Reclamă

Ea este blonda care a fost prinsă pe picior greșit. Tocurile au pus-o pe divă într-o situație jenantă

Ea este blonda care a fost prinsă pe picior greșit. Tocurile au pus-o pe diva din imagini într-o situație jenantă. Vântul i-a suflat pălăria, iar cântăreața a avut nevoie de ajutor pentru a-și putea ridica accesoriul de pe jos.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 mai 2024, 6:26

Jessica Simpson, în vârstă de 43 de ani, a avut parte de un moment amuzant. Paparazzi au surprins-o pe blondă în timp ce se afla într-o parcare. Diva și-a lăsat le vedere silueta perfectă într-o pereche de pantaloni scurți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea este blonda care a fost prinsă pe picior greșit

Jessica Simpson a fost surprinsă într-o ținută vară. Aceasta a slăbit mai multe kilograme în ultimul an. Diva a declarat că a reușit să ajungă la forma perfectă după ce a făcut 14 mii de pași zilnic.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jessica Simpson în timp ce își scapă pălăria pe jos
Jessica Simpson a avut nevoie de ajutor pentru a-și ridica pălăria / Profimedia Images

Aceasta a fost pozată într-un costum din trei piese.

Reclamă

Diva a profitat de temperaturile ridicate pentru a purta haine de vară. În timp ce stătea într-o parcare, Jessica a fost poată într-un blazer negru și o pereche de pantaloni scurți din piele.

Diva și-a accesorizat ținuta cu o pălărie și o pereche de pantofi cu toc.

Fotografii au surprins câteva răni pe picioarele vedetei, semn că pantofii ei nu au fost cei mai comozi. Vântul i-a suflat rapid pălăria, iar cântăreața a fost nevoită să se aplece să o ridice.

Reclamă

Fanii au observat imediat picioarele tonifiate ale divei.

Publicația DailyMail scrie că vedeta a reușit să slăbească 45 de kilograme după ce a adus pe lume cel de-al treilea copil.

Totul s-a întâmplat cu ajutorul unui plan de antrenament bine pus la punct, a declarat jessica într-un interviu din trecut.

„Abia când am devenit mamă am învățat să sărbătoresc ceea ce poate face corpul unei femei. Sunt mai încrezătoare acum, după trei copii, decât eram la 25 de ani!”, a spus Jessica într-un interviu recent.

Jessica Simpson spune că este o mamă fericită

Jessica Simpson și soțul ei Eric Johnson trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi s-au căsătorit în anul 2014 și au împreună trei copii minunați.

Jessica și Eric sunt părinții a două fete, Maxwell Drew, 11 ani, și Birdie Mae, 4 ani, precum și a unui fiu, Ace Knute, de 10 ani. Transformarea corporală a artistei a venit la patru ani după ce a adus pe lume cel de-al treilea copil. Vedeta spune că s-a bucurat de tot ajutorul și sprijinul soțului ei, Eric Johnson.

Ea a spus că a trecut printr-o adevărată provocare atunci când în timpul celei de-a treia sarcini a ajuns să ia 90 de kilograme.

Fosta vedetă a recunoscut în 2019 că a slăbite peste 45 de kilograme pentru a ajunge la silueta pe care și-a dorit-o. Ea a urmat un plan alimentar bine pus la punct, a mers la sală constant și s-a asigurat că face 14 mii de pași pe zi. Vedeta spune că s-a emoționat în timpul călătoriei sale pentru slăbit.

Diva a declarat, de asmeen, că a reușit să atingă silueta pe care și-a dorit-o cu ajutorul susținerii pe care a primit-o de la cei din jurul ei. Cântăreața a trecut printr-o transformare importantă, iar acest lucru a putut fi observat cu ochiul liber.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×