Reclamă

Jennifer Lopez ar putea avea „probleme financiare”. Cum s-a întors vedeta din vacanța sa din Italia

Jennifer Lopez ar putea avea „probleme financiare”, scrie presa de peste hotare. Vedeta călătorește de obicei cu stil, dar de data aceasta a optat pentru un zbor cu buget redus. JLo a încercat să păstreze un profil discret după ce s-a întors din vacanța sa din Italia.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 26 iunie 2024, 6:19

Jennifer Lopez a apelat la o companie aeriană low cost pentru a face călătoria din Italia în Franța. Presa speculează că diva se îndreaptă spre divorț și că ar urma să se despartă de Ben Affleck. Artista, în vârstă de 54 de ani, ar avea o avere netă de 400 de milioane de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez ar putea avea „probleme financiare”

Jennifer Lopez a fost surprinsă de fotografi în aeroportul din Napoli, Italia. Aceasta a călătorit în Paris, Franța, pentru a putea participa la Săptămâna Modei de la Paris.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez surprinsă în timp ce stă în avion
Jennifer Lopez a ales un zbor comercial pentru călătoria sa din Napoli la Paris / Profimedia Images

În tot acest timp, soțul ei s-a aflat acasă și a petrecut timp cu copiii pe care îi are alături de fosta sa soție. JLO a luat un zbor de două ore și 20 de minute la clasa Economy, în ciuda faptului că a mers cu o companie aeriană care oferă și cabină la clasa business.

Reclamă

Locurile economice pentru un astfel de zbor costă în jur de 143 de dolari, scrie publicația Marca. Este o alegere neașteptată pentru JLo care și-a obișnuit fanii cu un stil de viață luxos. În imaginile surprinse de fotografi, Jennifer apare în scaun, într-o ținută casual, purtând un pulover alb și pantaloni de trening. Vedeta a stat pe scaunul de la fereastră.

Vedeta a rezervat scaunul din mijloc pentru geanta ei, iar bodyguardul său a stat pe scaunul de la culoar. Vedeta și-a încheiat vacanța în Italia înainte de a pleca la Paris pentru o întâlnire de afaceri la Săptămâna Modei.

Publicațiile spun că diva simte implicațiile financiare ale dificultăților sale din căsătorie.

Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck ar putea să divorțeze

Se zvonește că JLo și soțul ei trăiesc vieți complet diferite. Artista continuă să locuiască în conacul lor din Beverly Hills, în timp ce Affleck s-a mutat cu chirie într-o casă care se află în apropiere de locuinței fostei sale soții.

De altfel, Jennifer a mers în vacanță singură. Lopez s-a confruntat cu un flux constant de speculații cu privire la divorțul ei „iminent”.

Ben și Jennifer s-au străduit să-și salveze căsnicia de doi ani, după ce s-au căsătorit în 2022. Sursele apropiate cuplului sugerează că au apelat și la ajutorul unui terapeut de cuplu. În ciuda eforturilor depuse, mulți susțin că divorțul este din ce în ce mai aproape.

Cuplul trăiește separat de câteva săptămâni, iar Jennifer a declarat că a fost forțată să-și anuleze turneul pentru a putea lupta pentru căsnicia ei. De asemena, s-a zvonit recent că Jennifer și Affleck încearcă să-și vândă conacul în valoare de 60 de milioane de dolari din Beverly Hills, Los Angeles.

Totul se întâmplă la doar un an după ce Jennifer și Ben au cumpăarat conacul împreună. Jennifer și Affleck nu au făcut nicio declarație cu privire la un posibil divorț până în acest moment.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×