Reclamă

Blac Chyna a făcut dezvăluiri despre viața sa amoroasă. Ce decizii a luat după transformarea fizică

Blac Chyna a făcut dezvăluiri despre viața sa amoroasă. Vedeta a oferit un interviu sincer pentru publicul larg. După ce a trecut printr-o serie de transformări fizice, Chyna a luat și câteva decizii în ceea ce privește bărbații din viața sa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 aprilie 2023, 6:49 / Actualizat: 23 iunie 2023, 10:19

Blac Chyna a dezvăluit ce planuri are pentru viitorul său. Artista internațională este pregătită să-și ducă viața mai departe. Călătoria pe care a început-o o face să fie mai fericită ca niciodată. Deși a trecut cu greu peste fostele relații, Chyna spune că nu renunță la iubire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Blac Chyna a făcut dezvăluiri despre viața sa amoroasă

Mulți s-au gândit că diva și-ar dori să fe singură în această perioadă. Cu toate acestea, Blac Chyna spune că și-ar dori să aibă un partener.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Diva nu acordă prioritate întâlnirilor, dar nici nu le ignoră. Atunci când iubirea va intra în viața sa, Chyna spune că o va întâmpina cu brațele deschise. Diva a povestit în amănunt despre viața sa amoroasă, iar publicația PageSix a oferit câteva detalii.

Reclamă

Chyna își ține fanii la curent și pe conturile sale de social media. Pe Instagram postează deseori clipuri în care povestește detalii din viața sa. De altfel, puțini știu că numele real al artistei este Angela Renee White.

”Vreau ca toate doamnele și domnișoarele să conștientizeze pericolele implanturilor cu silicon. Acestea pot fi periculoase, mai ales dacă apar complicații. Sunt mamă a doi copii, iar prima dată când mi-am pus implanturi avea 19 ani. Am crezut că așa este la modă. Nu i-am oferit corpului meu ansa să se dezvolte în mod natural. Am greșit.”

Chyna trece printr-o adevărată călătorie de transformare. Aceasta a postat inclusiv un clip video în care le-a arătat fanilor momentul în care a fost botezată. Diva vrea să se apropie mai mult de latura spirituală. Aceasta vrea să-și schimbe complet viața.

Reclamă

Ce spune artista despre transformările fizice

Blac Chyna a decis să-și îndepărteze implanturile cu silicon din zona bustului. Aceasta a început inclusiv o procedură de dizolvare a substanțelor pe care și le-a injectat de-a lungul timpului în față. Artista internațională a recurs inclusiv la o operație de micșorare a posteriorului.

Pe rețelele de socializarea a postat fotografii pe care le-a făcut în urma intervențiilor chirurgicale. Vedeta a vrut să fie transparentă cu admiratorii săi.

Mai mult, publicațiile internaționale spun că modelul și-a închis contul de pe o platformă de adulți și a decis să-și îndepărteze mai multe tatuaje de pe corp. Chyna spune că vrea să fie un exemplu pozitiv pentru copiii săi, King, de 10 ani și Dream, de 6 ani.

”Voi schimba totul la mine. Am ajuns la final. Nu mai vreau să apelez la astfel de proceduri, îmi doresc să fiu naturală. Vreau să mă întorc la frumusețea mea reală.”

Artista internațională și-a sfătuit admiratoarele să se iubească așa cum sunt și să nu cadă în capcana imaginilor trucate de pe conturile de social media. Aceasta spune că regretă faptul că s-a luat după un trend și a apelat la implanturi în tinerețe. Diva este pregătită acum să-și recapete naturalețea. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
3
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
4
Julie Andrews într-un sacou alb în timp ce intră într-o mașină
Divertisment
Transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe stradă la 88 de ani
Aceasta este transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe vedeta în vârstă de 88 de ani. Actrița a ieșit la plimbare și s-a bucurat de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×