Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au ajuns să se sărute ca doi prieteni. Artista părea mai stingheră ca niciodată în brațele soțului ei

Jennifer Lopez și Ben Affleck au ajuns să se sărute ca doi prieteni. Artista părea mai stingheră ca niciodată în brațele soțului ei. Deși până acum nu au mai fost văzuți împreună în public decât de câteva ori, acum când s-au văzut, apropierea lor a fost cel puțin bizară.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 iunie 2024, 12:19

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți împărtășindu-și un sărut ciudat, în timp ce s-au reunit la meciul de baschet al fiului actorului, care a avut loc în Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck au ajuns să se sărute ca doi prieteni

Actrița și actorul au sosit separat pentru a-l încuraja pe fiul Samuel, în vârstă de 12 ani. Cei doi s-au salutat afară, dar au optat să nu se sărute pe buze. Ben și-a mângâiat soția pe spate, înainte de a se îndrepta împreună spre eveniment.

După aceea, cei doi arătau la fel de distanți în timp ce luau niște mâncare fast-food de la drive-thru, pe fondul zvonurilor continue despre problemele lor conjugale.

Ieșirea are loc după ce cântăreața și-a anulat turneul din SUA „pentru a fi cu copiii ei, familia”, după ce albumul ei nu a avut succesul dorit și filmul Atlas a fost intens criticat.

Ben Afflec o sărută pe JLo într-un mod prietenesc
Lopez arăta elegantă într-un top negru cu mânecă lungă și blugi albaștri / Profimedia Images
Reclamă

La evenimentul sportiv au fost și mama lui Affleck, Christopher Anne „Chris” Boldt, precum și fosta sa soție Jennifer Garner, în vârstă de 52 de ani. Chris a părăsit ulterior evenimentul sportiv împreună cu fosta ei noră.

Garner a fost fotografiată ajutându-și fosta soară să urce în mașina ei, în timp ce JLo nu era deloc alături de ele.

Lopez arăta elegantă într-un top negru cu mânecă lungă și blugi albaștri. Părul ei lung era lăsat liber pe spate și purta ochelari de soare. Actrița s-a accesorizat cu o poșetă din piele neagră.

Reclamă

Între timp, Affleck, care este al patrulea soț al lui Lopez, arăta relaxat într-un tricou roșu, blugi, pantofi sport și o jachetă roșie din catifea.

Mama lui purta un cardigan negru peste un top albastru și pantaloni negri asorți.

Jennifer Lopez nu are copii cu Ben Affleck

Înainte să-l întâlnească pe Affleck, Lopez a fost văzută la o piață locală cu Emme, în vârstă de 15 ani, ceea ce ar putea explica de ce a sosit la eveniment separat de Affleck.

Jennifer i-a adus pe lume pe Emme și pe fratele geamăn Maximilian David Muñiz în timpul căsătoriei sale de șapte ani cu Marc Anthony. Mariajul lor s-a încheiat însă în 2011.

Artistul și Lopez s-au căsătorit în 2004, după prima despărțire a lui Lopez de Affleck. Anthony și Lopez s-au separat în 2011, iar divorțul lor a fost finalizat în 2014.

Chiar dacă nu i-a fost alături lui Lopez, a fost o săptămână plină de ieșiri în familie pentru Affleck. El și fosta lui soție au fost văzuți împreună chiar și recent, în timp ce au participat la un alt meci al fiului lor.

Actorul a fost fotografiat purtând verigheta, în ciuda zvonurilor de divorț. Între timp, Ben și Lopez au participat împreună doar la ceremonia de absolvire a fiicei sale, Violet.

Lor li s-au alăturat gemenii Max și Emme, precum și ceilalți copii ai lui Ben.

În timp ce se plimbau printr-o parcare aglomerată, Ben și Jennifer au fost văzuți ținându-se de mână înainte de a pleca în mașini separate pentru a se întoarce la propriile lor locuințe.

Ben Affleck și Jennifer Lopez locuiesc separat

Cuplul „locuiește separat” în prezent. Affleck stă într-o locuință închiriată cu 100.000 de dolari pe lună în Brentwood, iar Lopez locuiește în conacul lor de 60 de milioane de dolari din Los Angeles.

Recent s-a aflat că casa din Brentwood este la doar două străzi distanță de mama copiilor săi. Aceasta din urmă se pare că încearcă cu disperare să-l ajute pe Ben să-și salveze căsnicia cu Lopez.

În ciuda problemelor lor conjugale, o sursă a declarat pentru People că Ben și Jennifer „în continuare vor să pună copiii pe primul loc”. Cei doi „au fost întotdeauna foarte orientați spre familie”.

Lopez i-a câștigat încrederea și lui Garner, potrivit unor persoane din interior. Aceștia susțin că cele două femei se tem că actorul este aproape să renunțe la sobrietate.

Lopez a divorțat de trei ori. Prima căsătorie a cântăreței a fost cu actorul cubanez Ojani Noa, în vârstă de 49 de ani, în 1997. A durat doar 11 luni.

Ulterior ea s-a căsătorit cu coregraful Cris Judd, în vârstă de 54 de ani, în 2001. Ei au divorțat însă până în 2003.

Apoi s-a căsătorit cu Anthony, înainte de a se reîntâlni cu Affleck după divorțul lor.

Ben Affleck este derajat de deciziile echipei soției sale

Lopez a fost „complet rănită și devastată” să anunțe anularea turneului de vară This is Me… Live: The Greatest Hits, cu 30 de spectacole planifiate, pentru a-și lua „timp liber pentru a fi cu copiii, familia și prietenii apropiați”.

„Vă rog să știți că nu aș face asta dacă nu aș simți că este absolut necesar”, a fost mesajul scris pe site-ul ei.

„Promit că mă voi revanșa și vom fi din nou împreună. Vă iubesc atât de mult pe toți.”

Ben Affleck s-a întâlnit cu echipa lui Lopez și le-a spus că trebuie să-i „revizuiască cariera” în urma șirului de eșecuri recente ale cântăreței.

O sursă a spus: „Ben își dorește doar ceea ce este mai bun pentru ea. El simte că face o mulțime de proiecte mediocre. Nu îi place că este înconjurată de oameni care, uneori, iau decizii pentru ea”.

„Jen face adesea 50 de lucruri deodată”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
2
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
4
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
5
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
PARTENERI
×