Reclamă

Selena Gomez a făcut dezvăluiri noi despre viața ei personală. Artista a declarat că „este într-un loc bun”

Selena Gomez a făcut dezvăluiri noi despre viața ei personală. Cântăreața a declarat că „este într-un loc bun”. Aceasta este împăcată cu alegerile făcute și spune că se simte mai bine ca niciodată. În ultima vreme a apărut tot mai des în public alături de noul ei iubit.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 martie 2024, 7:20

Fosta iubită a lui Justin Bieber pare că a găsit un echilibru în viața ei. Cântăreața a lansat recent un nou single, iar acum filmează pentru un nou sezon al serialului Only Murders in the Building. Gomez a oferit un interviu sincer pentru publicația Rolling Stone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez a făcut dezvăluiri noi despre viața ei personală

Actrița din Only Murders in the Building este mai fericită ca niciodată. Vedeta, în vârstă de 31 de ani, aune că „o parte din ea simte că a ajuns în cele din urmă într-un loc bun, unde totul este aranjat așa cum trebuie”.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Selena Gomez și Benny Blanco, de mână
Selena Gomez a mers cu Benny Blanco doar la petrecerea Grammy / Profimedia Images

Selena a lansat mai multe piese noi în ultima perioadă și lucrează în prezent la cel de-al patrulea album. Interpreta piesei Love On este în prezent într-o relație cu producătorul muzical Benny Blanco.

Reclamă

Gomez a mai spus că noile sale medloii vin „dintr-un loc plin de încredere”. Vedeta a mai spus că piesele vor arătat „bucuria și curiozitatea” din ultima perioadă. Pare că noul iubit al divei a reușit să-i aducă acesteia un nou echilibru.

Gomez și Blanco au confirmat că au o relație în luna decembrie a anului trecut. Cei doi s-ar fi întâlnit timp de șase luni în secret înainte de a se afișa împreună.

Numele real al iubitului artistei este Benjamin Levine. Cântăreața a spun despre Blanco că este „cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată.

Reclamă

Aceasta a mai declarat că producătorul o tratează „mai bine ca orice altă ființă de pe întreaga planetă”. De atunci, Gomez a postat tot mai multe imagini cu ea și partenerul ei în mediul online.

„Este foarte greu să găsești o persoană care să te asculte cu sinceritate, căreia să-i pese de tine. Sunt recunoscătoare că s-a întâmplat acest lucru și că putem avea o relație sănătoasă”, a spus Gomez într-un interviu. Blanco, în vârstă de 35 de ani, o face pe Selena să se simtă „în siguranță”, a spus un apropiat al cuplului.

Selena Gomez filmează pentru sezonul 4 al serialului Only Murders in the Building

Cântăreața și actrița are în continuare un program destul de aglomerat. Aceasta filmează în Los Angeles pentru cel de-al patrulea sezon al seriei de succes în care joacă.

Gomez apare alături de Steve Martin și Martin Short și în cel de-al patrulea sezon. Cântăreața a fost pozată recent de paparazzi în timp ce s-a întâlnit cu fanii entuziasmați pe străzile din Los Angeles. Gomez a mers să-și salute admiratorii, să facă poze cu aceștia și să ofere câteva autografe.

Cu doar o zi înainte de a fi văzută pe platourile de filmare, Gomez a distribuit în mediul online câteva fotografii cu florile pe care le-a primit de la Steve și Martin atunci când s-au revăzut pe platourile de filmare. Echipa celor trei actori are o relație strânsă de prietenie.

Gomez, Steve și Martin vor schimba locația filmărilor în perioada ce urmează, scrie presa de peste hotare. Întreaga echipă se va muta în New York pentru a filma ultimele episoade ale celui de-al patrulea sezon din seria Only Murders in the Building.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×