Reclamă

Jennifer Lopez a ieșit la cumpărături cu fiica ei, iar Ben Affleck s-a întâlnit cu fosta sa soție. Ce se întâmplă de fapt între JLo și partenerul ei

Jennifer Lopez a ieșit la cumpărături cu fiica ei, iar Ben Affleck s-a întâlnit cu fosta sa soție. Presa internațională scrie că JLo și soțul ei se află la un pas de a divorța. Vedeta latino încearcă să petreacă tot mai mult timp cu familia sa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 iunie 2024, 7:05

Ben Affleck s-a relaxat în compania fostei sale soții, în timp ce Jennifer Lopez a ieșit la cumpătăruri. Cântăreața a fost fotografiată la un magazin de beauty din Beverly Hills, California. Alături de ea s-a aflat Emme, în vârstă de 16 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a ieșit la cumpărături cu fiica ei, iar Ben Affleck s-a întâlnit cu fosta sa soție

Jennifer Lopez a apărut într-o dispoziție foarte bună. Diva s-a oprit să le facă fanilor cu mâna, iar mai apoi a intrat în centrul comercial.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emme a ieșit la cumpărături cu mama sa / Profimedia Images

Lopez, în vârstă de 54 de nai, a purtat o pereche de pantaloni evazați, o cămașă cu mânecă scurtă și o geantă Hermes roșie.

Reclamă

Din ținută nu au lipsit ochelarii de soare și alte bijuterii prețioase. Paparazzi au remarcat că vedeta poartă în continuare verigheta. Emma, care are un frate geamăn, Max, a purtat un tricou cu un imprimeu grafic, pantaloni scurți și șosete cu sandale.

La începutul acestei săptămâni, cântăreața a fost văzută la birou, după ce și-a anulat turneul mult așteptat. Vedeta a anunțat că vrea să se concentreze mai mult asupra familiei. În ceea ce îl privește pe Affleck, în vârstă de 51 de ani, acesta și-a petrecut ziua cu fosta lui soție.

Ben trăiește în prezent într-o casă închiriată în apropiere de reședința actriței Jennifer Garner. Actorul a fost văzut plimbându-se singur pin cartier, iar mai apoi i s-a alăturat și Jennifer Garner.

Reclamă

Actorul a purtat o pereche de blugi, adidași, și un tricou vișiniu. Jennifer Garner și Ben Affleck s-au întâlnit pentru a-și duce fiu de 12 ani, Samuel, la școală pentru ultima sa zi înainte de vacanță, scrie PageSix.

Affleck a părut bine dispus în timp ce s-a plimbat alături de Jennifer Garber, cu care a fost căsătorit din 2005 până în 2018. Fostul cuplu mai are împreună doi copii: Violet și Seraphina.

Când au fost văzuți Jennifer Lopez și Ben Affleck ultima dată împreună

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți ultima dată împreună la proprietatea lor comună. Conacul, în valoare de 60 de milioane de dolari, ar fi fost pus la vânzare.

Potrivit fotografilor, Affleck a petrecut aproximativ patru ore la conac. Ulterior, acesta și-a luat maișna și s-a întors la proprietatea în care locuiește cu chirie.

Cuplul, despre care se zvonește că ar urma să divorțeze, a ales să stea separat din luna mai a acestui an. Apropiații lui Jennifer Lopez au spus în trecut că artista și soțul ei au încercat să meargă la terapia de cuplu.

Cu toate acestea, lucrurile nu par să se îndrepte în direcția potrivită. Affleck și Lopez s-a căsătorit în iulie 2023 la Las Vegas, după ce și-a anulat logodna la începutul anilor 2000.

Povestea lor de dragoste a fost întotdeauna tumultoasă, dar în ultimele luni pare că lucrurile s-au răcit între cei doi soți, relatează DailyMail.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
O femeie care se privește în oglindă și se îmbrățișează în timp ce își spune o afirmație puternică
Horoscop
Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă. Care este cel mai nou trend în manifestare
Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă, așa sună cel mai recent îndemn al experților în manifestare. Trendul a devenit viral în mediul online și nu...
3
Eiza Gonzalez ia masa alături de noul ei iubit
Divertisment
Eiza Gonzalez are un nou iubit. Cine este bărbatul care a ajuns la inima superbei actrițe
Eiza Gonzalez are un nou iubit. Actrița a fost fotografiată în Notting Hill alături de bărbatul care se pare că i-a câștigat inima frumoasei actrițe. Partenerul ei actual este modelul Guy Binns. Vedeta de...
4
Pietrele zodicale aranjate pe un calendar al zodiilor pentru a ilustra puterea acestora
Horoscop
Cum poți să folosești puterea pietrelor zodiacale în favoarea ta. Sfaturi simple și utile
Semnele zodiacale pot avea un impact major asupra noastră. Descoperă cum poți să folosești puterea pietrelor zodiacale în favoarea ta. Aceste sfaturi te vor ajuta să manifești în Univers tot ceea ce îți dorești....
5
Porție de ciorbă de dovlecei cu borș în bol
Rețete
Ciorbă de dovlecei cu borș, delicioasă și răcoroasă
Această ciorbă de dovlecei cu borș este delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru zilele de vară, având un gust acrișor plăcut datorită borșului. Rețeta este ușoară și rapidă, iar ingredientele sunt dintre cele comune preparatelor...
PARTENERI
×