Reclamă

Blac Chyna a avut o apariție publică rară alături de copiii ei. Cum arată Dream Kardashian și King Cairo și cu cine seamănă

Blac Chyna a avut o apariție publică rară alături de copiii ei. Cum arată Dream Kardashian și King Cairo. Artista a acceptat un premiu, iar micuții de 7 și 11 ani i-au fost alături și au susținut-o necondiționat.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 mai 2024, 7:12

Vedeta în vârstă de 36 de ani a primit premiul de la Departamentul de Sănătate Mintală din Los Angeles prin inițiativa Take Action LA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Blac Chyna a avut o apariție publică rară alături de copiii ei

Blac Chyna arăta uimitor într-o rochie elegantă, în două nuanțe. Ținuta îi scotea bustul în evidență, iar fusta mini din partea de jos lăsa la vedere picioarele și tatuajele masive.

Părul ei era prins elegant la spate, iar machiajul a fost unul destul de discret. O pereche de sandale negre cu platformă înaltă au completat ținuta

„Vreau doar să-i mulțumesc lui I Love Myself. Ce se întâmplă astăzi mi se pare suprarealist”, a început ea discursul de acceptare cu ochii înlăcrimați.

„Acum doi ani m-am botezat de ziua mea. Ziua mea de naștere este pe 11 mai. Trebuie să spun că Dumnezeul meu chiar mi-a schimbat viața”.

Reclamă

Mândra mamă de doi copii, al cărui nume real este Angela Renée White, a vorbit și deste micuții ei. Ea a detaliat și că se află într-un loc mai bun acum din punct de vedere emoțional și mental.

„Lucrurile sunt total diferite. Nu mai sunt la fel nici în viața mea personală, profesională și amoroasă, în relația mea cu mama, cu copiii mei”, a mai spus vedeta pe scenă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Blac Chyna pe scena unui eveniment alături de copiii ei
Mândra mamă de doi copii, al cărui nume real este Angela Renée White, a vorbit și deste micuții ei / Profimedia Images

Dream, fiica de 7 ani a vedetei, a purtat la eveniment un tricou argintiu și o fustă asortată. Ele au fost accesorizate cu o poșetă argintie și cizme de cowboy.

King a purtat o căciulă pe cap și o jachetă gri, pe care le-a combinat cu blugi și pantofi sport albi, în timp ce și-a susținut mama la eveniment.

Dream și King Cairo sunt rezultatul poveștilor de iubire trăite de vedetă

Cântăreața o are pe fiica Dream din relația cu Robert Kardashian, cu care a fost într-o poveste de iubire din 2016 până în 2017. Ea a avut ocazional apariții în reality show-ul Keeping Up with the Kardashians. Nașterea fiicei fostului cuplu a avut loc pe 10 noiembrie 2016.

King Cairo este rezultatul iubirii dintre Chyna și rapperul Tyga, care s-a întâlnit anterior cu Kylie Jenner, sora mai mică a lui Robert Kardashian.

Cântăreața și rapperul au început să se întâlnească în 2011 și s-au logodit după ce și-au întâmpinat fiul în octombrie 2012.

Cei doi au pornit pe drumuri separate și s-au despărțit în 2014, spunând pentru US Weekly la acea vreme că relația „și-a urmat cursul”. De atunci, Chyna și Tyga au fost într-o luptă juridică pentru custodia fiului lor, ajungând la un acord chiar luna trecută.

„Părțile au ajuns la acorduri privind custodia copiilor, vizitarea și plata onorariilor avocatului lor. În lumina acestor acorduri, părțile doresc să încheie această chestiune fără alte litigii”, scrie în document.

Chyna se iubește în prezent cu Derrick Milano, care a câștigat un Grammy pentru remix-ul lui Megan Thee Stallion’s Savage.

Ei și-au făcut publică povestea în luna septembrie a anului trecut, într-o postare pe Instagram.

„Este diferit când îți găsești cel mai bun prieten și iubit în același timp”, a spus bărbatul în descrierea pozei sale. „Te iubesc, Angela”, a mai continuat el.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×