Reclamă

Jennifer Lopez s-a lăsat fotografiată fără sutien, pe fondul unor probleme mari în căsătoria cu Ben Affleck. Imaginile sexy cu artista sunt peste tot

Jennifer Lopez s-a lăsat fotografiată fără sutien, pe fondul unor probleme mari în căsătoria cu Ben Affleck. Imaginile sexy cu artista sunt peste tot, mai ales că numele ei și al soțului ține prima pagină a tabloidelor după ce s-a spus că ar urma un divorț între ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 mai 2024, 13:05

Artista în vârstă de 54 de ani a avut toți ochii asupra ei când a apărut la premiera din Mexico City a filmului ei Atlas. JLo arăta absolut uimitor într-o rochie albă sexy, cu un decolteu foarte adânc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez s-a lăsat fotografiată fără sutien

Lui JLo i s-au alăturat la eveniment colegii ei de distribuție Simu Liu și Sterling K. Brown. Între timp, soțul ei Ben a fost văzut purtând verigheta în timpul unei „noapți a băieților” în Los Angeles în aceeași noapte.

La începutul zilei, artista și-a etalat ținuta și pe Instagram. Vedeta a încărcat un carusel de fotografii sexy care o arătau fără lenjerie intimă sub o rochie extrem de sexy.

Se pare că fotografiile au fost făcute în timpul vizitei ei în Mexico City, unde își promovează noul film Atlas. Pentru fotografiile de la hotel, Lopez a pozat pe o canapea luxoasă, cu picioarele ei tonifiate încrucișate, în timp ce se uită seducător la cameră cu bustul la vedere.

Actrița a purtat o pereche de tocuri înalte, bej, cu platformă.

Reclamă

În ciuda faptului că arăta ca și cum e recent ieșită de la duș în halatul ei luxos, Lopez purta cercei strălucitori cu diamante și un machiaj care îi complimenta trăsăturile chipului.

Părul ei era coafat lejer, cu șuvițe ondulate lăsate să-i încadreze fața. Lopez a inclus și un scurt clip în postarea de pe Instagram.

Reclamă

„Viva Mexico! @NetflixLat @Netflix #Atlas în 3 zile”, a fost descrierea lui Lopez, care se mândrește cu 252 de milioane de urmăritori.

Prezentarea ei a fost redistribuită de pagina oficială de Instagram pentru Netflix Latinoamérica.

Ben Affleck este pregătit să divorțeze, spun surse ale PageSix

Cu o zi mai devreme, Lopez a participat la premiera Atlas din Los Angeles fără soțul ei, Ben, în vârstă de 51 de ani, ceea ce a stârnit și mai multă îngrijorare cu privire la relația cuplului.

Cu toate acestea, ulterior s-a aflat că Affleck, care s-a căsătorit cu Lopez în 2022, nu a putut să participe deoarece lucra la continuarea filmului său The Accountant. În timpul petrecut pe covorul roșu, Lopez a oferit câteva informații despre viața ei personală pentru Entertainment Tonight.

„Singurul lucru în care poți avea întotdeauna încredere este în familie”, a spus artista pentru presă. Comentariile vedetei pot fi surprinzătoare. Ele vin pe fondul zvonurilor tot mai mari că mariajul ei cu Affleck se prăbușește.

PageSix a susținut recent că Affleck a terminat cu această căsătorie. Se pare că actorul e gata să divorțeze de Lopez, după mai puțin de doi ani de căsnicie.

Cei doi s-au căsătorit în iulie 2022, la un an după ce și-au reluat povestea de dragoste după 17 ani. Chiar dacă părea că sentimentele lor sunt intense acum și că au trecut peste problemele din trecut, se pare că atenția excesivă a presei este în continuare o problemă pentru cei doi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×