Reclamă

Hailie Jade Scott și Evan McClintock s-au căsătorit. Ce spune Eminem despre ginerele său

Hailie Jade Scott și Evan McClintock s-au căsătorit. „Au fost vărsate atât de multe lacrimi de fericire, s-a râs, s-a zâmbit și s-a simțit atât de multă dragoste”, a scris Scott pe Instagram în timp ce a anunțat marea veste din viața sa.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 mai 2024, 7:38

Clopotele de nuntă au sunat pentru Hailie Jade Scott și acum se poate numi o femeie împlinită. Tânăra în vârstă de 28 de ani, care este fiica rapperului Eminem, s-a căsătorit cu Evan McClintock. Scott a împărtășit marea veste pe Instagram pe 20 mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hailie Jade Scott și Evan McClintock s-au căsătorit

Hailie a publicat și o serie de fotografii de la uimitoarea sa nuntă și le-a descris cu un mesaj emoționant.

„Mă trezesc ca o soție săptămâna aceasta 🥲💍”, a declarat ea în descriere, înainte de a reflecta asupra zilei ei speciale.

„Nu am fi putut cere o nuntă mai bună și mai frumoasă. Au fost vărsate atât de multe lacrimi de bucurie, s-a râs și s-a zâmbetit, s-a simțit atât de multă dragoste”, a continuat Scott. „Evan și cu mine ne simțim atât de recunoscători pentru toată familia și prietenii care au călătorit pentru a ne susține și a face parte din acest nou capitol al vieții noastre ca soț și soție 🤍.”

Reclamă

Scott a spus „Da”, într-o rochie albă fără bretele, cu un decolteu clasic în formă de inimă și o trenă cu volane. Părul ei a fost coafat într-un coc simplu updo, acoperit cu un voal de tul. Hailie a avut un buchet de mireasă din flori albe. McClintock a purtat un smoking clasic negru.

În fotografii, tinerii căsătoriți s-au sărutat în afara unei biserici acoperite cu flori albe și verdeață. Scott a împărtășit și o fotografie cu soțul ei, părând copleșit de emoție în timpul ceremoniei.

Cum s-au cunoscut fiica lui Eminem și soțul său

Reclamă

Cei doi s-au cunoscut în timp ce erau studenți la Universitatea de Stat din Michigan și și-au anunțat logodna în februarie 2023, după șase ani de relație. Scott a împărtășit vestea într-o postare pe Instagram, cu mai multe fotografii cu ea și McClintock, sărbătorind momentul special, inclusiv o fotografie cu el în genunchi în timp ce o cerea de soție.

În mai 2023, Scott a distribuit fotografii de la petrecerea lor de logodnă de pe un acoperiș din Detroit. Potrivit gazdei de podcast Just a Little Shady, chiar și o criză de alergie prematură la începutul aceleiași zile nu i-a dat înapoi, deoarece ea și logodnicul ei și-au conturat viitorul împreună, înconjurați de familia și prietenii lor.

„M-am trezit cu cele mai grave alergii, așa că fac tot ce pot acum”, a explicat ea într-un tutorial de machiaj pe Instagram, care a arătat-o ​​că se pregătește pentru seara lor cea mare.

„Fac destul de natural machiajul ochilor pentru că de fapt fac câteva schimbări de ținută”, a continuat ea. „Ne facem pozele de logodnă înainte de petrecere”.

Ea a distribuit apoi o postare separată pe Instagram, plină cu imagini de la petrecerea și ședința de logodnă realizată de Erika Christine Photo, inclusiv fotografii ale cuplului privindu-se în ochi la bar și împărtășind un sărut într-un alt moment atât de important pentru ei.

Ce spune Eminem despre ginerele său

Deși Scott nu se sfiește să-și arate ținutele și aventurile zilnice pe Instagram, ea și-a păstrat relația destul de privată de-a lungul anilor. Fiica lui Eminem a împărtășit fotografii cu McClintock doar la ocazii speciale.

Tatăl lui Scott a rămas, de asemenea, discret în legătură cu viața personală a fiicei sale. Cu toate acestea, el și-a exprimat aprobarea față de relația ei. Acesta i-a menționat pe ea și pe McClintock într-un interviu din 2020 la Hotboxin’ cu Mike Tyson. Când boxerul a întrebat dacă Scott are copii, Eminem a răspuns sincer.

„Fără copii. Doar un iubit. Ea se descurcă bine”, a spus Eminem despre fiica sa. Hailie a fost menționată de mai multe ori în melodiile sale de-a lungul carierei de rapper. „Ea m-a făcut cu siguranță mândru”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×