Reclamă

Aniversarea căsătoriei Regilor Spaniei este în pericol. Ce se întâmplă cu adevărat în mariajul Reginei Letizia cu Regele Felipe, după acuzațiile de infidelitate

Aniversarea căsătoriei Regilor Spaniei este în pericol. Evenimentul este afectat de acuzațiile fostului cumnat al Reginei Letizia care continuă să pretindă că a avut o aventură cu Majestatea Sa. Bărbatul plănuiește un serial TV pentru a împărtăși „adevărul”.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 mai 2024, 8:47 / Actualizat: 7 iunie 2024, 16:43

Cea de-a 20-a aniversare a nunții cuplului regal ar trebui să fie o bucurie. Cu toate acestea, Regele și Regina Spaniei, nu mai sunt la fel de fericiți ca acum 7 luni. Atunci au apărut afirmațiile privind o „aventură” care au zdruncinat monarhia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aniversarea căsătoriei Regilor Spaniei este în pericol

Regele Felipe, în vârstă de 56 de ani, și Regina Letizia, în vârstă de 51 de ani, și-au marcat aniversarea a 20 de ani de la căsătorie pe 22 mai. Ei au publicat deja fotografii de familie alături de fiicele lor. Prințesa Leonor are acum 18 ani, iar Sofia 17 ani.

La două decenii de la nunta lor de la Catedrala Almudena din Madrid, cuplul regal arăta la fel de fericit ca întotdeauna. Cu toate acestea, nu pot fi trecute cu vederea afirmațiile care au apărut la sfârșitul anului trecut despre relația dintre Regina Letizia și fostul ei cumnat.

Jaime Del Burgo, în vârstă de 53 de ani, care acum s-a stabilit în Marea Britanie, a susținut că el și soția Regelui spaniol au avut o aventură după nunta din 2004 a celor doi regali. El făcut afirmațiile de mai multe ori pe rețelele sociale.

La începutul lunii mai avocatul și-a dezvăluit și planurile de a produce un serial TV în opt părți. Se pare că producția detaliază „adevărul” despre afirmațiile sale.

Reclamă

Zvonurile despre „aventură” au zguduit monarhia spaniolă pentru prima dată în noiembrie. Del Burgo a contribuit la o carte despre Regina Spaniei. Aceasta a fost intitulată Letizia y Yo (Letizia și eu) a jurnalistului Jaime Peñafiel.

Nici Familia Regală a Spaniei, nici Regina Letizia nu au făcut niciun comentariu cu privire la afirmațiile făcute în mod repetat de Jaime del Burgo sau Jaime Penafiel.

Referindu-se la scandal, un purtător de cuvânt al Familiei Regale Spaniole a declarat pentru FEMAIL: „Nu avem niciun comentariu de făcut în acest sens”.

Reclamă

Jaime del Burgo spune că are dovezi ale aventurii sale cu Regina Letizia

La începutul acestei luni, Del Burgo a anunțat pe X că a renunțat la planurile de a-și publica propria carte. El a spus că va produce în schimb un documentar în opt părți, intitulat „Nimic decât adevărul”.

El a scris: „Și Nimic decât Adevărul, cartea pe care am promis-o, va fi în schimb un film TV. Un documentar cu opt episoade. Voi începe producția după vară. Vine în 2025”.

În postarea sa, el a publicat un selfie nedatat pe care Regina Spaniei, în vârstă de 51 de ani, l-a făcut într-o oglindă de la baie. El a sugerat anterior că aceasta este „dovada” relației lor.

Ultimele sale remarci vin după ce și-a șters în mod misterios toate postările de pe X. Părea să-și fi repornit contul de socializare în martie, după ce și-a golit complet profilul.

La începutul acelei luni, fotografia lui de profil fusese înlocuită cu un fundal negru simplu.

Contribuind la Letizia y Yo de Peñafiel (Letizia și cu mine), Del Burgo susține în carte că el și Letizia se întâlneau când ea l-a cunoscut pe Regele Felipe. Potrivit lui, ei au fost încă implicați romantic după nunta ei cu Regele Spaniei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×