Reclamă

Blac Chyna a ieșit în public într-o salopetă gri, mulată. Cum arată bustul vedetei după ce s-a confruntat cu complicații cauzate de reducerea implantului mamar

Blac Chyna a ieșit în public într-o salopetă gri, mulată. Vedeta și-a etalat silueta intens lucrată în sala de sport în timpul unei sesiuni de cumpărături în Los Angeles.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 februarie 2024, 7:15

Artista, în vârstă de 35 de ani, a fost fotografiată mergând prin magazinele de pe Melrose Avenue după ce s-a antrenat. Ea purta o salopetă gri care îi scotea în evidență brațele tonifiate și faimosul posterior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Blac Chyna a ieșit în public într-o salopetă gri, mulată

Blac Chyna și-a asortat ținuta cu o pereche de pantofi sport. Aceasta a purtat mereu gluga pe cap și ochelari de soare cu rame mari.

Cântăreața părea că se simte foarte bine. Ea a fost zâmbitoare chiar și atunci când s-a urcat în mașina ei scumpă și roșie, deși și-a dat seama că este urmărită de fotografi.

Ieșirea are loc la două săptămâni după ce Blac Chyna a sărbătorit 16 luni de sobrietate.

„Recunoscătoare pentru 1 an și 4 luni de sobrietate, 16 luni de binecuvântări. Mulțumesc, Doamne, pentru această călătorie către fericire”, a scris ea pe Instagram pe 18 ianuarie.

Reclamă
Blac Chyna, într-o salopetă gri, mulată, cu o glugă pe cap
Blac Chyna a ieșit în public într-o salopetă gri, mulată / Profimedia Images

Ea a sărbătorit această reușită cu baloane și un tort. Blac Chyna a luat decizia de a renunța la substanțe interzise și alcool după ce s-a botezat din nou în 2022. De asemenea, se spune că ea intenționează să-și elimine și colecția extinsă de tatuaje.

La scurt timp după, vedeta de reality TV a decis să părăsească lumea conținutului pentru adulți. Ea chiar și-a închis contul de succes, ca parte a noii sale vieți mai echilibrate.

Reclamă

Dorind să se întoarcă la „Angela”, numele ei adevărat, Blac Chyna a apelat și la ajutorul medicilor esteticieni. Ea a dorit să-și îndepărteze implanturile din sâni și fese. A renunțat și la tot ceea ce și-a făcut de-a lungul timpului la nivelul feței.

Ea a recunoscut anterior că a avut o listă lungă de proceduri. Printre acestea se numără patru operații la sâni, liposucție și o îmbunătățire la nivelul posteriorului.

Blac Chyna a spus că nu a avut niciodată un lifting brazilian. Cu toate acestea, ea a apelat la injecții cu silicon începând cu vârsta de 19 ani.

Pentru a începe 2024 așa cum se cuvine, Blac Chyna a decis să vorbească despre complicația „dureroasă” prin care a trecut în timpul celei mai recente operații de reducere a sânilor.

Ea a explicat că chirurgul ei i-a recomandat să-și micșoreze încet dimensiunea sânilor pentru a preveni lăsarea pielii.

Cu se probleme s-a confruntat vedeta după ce și-a micșorat sânii

După ce a trecut de la 585cc la 385cc, Blac Chyna a dezvăluit că „unul dintre cele mai rele lucruri care s-ar putea întâmpla” a avut în timpul operației.

„Unul dintre sânii mei a fost încapsulat”, a spus ea în timp ce stătea întinsă în pat purtând un sutien negru și o banda compresivă în jurul pieptului.

„Acesta este ceva care se poate întâmpla ori de câte ori faci o intervenție chirurgicală”.

Potrivit Societății Americane de Chirurgi Plastici, unii pacienți care au apelat la mărirea sânilor „dezvoltă țesut cicatricial gros”. Pe lângă problemele estetice, poate „în cazuri extreme” să provoace „dureri la sâni”.

Chyna a explicat că sânul ei stâng „se contractase în jurul implantului”.

Vedeta a renunțat chiar și unghiile lungi și ascuțite, spunând: „Am trecut de această etapă. Am fost acolo, am făcut asta. Le dau ștafeta domnișoarelor.

Recent, ea a dezvăluit că își dezactivează contul OnlyFans din cauza copiilor ei, Dream și King Cairo, pe care îi are cu fostul ei partener, rapper Tyga.

Chyna a devenit rapid una dintre cele mai populare vedete de pe OnlyFans când s-a alăturat platformei în 2020. După ce a perceput abonaților 10 dolari pe lună pentru conținutul ei, ea a câștigat 20 de milioane de dolari pe lună, potrivit The Richest.

Chyna a început să perceapă o taxă de tip abonament de 50 de do pe lună, oferind în același timp un pachet de trei luni pentru 127,50 de dolari și un abonament pentru un an întreg pentru 450 de dolari.

Ea a câștigat rapid peste 240 de milioane de dolari pe site.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×