Reclamă

Mai multe persoane pot fi acuzate de moartea lui Matthew Perry. Ce scrie presa internațională despre decesul actorului

Mai multe persoane pot fi acuzate de moartea lui Matthew Perry. Poliția care anchetează cazul decesului actorului consideră că moartea subită din octombrie anul trecut a fost mai mult de atât.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 iunie 2024, 7:07

O sursă din interiorul oamenilor legii care se ocupă de acest dosar a declarat pentru presă că ancheta federală cu privire la acest deces se va încheia în curând și se va lua o decizie cu privire la depunerea sau nu a acuzațiilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai multe persoane pot fi acuzate de moartea lui Matthew Perry

Matthew Perry a murit la vârsta de 54 de ani din cauza „efectelor acute ale ketaminei”. Raportul său de autopsie de la Biroul de examinare medicală din Los Angeles a enumerat, de asemenea, înecul, boala coronariană și buprenorfina, un opioid, ca factori care au dus la deces.

Starul din „Friends” a fost deschis cu privire la utilizarea ketaminei. Aceasta este un medicament folosit pentru a calma durerea și pentru a trata depresia. El a vorbit despre consumul de ketamină în memoriile sale din 2022, „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”.

Cu toate acestea, el a remarcat că nu i-a fost bine atunci când o lua. Se pare că aceasta îl făcea să se simtă ca și cum „ar fi pe moarte”.

În timp ce Departamentul de Poliție din Los Angeles a confirmat în ianuarie că ancheta cu privire la moartea lui a fost finalizată, TMZ a raportat în mai că agenții cercetau utilizarea de ketamină.

Reclamă

În urma morții sale neașteptate, dr. Bankole Johnson a spus pentru PageSix că actorul ar fi obținut „probabil” ilegal ketamina pentru „utilizare recreațională”.

„Ar fi un tratament îndoielnic să furnizezi ketamina cuiva care utilizează și buprenorfină. Ele sunt o adevărată rețetă pentru dezastru”, a adăugat dr. Johnson.

Matthew Perry reușise să stea departe de substanțele interzise

Reclamă

Perry a fost găsit mort în cada cu hidromasaj a conacului său din Los Angeles. Decesul a avut loc după ce și-a trimis asistentul să facă niște sarcini în afara casei.

Despre actor s-a spus că nu a mai consumat substanțe interzise în lunile care au precedat moartea sa. Cu toate acestea, nu a fost un secret pentru nimeni că a avut probleme legate de abuzul de substanțe de-a lungul anilor. El a dezvăluit în cartea sa că a cheltuit în jur de 9 milioane de dolari încercând să renunțe.

Matthew nu numai că a încercat să renunțe el la substanțele interzise. El a vrut și să-i ajute pe alții să stea departe de ele. În 2012, el și-a transformat proprietatea de pe plaja din Malibu, de 10 milioane de dolari, într-o unitate de îngrijire pentru bărbați, numită Casa Perry.

Un deceniu mai târziu, Perry i-a spus lui Tom Power într-un podcast că vrea să fie amintit pentru eforturile sale de a ajuta oamenii să-și trăiască cele mai împlinite vieți.

„Când voi muri, nu vreau ca ‘Friends’ să fie primul lucru menționat”, a spus el.

„Vreau ca acesta să fie primul lucru care este menționat. Și o să-mi trăiesc tot restul vieții, demonstrând asta.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024. Balanțele se întorc în trecut
Vara continuă cu succes pentru câteva dintre zodii. Citește horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024 și află despre ce este vorba. Cele 12 semne își vor găsi locul special alături de cei dragi. Leii...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
3
O femeie elf, într-o rochie albastră
Horoscop
Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Nativii care se pot confrunta cu provocări în perioada următoare
Ai mai jos lista cu zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Deși provocarea se simte la fiecare pas pentru acești nativi, astrele îi vor ajuta să se reconecteze cu stima de...
4
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×