Reclamă

Jessica Simpson a slăbit mult. Cele mai recente imagini cu artista au stârnit îngrijorare în rândul fanilor

Jessica Simpson a slăbit mult. Cele mai recente imagini cu artista au stârnit îngrijorare în rândul fanilor. Și-a lăsat admiratorii fără cuvinte după ce și-a afișat noua siluetă.

Publicat: 2 ianuarie 2023, 8:00

Jessica Simpson a stârnit îngrijorare printre fanii ei după ce a publicat imagini cu noua ei siluetă. Vedeta a vrut să le arate admiratorilor imagini din camera fiicei ei, dar alte detalii au atras atenția în mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jessica Simpson a slăbit mult

„Bună, sunt Jessica Simpson și bine ați venit în camera fiicei mele Birdie, proiectată de Pottery Barn Kids și puțin de mine”, a spus cântăreața în vârstă de 42 de ani în videoclipul postat pe Instagram.

„Am fost foarte atrasă de imprimeurile geometrice și de schema de culori. Aceasta este într-adevăr, pentru mine, personalitatea lui Birdie”, a continuat ea în timp ce părea că nu-și găsește cuvintele.

„Vă mulțumesc tuturor pentru că ați vizitat camera adorabilă a lui Birdie Mae Johnson”, a încheiat Simpson zâmbind materialul video.

Reclamă

În timp ce unii fani au complimentat alegerile cântăreței în materie de design interior, secțiunea de comentarii a fost luată cu asalt de mesaje de îngrijorare cu privire la greutatea și discursul ei.

„Ceva este în neregulă aici”, a speculat un fan care a strâns aproape 3.000 de aprecieri de la alți oameni care păreau de acord cu el.

„Ce s-a întâmplat cu fața ei. Ea abia poate vorbi. Rușine”, a scris o a doua persoană.

Reclamă

„Te rog spune-mi că nu sunt singurul care aude vocea fiind complet schimbată. Oare e bine?!?!” a întrebat un al treilea.

„De ce vorbește așa acum”, se întrebă altul. „Este pur și simplu ciudat. E ca și cum ea se străduiește din greu să pronunțe cuvintele corect”.

„Cu respect, pare fragilă”, a observat un alt fan.

Dar au fost și oameni care le-au spus celor ce au trimis mesaje răutăcioase să nu mai judece atât de mult.

„Este trist că toate aceste comentarii sunt despre aspectul ei. Nu este treaba nimănui. Mi-aș dori ca oamenii să fie mai amabili”, a comentat un urmăritor.

„Dacă are o tulburare de alimentație, nu este vina ei, așa că aceste comentarii nu sunt utile, ea fiind ridiculizată pentru creșterea în greutate după sarcini 😢”, a scris un alt fan.

Jessica Simpson a fost criticată pentru kilogramele în plus

În urmă cu trei ani, Simpson a început o dietă de slăbit care a ajutat-o să scape de 45 de kilograme.

„M-am dus la un nutriționist. Trebuia să descopăr obiceiurile alimentare corecte”, a povestit ea în septembrie, adăugând: „Mă simt ca înainte de a avea copii. De fapt, mă simt mai tânără”. Vedeta pop a vorbit despre luptele ei cu problemele legate de imaginea corporală. Ea a fost criticată pentru o fotografie din 2009 cu ea purtând mom jeans.

„Această poză care a circulat în toată lumea mi-a frânt inima”, i-a spus ea lui Hoda Kotb în emisiunea „Today” din februarie 2020. „Nu poza neapărat, ci descrierea”. Vedeta a mai spus atunci: „Am fost doborâtă de lume”.

Simpson, de asemenea, a scris cu sinceritate despre sănătatea ei în cartea pe care a lansat-o în 2020, „Open Book”, dezvăluind că a fost dependentă de pastile și alcool. Jessica Simpson are trei copii. Maxwell, 10 ani, Ace, 9 ani și Birdie, 3 ani, cu soțul ei, Eric Johnson. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2014.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×