Reclamă

Asistentul lui Matthew Perry i-a injectat „în mod repetat” actorului ketamina. Kenny Iwamasa i-a administrat substanța inclusiv în ziua în care actorul a murit

Asistentul lui Matthew Perry i-a injectat „în mod repetat” actorului ketamina. Kenny Iwamasa a pledat vinovat pentru administrarea de ketamină care i-a cauzat moartea. Informațiile au fost anunțate de Departamentul de Justiție pe 15 august.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 16 august 2024, 11:35
Matthew Perry, la un eveniment, cu fața mirată
Asistentul lui Perry, Kenneth Iwamasa, a fost unul dintre cei cinci inculpați acuzați de infracțiuni legate de moartea lui Perry / Getty Images

Asistentul personal al lui Matthew Perry a pledat vinovat pentru acuzațiile legate de moartea starului din Friends. Decesul a fost cauzat de „efectele acute ale ketaminei” în octombrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asistentul lui Matthew Perry i-a injectat „în mod repetat” actorului ketamina

Asistentul lui Perry, Kenneth Iwamasa, a fost unul dintre cei cinci inculpați acuzați de infracțiuni legate de moartea lui Perry, a anunțat Departamentul de Justiție pe 15 august.

Iwamasa a pledat vinovat pentru o acuzație de conspirație pentru distribuirea de ketamina care a cauzat moartea, conform DoJ.

Iwamasa i-a injectat „în mod repetat” lui Perry ketamina „fără pregătire medicală”. S-a întâmplat inclusiv pe 28 octombrie 2023, ziua morții actorului, a declarat DoJ.

Jasveen Sangha, despre care oficialii susțin că este cunoscută sub numele de „Regina Ketaminei”, și Dr. Salvador Plascencia, au fost, de asemenea, numiți drept inculpați în acest caz. Ei vor fi trimiși în judecată.

Reclamă

Sangha, care are dublă cetățenie, britanică și americană, este acuzat de o serie de infracțiuni. Are o acuzație de întreținere a unui local în care se consumă droguri, o acuzație de posesie cu intenția de a distribui metamfetamină, o acuzație de posesie cu intenția de a distribui ketamină și șapte acuzații de distribuție de ketamină, precum și două acuzații de alterare și falsificare a documentelor sau înregistrărilor legate de ancheta federală.

Mai multe persoane sunt acuzate de decesul actorului

Mai multe persoane acuzate în legătură cu moartea lui Matthew Perry, inclusiv medici și asistentul său. Plascencia se confruntă cu acuzația de conspirație pentru distribuirea de ketamina.

Reclamă

De asemenea, au fost acuzați Mark Chavez, un alt medic, și Erik Fleming. Procurorii au declarat că doctorul Chavez a fost de acord să pledeze vinovat la o acuzație de conspirație în vederea distribuirii de ketamină. El a recunoscut că i-a vândut medicamentul lui Plasencia și că s-a aprovizionat cu acesta „făcând declarații false unui distribuitor angro de ketamină și prezentând o rețetă frauduloasă în numele unui fost pacient, fără știrea sau consimțământul acestuia”.

Atât Iwamasa, cât și Fleming ar putea risca între 15 și 25 de ani de închisoare după ce au pledat vinovați. Chavez riscă până la 10 ani de închisoare.

Sangha, dacă va fi găsit vinovat, riscă un minim obligatoriu de 10 ani de închisoare. E pasibil de o posibilă pedeapsă pe viață.

Perry, în vârstă de 54 de ani, a murit pe 28 octombrie din cauza unei supradoze accidentale de droguri. O autopsie a concluzionat că actorul a murit ca urmare a efectelor acute ale ketaminei. Factorii care au contribuit au inclus înecul, boala coronariană și efectele buprenorfinei, un medicament folosit pentru a trata tulburarea consumului de opioide.

Actorul a vorbit de multe ori de-a lungul timpului de lupta sa cu consumul de substanțe. Deși părea și susținea că a renunțat la substanțele interzise, se pare că tratamentul pe care îl primea nu îl ajuta deloc în acest sens.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
3
O femeie frumoasă care bea un pahar plin cu apă pentru a se hidrata
Sănătate
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
Află câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Pentru o bună funcționare a organismului este important să menții nivelul optim de hidratare. Corpul este alcătuit în proporție de peste 60% din apă. Așadar, apa...
4
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
5
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
PARTENERI
×