Reclamă

Hailie Jade este însărcinată cu primul copil. Eminem a anunțat că o să fie bunic printr-un videoclip emoționant

Hailie Jade este însărcinată cu primul copil. Eminem a anunțat că o să fie bunic printr-un videoclip emoționant. Anunțul a fost făcut public cu ocazia lansării videoclipului muzical al piesei sale, Temporary. Imaginile fac acum înconjurul lumii.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 octombrie 2024, 9:55

Videoclipului muzical i-a fost dedicat fiicei sale, Hailie Jade Mathers, în vârstă de 28 de ani. Hailie poate fi văzută în ipostaze din copilărie, dar și din adolescență. Într-una din scene, Eminem este surprins ținând un tricou Detroit Lions pe care este scris cuvântul „bunic”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hailie Jade este însărcinată cu primul copil

Anunțul emoționant a venit la câteva luni după ce fiica sa s-a căsătorit cu Even McClintock. Nunta celor doi a avut loc în luna mai a acestui an, iar Eminem s-a aflat printre invitații de onoare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Hailie Jade și Eminem în timp ce arată că artistul o să fie bunic
Hailie Jade urmează să devină mamă pentru prima dată / Profimedia Images

Hailei și tatăl său au o relație specială, iar Eminem nu a ezitat să arate acest lucru de-a lungul timpului. Reprezentanții artisului nu au răspuns solicitării PageSix pentru a oferi mai multe informații.

Reclamă

Cu toate acestea, fanii au reacționat rapid în secțiunea de comentarii a videoclipului postat pe YouTube. Cele mai multe mesaje au fost pentru a-l felicita pe artist, dar mai ales pe fiica sa.

„Eminem este unul adevărat. Obiectivele unui tată. Felicitări pentru că ești bunic”, a spus un utilizator în mediul online.

„Eminem o să fie bunic. Asta este cea mai frumoasă veste pe care am auzit-o astăzi. Trebuie doar să mă prefac că nu plâng”, a spus un alt utilizator în mediul online.

Reclamă

„Vă mulțumim că ați împărtășit această veste privată cu noi. A fost atât de special și ne simțim onorați că facem parte din grupul tău de fani”, a spus un alt admirator al artistului.

Fiica lui Eminem s-a căsătorit cu McClintock la Greencrest Manor din Battle Creek, Michigan, la începutul acestui ani. Nunta a fost una modestă și restrânsă. La evenimentul memorabil au participat prietenii și membri familiei.

Cum a arătat nunta lui Hailie Jade

Hailie Jade Scott și Evan McClintock s-au căsătorit într-un cadru restrâns. Mai multe imagini de la marele eveniment au apărut în mediul online al scurt timp. Conform presei internaționale, fiica lui Eminem și soțul său s-au cunoscut încă de când erau studenți la Universitatea de Stat din Michigan.

După aproape șase luni de relație, cei doi au decis să se căsătorească, iar anunțul a fost făcut public în luna februarie a anului 2023.

Scott a fost cea care a distribuit mai multe fotografii de la petrecerea sa de logodnă. Fiica lui Eminem a fost discretă în ceea ce privește viața sa privată.

Cu toate acestea, Eminem nu s-a dat înapoi atunci când a venit vorba despre ginerele său. Eminem și-a exprimat aprobarea față de relația fiicei sale.

Artistul i-a menționat pe Hailie și pe McClintock într-un interviu public din 2020. Artistul a declarat în repetate rânduri că este mândru de fiica sa, iar acesta pare că a fost complet de acord cu alegerea pe care Hailie a făcut-o.

Eminem are acum noi motive de bucurie. Deși nu se cunosc mai multe informații despre sarcina fiicei sale, fanii artistului așteaptă cu nerăbdare ca micuțul să vină pe lume.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Biscuiți din fulgi de ovăz
Sănătate
Cel mai hrănitor aliment pentru mic dejun, potrivit specialiștilor. E recomandat să-l consumi și tu
Cu multitudinea de informații despre nutriție pe care o regăsim peste tot, cu siguranță și tu te-ai întrebat care e cel mai hrănitor aliment pentru mic dejun, potrivit specialiștilor. Răspunsul este simplu și are...
2
Fată care are degetul arătător îndreptate către cameră pe un fundal albastru deschis
Horoscop
3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Începe un nou sezon în viața nativilor. Acest lucru înseamnă că vor avea parte de surprize neașteptate pe toate planurile. 3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024 vor simți apropierea...
3
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
4
persoană care stă la birou și scrie în chineză pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care atrag noroc și iubire în luna octombrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Nativii primesc un mesaj important din partea astrelor în perioada ce urmează. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care atrag noroc și iubire în luna octombrie 2024 și vezi dacă te numeri printre...
5
Pastă de sardine în bol și în linguriță, alături de crackers și pătrunjel verde
Rețete
Pastă de sardine. Rețetă de gustare rapidă și hrănitoare
Dacă nu mai știi ce să prepari pentru un platou cu gustări rapide și hrănitoare, poți încerca rețeta de pastă de sardine. Este una dintre acele rețete despre care se spune că sunt, pe...
PARTENERI
×