Reclamă

Hailie Jade s-a logodit cu iubitul Evan McClintock. Fiica lui Eminem este o femeie în toată regula

Hailie Jade s-a logodit cu iubitul Evan McClintock. Fiica lui Eminem este o femeie în toată regula. Tânăra este pasionată de social media și e chiar și gazda unui podcast care se numește Just a Little Shady. Hailie are 27 de ani și se întâlnește cu Evan McClintock din 2016.

Publicat: 7 februarie 2023, 11:17

Fiica lui Eminem, Hailie Jade, este o femeie în toată regula și urmează să se căsătorească. Hailie, în vârstă de 27 de ani, și-a anunțat logodna cu iubitul Evan McClintock după o relație de șase ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hailie Jade s-a logodit cu iubitul Evan McClintock

„Recapitulare ocazională de weekend… 😭💗 2.4.23 💍 te iubesc @evanmcclintock11”, a subtitrat ea postarea de pe Instagram.

Gazda podcastului Just a Little Shady a împărtășit trei fotografii din ziua specială cu cei 3 milioane de urmăritori ai săi. Ea a postat inclusiv o fotografie cu McClintock stând în genunchi și o fotografie cu ei doi, fericiți, în timp ce deschid o sticlă de șampanie, scrie People.

„😭😭😭 Nu puteam fi mai fericiți pentru voi doi🍾. Abia aștept să mergeți mai departe cu acest capitol din viața voastră❤️”, a comentat sora ei, Alaina Marie Scott, la postare.

Reclamă

Hailie, pe care Eminem o are din relația cu fosta soție, Kim, se întâlnește cu McClintock din 2016. Ei s-au întâlnit în timp ce erau studenți la Universitatea de Stat din Michigan, potrivit Daily Mail. Deși rapper-ul a menționat-o mereu în piesele lui și în interviuri, Hailie a fost ținută departe de lumina reflectoarelor. Aceasta a ieșit în evidență când a devenit adolescentă.

Hailie a distribuit ultima dată o fotografie cu iubitul ei în urmă cu câteva luni, când a postat o fotografie cu ei sărutându-se în fața unui apus de soare.

„ieri și în fiecare zi 💖”, a subtitrat ea postarea.

Reclamă

Ce spune Eminem despre fiica sa

Eminem, tatăl lui Hailie, i-a menționat pe scurt pe fiica lui și pe McClintock într-un interviu din 2020 la Hotboxin’ cu Mike Tyson. Rapper-ul a fost întrebat despre cei doi.

„Fără copii. Doar un iubit. Ea se descurcă bine”, a spus el despre fiica la care se face referire de foarte multe ori în cântecele sale. „Ea m-a făcut cu siguranță mândru”.

În iulie, Hailie a anunțat lansarea noului său podcast. Titlul este o referire la hitul lui Eminem din 2000 „The Real Slim Shady”.

„Doar un podcast umbrit”, a spus ea atunci. „Acest proiect a fost în lucru de ceva vreme și sunt atât de încântată că va fi lansat primul episod!!”

Pagina de Instagram a podcastului promite ca invitații să fie de renume și să discute despre viața lor și cultura pop.

Hailie Jade și-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei în casa lui Eminem, undeva în suburbiile din Detroit, cu sora sa vitregă, Whitney. „Copiii mei se simt confortabil aici. Vreau ca aceștia să aibă stabilitatea pe care nu am avut-o”, a spus Eminem pentru Rolling Stone în 2011 despre viața sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×