Reclamă

Ce s-a aflat despre certificatul de naștere al Prințului Archie. Documentul a dezvăluit un lucru neobișnuit pentru un copil din Familia Regală

Ce s-a aflat despre certificatul de naștere al Prințului Archie. Documentul a dezvăluit un lucru neobișnuit pentru un copil din Familia Regală. Acesta este disponibil public și ține acum primele pagini ale tabloidelor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 iunie 2024, 8:49 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:29

Certificatul de naștere al fiului Prințului Harry și al lui Meghan Markle, Archie, a dezvăluit un detaliu neobișnuit despre Duce.Documentul îl listează pe Prințul Harry drept „Alteța Sa Regală Henry Charles Albert David Duce de Sussex”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce s-a aflat despre certificatul de naștere al Prințului Archie

După nașterea fiului lor în 2019, Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la îndatoririle regale. Ei s-au mutat rapid în Statele Unite. Acolo, Ducesa a dat naștere celui de-al doilea copil al lor, Lilibet. Atât fratele, cât și sora au fost ținuți departe de ochii publicului.

Meghan l-a născut pe Archie pe 6 mai 2019, la Spitalul Portland. Fanii regali au subliniat că cuvântul „Prinț” lipsește din certificatul de naștere al lui Archie. În document, Harry e trecut drept „Alteța Sa Regală Henry Charles Albert David Duce de Sussex”.

Prințul Harry în timp ce îl ține pe Archie în spate
Prințul Harry petrece mult timp în aer liber cu fiul său, Archie / Profimedia Images

Cu toate acestea, certificatele de naștere ale copiilor Regelui Charles și ale Prințului William includ titlul „Prinț”.

Reclamă

Pe certificatele de naștere ale celor trei copii ai lui Kate Middleton, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, William este trecut drept „Alteța Sa Regală Prințul William Arthur Philip Louis Duce de Cambridge”.

În mod similar, Regele Charles a fost denumit „Alteța Sa Regală Prințul Charles Philip Arthur George Prințul de Wales” pe certificatele de naștere ale lui William și Harry.

Încă nu se știe de ce a fost făcută această modificare pentru Harry, Ducele de Sussex. Este posibil ca intențiile lui Meghan și Harry de a părăsi familia regală să fi fost simțite înainte de nașterea lui Archie.

Reclamă

Certificatul de naștere al lui Archie a confirmat, de asemenea, că Meghan l-a născut la spitalul privat Portland din Londra. În acest fel sunt infirmate supozițiile că ar fi planificat o naștere la domiciliu.

Pe document, Meghan a fost trecută drept „Rachel Meghan Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex” și titlul ei de „Prințesă a Regatului Unit”.

Certificatului de naștere al Prințesei Lilibet

Pe 4 iunie 2021, Harry și Meghan s-au bucurat de nașterea fiicei lor Lilibet Diana în Santa Barbara.

În ciuda renunțătii lor la îndatoririle regale, Prințul Harry și-a folosit titlul de ASR (Alteța Sa Regală) pe certificatul ei de naștere, prenumele său fiind „Ducele de Sussex”. Acest detaliu a stârnit dezbateri deoarece titlul său de ASR trebuia să nu mai fie cu drept de folosință.

Cu toate acestea, Meghan Markle a revenit la numele ei original „Rachel Markle” pe documente. „Meghan” este trecut ca al doilea prenume.

Potrivit unui specialist regal, anunțul nașterii lui Archie în 2019 a fost „regizat pe scenă pentru a se potrivi lui Harry și Meghan”.

Fotograful Arthur Edwards MBE a declarat pentru emisiunea The Sun’s Royal Exclusive că își amintește că a făcut imagini grozave după nașterea altor câțiva copii regali.

El a spus însă că presa a fost „făcută să creadă” că Ducesa a intrat în travaliu la ora două, când de fapt ea îl născuse deja pe Archie.

„Bebeluşul lui Harry, Archie, aproape că avea dinți înainte să aflăm că s-a născut. Am fost făcuți să credem că va fi o naștere la domiciliu și a fost într-un spital”, a spus Edwards MBE, adăugând că „totul a fost doar o scenă reușită să se potrivească” cu stilul Ducelui și Ducesei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×