Reclamă

Obiceiuri care te vor ajuta să-ți păstrezi silueta în perioada sărbătorilor

Obiceiuri care te vor ajuta să-ți păstrezi silueta în perioada sărbătorilor. Urmează aceste sfaturi pentru a rămâne pe drumul cel bun cu obiectivele tale de greutate și pentru a încheia anul așa cum se cuvine.

Publicat: 27 decembrie 2022, 7:14

Sărbătorile sunt un moment de răsfăț cu deserturi care mai de care mai gustoase. Din păcate însă, toate aceste delicii festive și incredibil de gustoase pot face, de asemenea, mult mai dificil să menții rutina obișnuită de antrenament și dietă. Ai muncit prea mult pentru a renunța în ultimele două săptămâni ale anului, motiv pentru care îți oferim câteva obiceiuri care te vor ajuta să-ți păstrezi silueta în perioada sărbătorilor.

Obiceiuri care te vor ajuta să-ți păstrezi silueta

„În timpul sărbătorilor este mai greu să mănânci sănătos și să faci exerciții fizice din cauza tuturor vizitelor, evenimentelor, petrecerilor. Așa că, în loc să cazi complet „în păcat”, rămâi la câteva obiceiuri cheie pentru a te menține în formă. Așa poți să „fii gata să revii odată ce sărbătorile se termină”, sfătuiește Anthony J. Yeung, expert în fitness și fondatorul GroomBuilder.

Hidratează-te

A rămâne pe panta superioară a aportului de apă este cheia principală. În plus, cercetările arată că dacă vei bea mai multă apă, poți contribui la eforturile de slăbire. Așa că fă-ți o favoare și hidratează-te.

Potrivit lui Yeung, „a te hidrata este unul dintre cele mai ușoare lucruri pe care le poți face pentru sănătatea ta, mai ales dacă călătorești în timpul sărbătorilor. Bea suficientă apă”. Dacă a nevoie de motivație pentru hidratare, ia în considerare să optezi pentru o sticlă inteligentă de apă.

Reclamă

Fă puțină mișcare în fiecare zi

Când simți că nu ai timp pentru a te antrena sau a alerga pe bandă, spune-ți că mintea și corpul tău îți vor mulțumi dacă o faci. Ceva la fel de simplu ca o plimbare rapidă de 10 minute în aer liber este mai bine decât să te relaxezi pe canapea toată ziua. Yeung recomandă să mergi cu bicicleta, să sari coarda sau să faci o mică sesiune de dans în camera ta. Important este că îți miști puțin corpul.

Ai aici și câteva metode prin care să accelerezi procesul de slăbire.

Reclamă

Consumă alimente sănătoase 80% din timp

Yeung recomandă să îți umpli farfuria cu carne slabă, legume proaspete și carbohidrați la majoritatea meselor. Acest lucru este esențial pentru a oferi corpului nutrienții importanți de care are nevoie pentru a funcționa corect.

Dormi suficient

Pe lângă dietă și exerciții fizice, somnul este o parte cheie a bunăstării tale generale. Conform sfaturilor Fundației Naționale pentru Somn, adulții ar trebui să beneficieze de șapte până la nouă ore de somn în fiecare noapte. Persoanele care au peste 65 de ani ar trebui să primească șapte până la opt ore de somn.

Ține cont de numărul zilelor de sărbătoare

Așa cum am spus la început, este sezonul pentru a te răsfăța. Asta înseamnă să nu te simți vinovată dacă te bucuri de o masă copioasă de sărbători sau optezi pentru o prăjitură suplimentară din turtă dulce. Sportul este o activitate pe tot parcursul vieții. E important să revii imediat la rutina normală după vacanță și nu va trebui să te stresezi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×