Reclamă

Jennifer Lopez poartă verigheta, dar iese la cină fără Ben Affleck. Vedeta a făcut furori în ținuta ei sexy

Jennifer Lopez poartă verigheta, dar iese la cină fără Ben Affleck. Vedeta a făcut furori atunci când a ieșit pe stradă într-o ținută care nu lasă loc imaginației. Totul se întâmplă pe fondul zvonurilor potrivit cărora divorțul ei este iminent.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 iunie 2024, 6:42

Jennifer Lopez a fost surprinsă la un restaurant de lux din Santa Monica. Jennifer, în vârstă de 54 de ani, a fost adusă la restaurant de asistenta ei personală. Diva trece prin momente grele pe fondul turneului anulat, dar și a zvonurilor legate de problemele în căsnicia cu Ben Affleck.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez poartă verigheta, dar iese la cină fără Ben Affleck

În ciuda presupunerilor că JLo și soțul ei se află în pragul divorțului, vedeta latino nu ezită să-și poarte inelul. Fotografii au surprins-o pe cântăreață purtând pe deget verigheta.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-o rochie transparentă în timp ce merge să ia cina în Santa Monica
Jennifer Lopez a făcut furori în ținuta ei sexy / Profimedia Images

Aceasta a ales să meargă la cina din Santa Monica într-o rochie albă transparentă, cu o țesătură atrăgătoare, dar care nu a lăsat loc imaginației.

Reclamă

Rochia superbă s-a mulat pe formele ei perfect. Crăpătura de pe picior i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate.

Diva și-a completat aspectul cu o geantă de mână din piele. Perechea de cercei din aur a atras, de asemenea, atenția. Apariția divei are loc pe fondul speculațiilor că ea și Ben Affleck au angajat un agent imobiliar pentru a vinde conacul de 60 de milioane de dolari din Beverly Hills, pe care l-au cimpărat anul trecut.

Despre cuplu de îndrăgostiți se zvonește deja de ceva timp că locuiește separat. JLo și Ben Affleck au vizitat peste 80 de proprietăți înainte de a cumpăra conacul în valoare de 60 de milioane de dolari.

Reclamă

Pe fondul zvonurilor legate de „divorțul iminent” presa scrie că JLo și Ben sunt deja în căutarea altor locuințe. Un apropiat al cuplului a declarat pentru DailyMail că Jennifer Lopez ar vrea să vândă conacul cu suma de 65 de milioane de dolari.

Publicația TMZ a mai raportat că Lopez „caută deja o casă nouă”, deoarece Ben Affleck stă în prezent într-o casă închiriată în apropiere de locuința fostei sale soții.

Jennifer Lopez și Ben Affleck ar urma să-și vândă conacul din Los Angeles

Daily Mail a raportat că fotografii din interiorul conacului celor doi au apărut pe mai multe site-uri ale agenților imobiliari. Publicația a stabilit că aceste imagini au fost încărcate la începutul lunii iunie.

Cuplul a cumoărat conacul și l-a plătit cu numerar după doi ani de căutare a locuinței lor de vis. În prezent există mai multe fotografii cu exteriorul proprietății impresionante pe site-urile de imobiliare, spune publicația DailyMail.

De asemenea, presa scrie că a mai fost încărcată o descriere a proprietății. Un reprezentat al artistei a subliniat că imaginile nu sunt noi. Acestea nu ar fi fost încărcate de divă în online. Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani, și-a luat fanii prin surprindere atunci când a anunțat că anulează turneul.

Motivul pe care actrița și cântăreața l-a oferit a fost acela că „își va lua timp liber pentru a fi cu copiii, familia și prietenii apropiați”.

Presa scrie că de fapt Jennifer s-ar afla într-o cumpănă, iar căsnicia ei cu Ben Affleck ar fi ajuns la final. Cuplul a fost văzut tot mai rar împreună, iar apropiații celor doi spun că Jennifer și Ben fac în prezent terapie de cuplu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×