Reclamă

Aniversarea căsătoriei Regilor Spaniei este în pericol. Ce se întâmplă cu adevărat în mariajul Reginei Letizia cu Regele Felipe, după acuzațiile de infidelitate

Aniversarea căsătoriei Regilor Spaniei este în pericol. Evenimentul este afectat de acuzațiile fostului cumnat al Reginei Letizia care continuă să pretindă că a avut o aventură cu Majestatea Sa. Bărbatul plănuiește un serial TV pentru a împărtăși „adevărul”.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 mai 2024, 8:47 / Actualizat: 7 iunie 2024, 16:43

Cea de-a 20-a aniversare a nunții cuplului regal ar trebui să fie o bucurie. Cu toate acestea, Regele și Regina Spaniei, nu mai sunt la fel de fericiți ca acum 7 luni. Atunci au apărut afirmațiile privind o „aventură” care au zdruncinat monarhia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aniversarea căsătoriei Regilor Spaniei este în pericol

Regele Felipe, în vârstă de 56 de ani, și Regina Letizia, în vârstă de 51 de ani, și-au marcat aniversarea a 20 de ani de la căsătorie pe 22 mai. Ei au publicat deja fotografii de familie alături de fiicele lor. Prințesa Leonor are acum 18 ani, iar Sofia 17 ani.

La două decenii de la nunta lor de la Catedrala Almudena din Madrid, cuplul regal arăta la fel de fericit ca întotdeauna. Cu toate acestea, nu pot fi trecute cu vederea afirmațiile care au apărut la sfârșitul anului trecut despre relația dintre Regina Letizia și fostul ei cumnat.

Jaime Del Burgo, în vârstă de 53 de ani, care acum s-a stabilit în Marea Britanie, a susținut că el și soția Regelui spaniol au avut o aventură după nunta din 2004 a celor doi regali. El făcut afirmațiile de mai multe ori pe rețelele sociale.

La începutul lunii mai avocatul și-a dezvăluit și planurile de a produce un serial TV în opt părți. Se pare că producția detaliază „adevărul” despre afirmațiile sale.

Reclamă

Zvonurile despre „aventură” au zguduit monarhia spaniolă pentru prima dată în noiembrie. Del Burgo a contribuit la o carte despre Regina Spaniei. Aceasta a fost intitulată Letizia y Yo (Letizia și eu) a jurnalistului Jaime Peñafiel.

Nici Familia Regală a Spaniei, nici Regina Letizia nu au făcut niciun comentariu cu privire la afirmațiile făcute în mod repetat de Jaime del Burgo sau Jaime Penafiel.

Referindu-se la scandal, un purtător de cuvânt al Familiei Regale Spaniole a declarat pentru FEMAIL: „Nu avem niciun comentariu de făcut în acest sens”.

Reclamă

Jaime del Burgo spune că are dovezi ale aventurii sale cu Regina Letizia

La începutul acestei luni, Del Burgo a anunțat pe X că a renunțat la planurile de a-și publica propria carte. El a spus că va produce în schimb un documentar în opt părți, intitulat „Nimic decât adevărul”.

El a scris: „Și Nimic decât Adevărul, cartea pe care am promis-o, va fi în schimb un film TV. Un documentar cu opt episoade. Voi începe producția după vară. Vine în 2025”.

În postarea sa, el a publicat un selfie nedatat pe care Regina Spaniei, în vârstă de 51 de ani, l-a făcut într-o oglindă de la baie. El a sugerat anterior că aceasta este „dovada” relației lor.

Ultimele sale remarci vin după ce și-a șters în mod misterios toate postările de pe X. Părea să-și fi repornit contul de socializare în martie, după ce și-a golit complet profilul.

La începutul acelei luni, fotografia lui de profil fusese înlocuită cu un fundal negru simplu.

Contribuind la Letizia y Yo de Peñafiel (Letizia și cu mine), Del Burgo susține în carte că el și Letizia se întâlneau când ea l-a cunoscut pe Regele Felipe. Potrivit lui, ei au fost încă implicați romantic după nunta ei cu Regele Spaniei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care meditează în fața Lunii Pline din Capricorn
Horoscop
Zodii norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn. Nativii care se afirmă în fața celorlalți
Există unele zodii care sunt cu adevărat norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn 2024. Acești nativi se afirmă pe toate planurile și reușesc să aibă parte de multe reușite. Luna Plină în Capricorn...
2
cerc pentru horoscop cu toate zodiile pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Berbecii și Balanțele resimt efecte puternice
Nativii cu marcaj cardinal vor fi cei mai afectați de Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Este vorba despre nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Vor exista atașamente puternice pentru fiecare zodie...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și privește apusul
Horoscop
Zodii destinate succesului. Nativii care reușesc să se afirme în orice circumstanțe
Astrologii spun că există anumite zodii care sunt destinate succesului. Acești nativi reușesc să se descurce în orice circumstanțe și se afirmă ori de câte ori au de întâmpinat o nouă provocare. Unele semne...
4
Suri Cruise face poze cu prietenii la balul de absolvire
Divertisment
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile, dar ea este o tânără echilibrată. Fiica lui Katie Holmes a...
5
Porție de ciorbă de dovlecei cu borș în bol
Rețete
Ciorbă de dovlecei cu borș, delicioasă și răcoroasă
Această ciorbă de dovlecei cu borș este delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru zilele de vară, având un gust acrișor plăcut datorită borșului. Rețeta este ușoară și rapidă, iar ingredientele sunt dintre cele comune preparatelor...
PARTENERI
×