Reclamă

Hailie Jade Scott a fost fericită să-și vadă tatăl cântând cu 50 Cent. Ce a mărturisit recent fiica lui Eminem

Hailie Jade Scott a fost fericită să-și vadă tatăl cântând cu 50 Cent. Fiica lui Eminem a reflectat asupra experienței sale în cel mai recent episod al podcastului ei. Hailie Jade Scott va fi pentru totdeauna cel mai mare fan al tatălui ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 octombrie 2023, 7:14

Hailie, în vârstă de 27 de ani, a reflectat asupra apariției tatălui ei, Eminem, alături de 50 Cent. Ea a vorbit despre apariția tatălui din timpul recentului turneu al rapperului „In Da Club” la Detroit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hailie Jade Scott a fost fericită să-și vadă tatăl cântând

„Am fost la concertul 50 Cent. Am fost atât de fericită”, a spus Scott în ultimul episod al podcastului Just a Little Shady. „Nu l-am mai văzut cântând cred că de când eram în clasa a șasea. A trecut atât de mult.”

Hailie l-a lăudat pe rapperul „Just a Little Bit”, în vârstă de 48 de ani. Ea a spus că a avut o reprezentație impecabilă, dar a complimentat și „producția reală” a întregului show.

„Nu am văzut niciodată acest nivel de producție”, a spus ea. „Vreau să spun, piro, tunuri de confetti. A existat o melodie în care piro-ul s-a stins pentru întregul cântec”.

Reclamă

În timp ce a recunoscut că știa că tatăl ei, în vârstă de 50 de ani, va avea o apariție surpriză, ea a exprimat că este entuziasmată să vadă oamenii reacționând la spectacolele lui.

„Sunt atât de entuziasmată pentru că văd publicul atât de fericit”, a explicat ea în timp ce descria experiența unui fan la concert.

„Era un tip în fața noastră. Inițial era pe locurile noastre și nu trebuia să fie acolo”, a spus ea. „Așa că s-a urcat și s-a dus pe locurile din fața noastră. El a trăit cea mai bună viață a lui tot timpul. Din fericire, nimeni nu a venit pe acele locuri, așa că nu a fost dat afară. A meritat să fie acolo.”

Reclamă

Ce spune 50 Cent despre Eminem și pentru ce îi mulțumește

Scott a încheiat segmentul spunând că a fost „una dintre cele mai bune zile de duminică ale mele de mult timp”.

50 Cent a reflectat, de asemenea, la timpul petrecut pe scenă cu rapperul Eminem. El a publicat un clip din concert pe Instagram și a scris în descriere: „👀Frate, când fac ceva cu EM, oamenii înnebunesc. Știu că el chiar e băiatul meu. Îl iubesc până la moarte!”

În clip, Eminem este auzit lăudându-și colegul în fața mulțimii spunând la microfon: „Detroit, fă puțin zgomot pentru unul dintre cei mai buni prieteni pe care i-am cunoscut vreodată: 50 Cent! Faceți gălăgie pentru aniversarea a 50 de ani a hip-hop-ului. Detroit, vă iubesc pe toți!”

În timp ce 50 Cent va începe următoarea etapă a turneului său cu o reprezentație în Țările de Jos, el a lucrat și la transformarea filmului din 2002 8 Mile într-o emisiune de televiziune.

Rapperul „Candy Shop” a spus la începutul acestui an, în timpul unei apariții pe canalul YouTube BigBoyTV, că un serial bazat pe filmul semi-autografic este „în mișcare” și a dezvăluit că Eminem este acolo pentru a ajuta la producție. Într-un interviu recent pentru Men’s Health, el a oferit o actualizare a serialului declarând că va fi „la fel de mare ca și filmul de lung metraj”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×