Reclamă

Imaginile cu ea împing limitele imaginației. Câți ani are femeia din poze și de ce e un exemplu pentru milioane de femei

Imaginile cu ea împing limitele imaginației. Află câți ani are femeia din poze și de ce e un exemplu pentru milioane de femei Vera Wang, pentru că despre ea este vorba, pare să fi ajuns la elixistul tinereții și fanii sunt de acord.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 mai 2024, 12:50
Designerul de rochii de mireasă a purtat un costum de baie alb dintr-o singură piesă, cercei lungi, ochelari de soare negri / Profimedia Images

Creatorul de modă în vârstă de 74 de ani a distribuit câteva fotografii noi pe Instagram. În fotografii, ea stă pe margine unei piscine. Deși poate părea că sunt simple imagini, fanii au văzut cu totul altceva la ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginile cu ea împing limitele imaginației

Designerul de rochii de mireasă a purtat un costum de baie alb dintr-o singură piesă, cercei lungi, ochelari de soare negri și sandale Miu Miu acoperite cu cristale. Look-ul ei a ajutat la crearea unor imagini care acum sunt peste tot.

În pozele publicate, Vera arată ca și cum ar avea mai puțin de jumătatea din vârsta ei. Creatoarea de modă se bucură de vremea frumoasă de afară și, mai presus de orice, de fiecare clipă a vieții sale.

„Momentul meu SLIM AARONS… Happy Summer!!!”, a scris ea în descrierea postării, referindu-se la legendarul fotograf cunoscut pentru fotografiile sale de lângă piscină din anii 1970.

Cei care au văzut imaginile au crezut că nu văd bine. Creatoarea de modă care împlinește 75 de ani pe 27 iunie are un corp de adolescentă și asta nu e tot.

Reclamă

„Cum este posibil să arăți așa. Trebuie să pun imediat jos felia de pizza”, a exclamat un fan.

„Învață-mă căile tale V!”, a rugat-o altcineva, în timp ce o altă persoană a glumit: „Timpul se înclină în fața ta și nu se mai mișcă”.

Reclamă

„Tinerețe eternă. Trebuie să ai sindromul benjamin buton, mă refer la inversul lui”, a scris altcineva, în timp ce altcineva a adăugat: „Îmbatraneşti în spate, sora mea!”

Care sunt secretele Verei Wang pentru „tinerețea sa veșnică”

Părul lung și negru al lui Wang o ajută să arate atât de tânără. Ea a recunoscut recent de ce nu își lasă părul să încărunțească.

În episodul din 22 mai al podcastului Wiser Than Me with Julia Louis-Dreyfus, designerul a spus că părul ei alb nu crește uniform.

Wang se antrenează intens și are grijă de aspectul ei fizic, dar dieta ei nu este strictă.

„Mănânc și junk food, absolut”, a spus Wang pentru Page Six Style în octombrie 2023. Ea a mai adăugat atunci că poate să mănânce asta în fiecare zi timp de două săptămâni. Abia când se va sătura de gust va schimba burgerii cu alte preparate.

Nativul din New York, mereu cu o siluetă impecabilă, a recunoscut că iubește un brand de gogoși. Acolo se răsfață de câte ori are ocazia cu o „gogoșă umplută cu cremă, acoperită cu zahăr”.

Wang a mai dezvăluit încă un secret pentru tinerețea ei veșnică: „muncă, somn, un cocktail cu vodcă, nu prea mult soare”, a scris ea în 2020.

De-a lungul timpului, Vera a spus că munca o menține în formă, dar acum are o altă mare dorință. Vrea să fie bine pentru a-și vedea propriile fiice căsătorindu-se într-o rochie făcută de ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
3
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care ține în brașe un balon cu cuvântul iubire
Horoscop
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
Cele 4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede se fac imediat remarcate. Acești nativi se află în căutarea sufletului pereche și nu se opresc până nu găsesc persoana potrivită. Descoperă mai jos dacă...
5
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
PARTENERI
×