. Cu toate acestea, colega lui din „Friends” Jennifer Aniston a insistat că era „foarte sănătos” la momentul morții sale subite.

„S-a lăsat de fumat. Se punea pe picioare. Era fericit, asta e tot ce știu”, a declarat recent actrița pentru Variety.

„Vreau ca oamenii să știe că a fost cu adevărat sănătos și a devenit sănătos. Mi-e foarte dor de el.”

Întreaga distribuție a producției „Friends”, Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Lisa Kudrow și Matt LeBlanc, a participat la o slujbă privată de pomenire pentru răposatul lor prieten la Forest Lawn Memorial Park din cartierul Hollywood Hills din Los Angeles.

Ei au oferit, de asemenea, omagii individuale. Într-o declarație comună, ei au lăsat să se înțeleagă cât de „devastați” au fost de pierderea sa.

Cea de-a 75-a ediție a Premiilor Emmy trebuia să fie difuzată în septembrie 2023, dar evenimentul a fost amânat din cauza grevei actorilor și scriitorilor. Comediantul Anthony Anderson a fost gazda evenimentului din acest an. Cea de-a 75-a ediție a Premiilor Emmy a avut loc la Peacock Theatre, din centrul orașului Los Angeles.

Este pentru a doua oară când Premiile Emmy au fost amânate. Prima dată când spectacolul a fost amânat a fost în 2001. Evenimentul era programat la doar cinci zile după atacurile teroriste din 11 septembrie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×