Reclamă

Care e dieta completă a Victoriei Beckham. Ce consumă pe lângă celebrul pește la grătar făcut public de David Beckham

Soția celebrului David Beckham este „foarte disciplinată” în ceea ce privește alimentația ei. Care e dieta completă a Victoriei Beckham și cum reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat la 50 de ani.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 iunie 2024, 7:38

Creatoarea de modă a explicat pentru publicația Grazia într-un interviu publicat recent că „munceste din greu” pentru a-și menține aspectul fizic. „Așa arăt”, a spus ea. „Voi face tot ce este mai bun.”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care e dieta completă a Victoriei Beckham

Victoria Beckham a detaliat: „Sunt foarte disciplinată în ceea ce privește felul în care mănânc. Felul în care mă antrenez și modul în care lucrez. Asta sunt eu.”

Pe de altă parte, soția lui David Beckham a mai spus că nu mai este „deranjată” de comentariile despre greutatea ei, așa cum era înainte.

„Îmi place să beau un pahar cu alcool. Nu fac parte din categoria de oameni care spun că există prea multe calorii într-un pahar de vin”, a spus ea. „Viața e prea scurtă. Merităm să ne distrăm bine.”

Victoria Beckham într-o rochie roșie alături de David Beckham care poartă costum și se îndreaptă la un restaurant din New York
S-a aflat ce avere are Victoria Beckham. Soția lui David Beckham a reușit să strângă o sumă impresionantă / Profimedia Images
Reclamă

Comentariile Victoriei Beckham vin la cinci luni după ce soțul ei, David Beckham, le-a dezvăluit ascultătorilor „Ruthie’s Table 4” că soția sa „a mâncat același lucru în ultimii 25 de ani”.

Fostul fotbalist în vârstă de 49 de ani, a mărturisit: „De când am cunoscut-o, mănâncă doar pește la grătar și legume la abur. Foarte rar se va abate de la asta.”

„Singura dată când a mâncat ceva care a fost în farfuria mea a fost de fapt când era însărcinată cu Harper. A fost cel mai uimitor lucru”, a continuat el în podcastul din decembrie 2023. „A fost una dintre serile mele preferate.”

Reclamă

„Mă emoționez atunci când vorbesc despre mâncare și vin. Când mănânc ceva cu adevărat extraordinar, vreau ca toată lumea să încerce”, a explicat David Beckham la podcast-ul River Cafe Table 4.

Deși David nu „și-a amintit ce a fost”, el a glumit în continuare. Fostul sportiv a mai spus că nu a mai făcut așa de atunci. În 2019, Victoria a spus pentru Telegraph că consumă patru avocado pe zi, din dorința de a-și menține pielea „strălucitoare”.

Victoria Beckham a fost criticată pentru formele ei de-a lungul anilor

Pe lângă fiica Harper, în vârstă de 12 ani, ea și David sunt părinții fiilor Brooklyn, 25 de ani, Romeo, 21 de ani și Cruz, 19 ani.

Când Brooklyn s-a născut în 1999, silueta postpartum a proaspetei mame a fost criticată public.

„Prima mea ieșire a fost pe prima pagină a ziarului. Erau săgeți care indicau locul unde trebuia să slăbesc”, a spus Victoria în interviul recent. „Aceste lucruri pot afecta felul în care te simți și te comporți.”

În timp ce vorbea cu aceeași revistă în 2022, ea a dezvăluit despre cât de „eliberator” a fost să vadă că dorința de cât mai slab devine o „atitudine de modă veche”.

Victoria a spus: „Mi-am găsit propriul echilibru. Doresc să mă distrez, dar și să fiu disciplinată în ceea ce privește mâncatul sănătos și antrenamentul. Știu foarte bine ce funcționează pentru mine.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
2
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
4
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
5
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
PARTENERI
×