Reclamă

Motivul pentru care părul celebrei Vera Wang nu încărunţeşte. Creatoarea de modă a dezvăluit secretul lipsei firelor albe

Motivul pentru care părul celebrei Vera Wang nu încărunţeşte a fost aflat. Silueta creatoarei de modă e mereu în centrul atenției, dar acum și faptul că părul ei nu se albește din cauza trecerii timpului a stârnit o serie de întrebări. Vera Wang continuă să uimească fanii cu aspectul ei tineresc.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 mai 2024, 7:50 / Actualizat: 30 mai 2024, 12:52

Creatoarea de modă este pe cale să împlinească 75 de ani, dar părul ei refuză să albească. Se pare că totul e din cauza felului în care îi crește părul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul pentru care părul celebrei Vera Wang nu încărunţeşte

În timpul unei apariții la podcastul lui Julia Louis-Dreyfus Wiser Than Me, Vera a dezvăluit că părul ei nu este alb din cauza modului în care îi crește. Se pare că firele ei albe nu cresc uniform și acest lucru o deranjează așa că scapă de ele.

Designerul de rochii de mireasă își va aniversa ziua de naștere pe 27 iunie. Vera a reflectat și asupra faptului că au trecut 12 ani de la despărțirea de soțul Arthur P. Becker.

„Când ești o femeie care lucrează în măsura în care o fac eu și alte femei pe care le cunosc, dragostea și respectul sunt puțin intimidante”, a recunoscut ea.

„Fiind singură, am început să-mi dau permisiunea de a avea mai multă grijă de mine”, a adăugat ea.

Reclamă

Vera și Arthur s-au căsătorit în 1989 și au adoptat împreună doi copii: fiicele Cecilia, 33 de ani, și Josephine, 30. Cei doi și-au anunțat despărțirea în 2012.

De-a lungul timpului, Vera a spus că munca o menține în formă, dar acum are o altă mare dorință. Vrea să fie bine pentru a-și vedea propriile fiice căsătorindu-se într-o rochie făcută de ea.

„Sper să fie nunta înainte de a muri, ambele nunți. Cu siguranță sper că sunt în viață și bine și că pot face asta”, a spus ea.

Reclamă

Fostul editor Vogue a discutat anterior despre îmbătrânirea și secretele ei de a se menține în formă.

Wang, care a uimit fanii în 2022 când și-a arătat fizicul tonifiat și tenul impecabil într-o serie de imagini de la petrecerea de 73 de ani, a recunoscut recent că cea mai mare preocupare a ei este evitarea dizabilității fizice.

Care este cea mai mare frică a creatoarei de modă

Vorbind în exclusivitate cu DailyMail.com la Gala DKMS de la Cipriani Wall Street de anul trecut, ea a spus: „Cred că ce se întâmplă uneori pe măsură ce îmbătrânești… Îmi este mai frică de dizabilitățile fizice. Nu sunt total preocupată de felul în care arăt. Îmi iubesc munca și sunt foarte pasionată de munca mea, de prietenii mei, de fiicele mele. Adică, am o viață foarte plină.”

Într-un interviu din 2020 pentru People, Vera a dezvăluit că frumusețea ei fără vârstă provine din a savura cocktailuri cu votcă, a dormi nouă ore, a munci și a se feri de soare.

„Unul dintre lucrurile despre care se știe că îmi place să le fac este un cocktail cu votcă. Nu există nicio îndoială despre asta. Consum un pahar cu votcă la un moment dat după ora cinci sau șase, spre șapte”, a explicat ea.

Vera a mai spus că nimeni nu a „crezut-o”, dar se pare că acest obicei a ajutat-o pe ea să rămână în formă. Ea a insistat că munca îți păstrează „mintea, trupul și sufletul” pentru totdeauna tinere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×