Reclamă

Selena Gomez a dezvăluit numele continuării serialului Wizards of Waverly Place. Ce imagini au apărut la scurt timp în online

Selena Gomez a dezvăluit numele continuării serialului Wizards of Waverly Place. Au apărut imagini noi de pe platourile de filmare. Actrița, în vârstă de 31 de ani, a declarat că este „foarte încântată” să împărtășească cu admiratorii serialului secretul care a fost bine păstrat până la acest moment.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 mai 2024, 12:55

Noul nume al continurăii serialului va fi „Wizards Beyond Waverly Place”. Selena Gomez s-a întors pe platourile de filmare pentru primul episod al seriei. Actrița nu a confirmat dacă va apărea în mai multe momente din noul serial. Totuși, aceasta s-a bucurat să împărtășească câteva detalii cu fanii de acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez a dezvăluit numele continuării serialului Wizards of Waverly Place

După ce a urcat pe scenă și a dezvăluit noul titlu, Selena Gomez a împărtășit și primele imagini din noul serial. Vestea că Wizards of Waverly Place va avea o continuare a fost făcută publică la începutul lunii ianuarie a acestui an.

În fotografiile postate în online, Selena Gomez și David Henrie, au fost văzuți în timp ce și-au reluat rolurile ca duol de frați Alex și respectiv, Justin Russo. Gomez și-a emoționat fanii din online.

„Uneori, ceva magic se întâmplă atunci te întorci acasă”, a spus actrița într-o postare citată de DailyMail.

Reclamă

În imaginile noi care au apărut în online, Gomez și Henrie au fost văzuți pozând alături de grupul noilor actori. Alături de ei se afla și restul distribuției care se va alătura serialului. Noul serial îi are în rolurile principale pe Janice LeAnn Brown ca Billie Russo, Mimi Gianopulos ca Giada Russo, Alkaio Theile ca Roman Russo și Max Matenko ca Milo Russo.

Noua serie va urmări viața adultă a lui Justin Russo. El a ales o viață normală, muritoare, alături de familia sa, Giada, Roman și Milo. Gomez își va relua rolul ca Alex Russo. Aceasta o va aduce pe Billie acasă la fratele ei, căutând ajutor de la acesta.

Spectacolul îl urmărește apoi pe Justin. Personajul își dă seama că trebuie să încerce să protejeze Lumea Vrăjitorilor.

Reclamă

Selena Gomez este invitat special în episodul pilot al noului serial

Lansarea serialului Wizards Beyond Waverly Place are loc la 12 ani după ce primul serial și-a încheiat difuzarea după patru sezoane de succes. Selena Gomez și Henrie au apărut, de asemenea, în filmul spin-off din 2009, Wizards of Waverly Place: The Movie.

În 2012, Gomez și-a reluat rolul în The Wizards Return: Alex vs. Alex. O dată oficială a lansării Wizards Beyond Waverly Palce nu a fost încă anunțată. Premiera se așteatpă pentru cursul acestui an.

Selena Gomez nu s-a putut alătura distribuției pentru toate episoadele ce vor urma. Actrița are mai multe proiecte în această perioadă, totodată urmează să pară ca Mabe Mora în cel de-al patrulea sezon al seriei Only Murders in the Building.

Continuarea seriei îl va surprinde de aproape pe Justin după un incident misterios la WizTech. Justin decide să-și lase în urmă puterile de vrăjitor și să se dedice vieții de familie.

Totuși, Justin este nevoit să ia o decizie grea atunci când își dă seama că Alex Russo, Selena Gomez, îi va cere ajutorul pentru a salva din nou Lumea Vrăjitorilor.

Nu se știe dacă Selena Gomez va reveni epntru episoadele viitoare, dincolo de cel pilot, însă actrița a lăsat de înțeles fanilor că acest episod va fi singurul care o va înfățișa. Pe lângă faptul că diva se va întoarce ca actriță, Gomes și Henrie vor avea și rolul de producători executivi pentru episodul pilot, scrie PageSix.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×