Reclamă

Jessica Simpson a slăbit mult. Cele mai recente imagini cu artista au stârnit îngrijorare în rândul fanilor

Jessica Simpson a slăbit mult. Cele mai recente imagini cu artista au stârnit îngrijorare în rândul fanilor. Și-a lăsat admiratorii fără cuvinte după ce și-a afișat noua siluetă.

Publicat: 2 ianuarie 2023, 8:00

Jessica Simpson a stârnit îngrijorare printre fanii ei după ce a publicat imagini cu noua ei siluetă. Vedeta a vrut să le arate admiratorilor imagini din camera fiicei ei, dar alte detalii au atras atenția în mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jessica Simpson a slăbit mult

„Bună, sunt Jessica Simpson și bine ați venit în camera fiicei mele Birdie, proiectată de Pottery Barn Kids și puțin de mine”, a spus cântăreața în vârstă de 42 de ani în videoclipul postat pe Instagram.

„Am fost foarte atrasă de imprimeurile geometrice și de schema de culori. Aceasta este într-adevăr, pentru mine, personalitatea lui Birdie”, a continuat ea în timp ce părea că nu-și găsește cuvintele.

„Vă mulțumesc tuturor pentru că ați vizitat camera adorabilă a lui Birdie Mae Johnson”, a încheiat Simpson zâmbind materialul video.

Reclamă

În timp ce unii fani au complimentat alegerile cântăreței în materie de design interior, secțiunea de comentarii a fost luată cu asalt de mesaje de îngrijorare cu privire la greutatea și discursul ei.

„Ceva este în neregulă aici”, a speculat un fan care a strâns aproape 3.000 de aprecieri de la alți oameni care păreau de acord cu el.

„Ce s-a întâmplat cu fața ei. Ea abia poate vorbi. Rușine”, a scris o a doua persoană.

Reclamă

„Te rog spune-mi că nu sunt singurul care aude vocea fiind complet schimbată. Oare e bine?!?!” a întrebat un al treilea.

„De ce vorbește așa acum”, se întrebă altul. „Este pur și simplu ciudat. E ca și cum ea se străduiește din greu să pronunțe cuvintele corect”.

„Cu respect, pare fragilă”, a observat un alt fan.

Dar au fost și oameni care le-au spus celor ce au trimis mesaje răutăcioase să nu mai judece atât de mult.

„Este trist că toate aceste comentarii sunt despre aspectul ei. Nu este treaba nimănui. Mi-aș dori ca oamenii să fie mai amabili”, a comentat un urmăritor.

„Dacă are o tulburare de alimentație, nu este vina ei, așa că aceste comentarii nu sunt utile, ea fiind ridiculizată pentru creșterea în greutate după sarcini 😢”, a scris un alt fan.

Jessica Simpson a fost criticată pentru kilogramele în plus

În urmă cu trei ani, Simpson a început o dietă de slăbit care a ajutat-o să scape de 45 de kilograme.

„M-am dus la un nutriționist. Trebuia să descopăr obiceiurile alimentare corecte”, a povestit ea în septembrie, adăugând: „Mă simt ca înainte de a avea copii. De fapt, mă simt mai tânără”. Vedeta pop a vorbit despre luptele ei cu problemele legate de imaginea corporală. Ea a fost criticată pentru o fotografie din 2009 cu ea purtând mom jeans.

„Această poză care a circulat în toată lumea mi-a frânt inima”, i-a spus ea lui Hoda Kotb în emisiunea „Today” din februarie 2020. „Nu poza neapărat, ci descrierea”. Vedeta a mai spus atunci: „Am fost doborâtă de lume”.

Simpson, de asemenea, a scris cu sinceritate despre sănătatea ei în cartea pe care a lansat-o în 2020, „Open Book”, dezvăluind că a fost dependentă de pastile și alcool. Jessica Simpson are trei copii. Maxwell, 10 ani, Ace, 9 ani și Birdie, 3 ani, cu soțul ei, Eric Johnson. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2014.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×