Reclamă

Metode prin care să accelerezi procesul de slăbire. Ce poți face pentru o siluetă de invidiat, conform nutriționiștilor

Vara se apropie cu pași rapizi și tot mai multe femei se gândesc la modul în care pot obține silueta perfectă. Ți-am pregătit o listă cu metode prin care să accelerezi procesul de slăbire. Află care sunt sfaturile specialiștilor pentru a avea un stil de viață sănătos.

Publicat: 17 aprilie 2022, 7:09

Procesul de slăbire poate fi de multe ori lung și anevoios. Fără un program bine pus la punct, motivația ta se poate pierde. Astfel, rezultatele nu vor apărea în timpul în care îți dorești. Pentru a avea parte de silueta perfectă vei avea nevoie să adopți un stil de viață sănătos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Metode prin care să accelerezi procesul de slăbire

Oricât de bine ar suna silueta perfectă nu se poate obține peste noapte. Pentru a avea parte de un corp armonios este nevoie să depui mult efort și să te înarmezi cu multă răbdare. Cu toate acestea, există câteva metode care ar putea să accelereze procesul de slăbire, spun specialiștii. Astfel, rezultatele tale vor fi obținute mai rapid, iar tu te vei motiva să muncești și mai mult în obținerea obiectivului pe care ți l-ai stabilit.

Investește într-un antrenor personal

Să-ți iei un antrenor personal poate să fie una din cele mai bune metode prin care să accelerezi procesul de slăbire. Fiecare persoană are nevoie de sprijin pentru a-și atinge obiectivele stabilite. Un antrenor personal te-ar putea ajuta să vezi unde anume greșești în modul de execuție al exercițiilor pe care alegi să le fac.

Totodată acesta te poate ajuta să-ți corectezi postura și să-ți crești rezistența, dar și masa musculară. Deși antrenamentele se pot face fără un antrenor, lipsa acestuia face ca rezultatele tale să fie obținute într-un timp mult mai lung.

Reclamă

Fă-ți analizele generale

Analizele de rutină sunt extrem de importantă pentru a putea determina starea ta de sănătate. Înainte de a începe o dietă este important să vezi cum stai cu sănătatea și ce nutrienți îți lipsesc din corp. Pe lângă analizele uzuale, specialiștii recomandă și un test ADN.

În felul acesta vei știi exact de ce are nevoie corpul tău pentru a atinge performanțele dorite într-un timp scurt. Testele de sânge sau cele de ADN sunt ideale pentru stabilirea obiectivelor tale de pierdere în greutate pe termen lung. În felul acesta îți vei putea adapta dieta în funcție de nevoile tale. Iată și o listă generală cu alimente bogate în nutrienți care te pot ajuta să pierzi în greutate.

Reclamă

Optează pentru un tratament de înfrumusețare

Un tratament de înfrumusețare se poate afla și el pe lista ta de metode prin care să accelerezi procesul de slăbire. Conform publicației KSL.com, cele mai recente studii au demonstrat că tratamentele moderne cu laser pot ajuta la pierderea centimetrilor în plus din jurul taliei și nu numai.

Anumite zone cu probleme necesită tratamente de înfrumusețare pentru a vedea rezultatele dorite. Fie că este vorba de un masaj special sau de o procedură laser, aceste tratamente pot fi un real ajutor pentru momentele când vrei să pierzi vizibil câțiva centimetri în talie.

Adoptă o atitudine pozitivă

Atitudinea pozitivă este extrem de importantă pe toată perioada procesului de slăbire și nu numai. Studiile au arătat că o atitudine pozitivă te poate ajuta să-ți atingi mult mai rapid obiectivele stabilite. Starea ta de bine te va motiva să muncești mai mult la țelul pe care ți l-ai stabilit.

Astfel, rezultatele tale nu se vor lăsa așteptate și vor apărea mai repede decât ai crede. Emoțiile pozitive alături de efortul depus prin alimentația corectă și sportul zilnic sunt ingredientele perfecte pentru un proces rapid și sănătos de slăbire. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×