Reclamă

Obiceiuri care te vor ajuta să-ți păstrezi silueta în perioada sărbătorilor

Obiceiuri care te vor ajuta să-ți păstrezi silueta în perioada sărbătorilor. Urmează aceste sfaturi pentru a rămâne pe drumul cel bun cu obiectivele tale de greutate și pentru a încheia anul așa cum se cuvine.

Publicat: 27 decembrie 2022, 7:14

Sărbătorile sunt un moment de răsfăț cu deserturi care mai de care mai gustoase. Din păcate însă, toate aceste delicii festive și incredibil de gustoase pot face, de asemenea, mult mai dificil să menții rutina obișnuită de antrenament și dietă. Ai muncit prea mult pentru a renunța în ultimele două săptămâni ale anului, motiv pentru care îți oferim câteva obiceiuri care te vor ajuta să-ți păstrezi silueta în perioada sărbătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Obiceiuri care te vor ajuta să-ți păstrezi silueta

„În timpul sărbătorilor este mai greu să mănânci sănătos și să faci exerciții fizice din cauza tuturor vizitelor, evenimentelor, petrecerilor. Așa că, în loc să cazi complet „în păcat”, rămâi la câteva obiceiuri cheie pentru a te menține în formă. Așa poți să „fii gata să revii odată ce sărbătorile se termină”, sfătuiește Anthony J. Yeung, expert în fitness și fondatorul GroomBuilder.

Hidratează-te

A rămâne pe panta superioară a aportului de apă este cheia principală. În plus, cercetările arată că dacă vei bea mai multă apă, poți contribui la eforturile de slăbire. Așa că fă-ți o favoare și hidratează-te.

Potrivit lui Yeung, „a te hidrata este unul dintre cele mai ușoare lucruri pe care le poți face pentru sănătatea ta, mai ales dacă călătorești în timpul sărbătorilor. Bea suficientă apă”. Dacă a nevoie de motivație pentru hidratare, ia în considerare să optezi pentru o sticlă inteligentă de apă.

Reclamă

Fă puțină mișcare în fiecare zi

Când simți că nu ai timp pentru a te antrena sau a alerga pe bandă, spune-ți că mintea și corpul tău îți vor mulțumi dacă o faci. Ceva la fel de simplu ca o plimbare rapidă de 10 minute în aer liber este mai bine decât să te relaxezi pe canapea toată ziua. Yeung recomandă să mergi cu bicicleta, să sari coarda sau să faci o mică sesiune de dans în camera ta. Important este că îți miști puțin corpul.

Ai aici și câteva metode prin care să accelerezi procesul de slăbire.

Reclamă

Consumă alimente sănătoase 80% din timp

Yeung recomandă să îți umpli farfuria cu carne slabă, legume proaspete și carbohidrați la majoritatea meselor. Acest lucru este esențial pentru a oferi corpului nutrienții importanți de care are nevoie pentru a funcționa corect.

Dormi suficient

Pe lângă dietă și exerciții fizice, somnul este o parte cheie a bunăstării tale generale. Conform sfaturilor Fundației Naționale pentru Somn, adulții ar trebui să beneficieze de șapte până la nouă ore de somn în fiecare noapte. Persoanele care au peste 65 de ani ar trebui să primească șapte până la opt ore de somn.

Ține cont de numărul zilelor de sărbătoare

Așa cum am spus la început, este sezonul pentru a te răsfăța. Asta înseamnă să nu te simți vinovată dacă te bucuri de o masă copioasă de sărbători sau optezi pentru o prăjitură suplimentară din turtă dulce. Sportul este o activitate pe tot parcursul vieții. E important să revii imediat la rutina normală după vacanță și nu va trebui să te stresezi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×