Reclamă

Actorul care a ajuns de nerecunoscut după decesul celui mai bun prieten al său. Viața i s-a schimbat radical în mai puțin de un an

El este actorul care a ajuns de nerecunoscut după decesul celui mai bun prieten al său. Viața i s-a schimbat radical în mai puțin de un an. Fanii l-au recunoscut cu greu în cele mai recente imagini care au apărut în online.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 septembrie 2024, 6:08

Matt LeBlanc, căci despre el este vorba, a avut o apariție publică rară pe străzile din Los Angeles. Actorul din Friends, în vârstă de 57 de ani, a părut că se simte foarte bine în compania prietenilor. Vedeta a fost să viziteze un showroom auto din Van Nuys.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actorul care a ajuns de nerecunoscut după decesul celui mai bun prieten al său

Matt LeBlanc a optat pentru o ținută casual în timpul ieșirii sale. Actorul a optat pentru un tricou negru și o pereche de blugi de culoare închisă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Matt LeBlanc surprins într-o parcare din Los Angeles
Viața lui Matt LeBlanc s-a schimbat radical în mai puțin de un an / Profimedia Images

LeBlanc a fost de nerecunoscut în ținuta sa casual. Actorul nu mai seamănă deloc cu personajul pe care obișnuia cândva să-l interpreteze, Joey Tribbiani.

Reclamă

De altfel, vârsta și stilul de viață și-au pus amprenta asupra sa. Actorul a luat mai multe kilograme în plus în ultimii ani.

Această ieșire a actorului este prima sa plimbare publică din luna decembrie, când a fost fotografiat pentru ultima dată după moartea prietenului său, Matthew Perry, în octombrie.

Matt s-a numărat printre cei care au participat la funeraliile actorului. Jennifer Aniston, Courteney Cox și David Schwimmer au fost, de asemenea, prezenți la ceremonia de înmormântare.

Reclamă

Matt nu a vrut să ofere prea mult einformații după decesul prietenului său. LeBlanc a postat doar un mesaj pe contul său de instagram.

„Matthew. Cu inima grea îmi iau rămas bun. Vremurile pe care le-am petrecut împreună sunt sincer printre momentele preferate din viața mea. A fost o onoare să împart scena cu tine și să te numesc prietenul meu. Întotdeauna voi zâmbi când am să mă gândesc la tine. Nu te voi uita niciodată. Întinde-ți aripile și zboară, frate, ești în sfârșit liber. Multă dragoste…Și cred că îți păstrezi cei 20 de dolari pe care mi datorezi”, a spus actorul în online.

Matt Leblanc și Courteney Cox i-au adus ulterior un ultim tribut actorul din Friends.

Cum a trecut Matt LeBlanc peste pierderea lui Matthew Perry

Noi detalii despre decesul lui Matthew Perry au ieșit la iveală în ultimele luni. În ciuda acestor informații, actorii din Friends nu au făcut niciun comentariu.

Despre Perry s-a scris în trecut că s-a confruntat cu dependența de substanțe interzise. Cele mai recente informații arată că actorul a decedat în urma unei supradoze de ketamina.

Medicamentul i-a fost administrat pentru a ameliora stările cu care se confrunta. Medicul acuzat în cazul lui Perry nu va mai putea profesa după ce și-a recunoscut vinovăția.

Între timp, colegii de platou ai lui Perry au încercat să treacă peste pierderea suferită. Matt LeBlanc se numără printre actorii care au stat departe de lumina reflectoarelor în ultimele luni. În timp ce Jennifer Aniston și Courteney Cox au fost destul de active în online și nu numai, scrie PageSix.

LeBlanc și David Schwimmer au preferat să nu se expună la fel de des. Actorii din Friends au declarat în trecut că s-au confruntat cu probleme după moartea actorului.

Jennifer Aniston a fost prima care a recunoscut faptul că pierderea masivă a făcut-o să se simtă copleșită de durere. Prietenii divei au declarat că aceasta a avut nevoie de mult timp pentru a-și putea reveni după decesul lui Perry.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×