Reclamă

Blac Chyna a fost pozată în aeroportul din Los Angeles. Imaginile cu vedeta după ce a declarat că renunță la implanturi

Blac Chyna a fost pozată în aeroportul din Los Angeles. Artista internațională le-a oferit fanilor săi o lecție de stil. Diva a ales o ținută extravagantă pentru călătoria pe care a făcut-o. Paparazzi au reușit să surprindă primele imagini cu vedeta care a renunțat la implanturile făcute de-a lungul timpului.

Publicat: 1 aprilie 2023, 6:57

Blac Chyna este de nerecunoscut în cele mai recente imagini cu ea. Chipul vedetei s-a schimbat semnificativ după ce a renunțat la implanturile făcute cu botox și nu numai. Diva a anunțat că a renunțat inclusiv la implanturile mamare și că a apelat la o operație de reducere a feselor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Blac Chyna a fost pozată în aeroportul din Los Angeles

Admiratorii artistei internaționale s-au bucurat să o vadă pe aceasta în aeroportul din Los Angeles. Deși a renunțat la o parte din implanturile pe care și le-a făcut de-a lungul timpului, Blac Chyna nu pare că a renunțat la stilul vestimentar care a consacrat-o.

Vezi mai multe imagini cu Blac Chyna în Galeria Foto!

Blac Chyna într-o haină de blană roșie și cu bagajele sale în aeroportul din Los Angeles
Blac Chyna a fost fotografiată în aeroport după ce a renunțat la implanturi / Profimedia Images

Vedeta și-a făcut apariția într-o ținută extravagantă și strălucitoare. Aceasta a purtat un costum all black cu paiete. La acesta a ales să asorteze o haină de blană roșie. Artista și-a completat întreaga ținută cu ajutorul unei perechi de cercei roșii, dar și a unei perechi de pantofi sport cu toc.

Reclamă

Paparazzi au pozat-o în timp ce aceasta încerca să-i ducă singură bagajele la mașină. Blac Chyna nu a renunțat la machiaj. Chiar dacă spune că vrea să-și îmbrățișeze frumusețea naturală, Blac Chyna este la fel de atentă cu produsele de make-up pe care le utilizează.

Diva internațională a optat pentru un machiaj strident, de seară. Aceasta a încercat să-și pună în valoare trăsăturile feței cu ajutorul produselor de înfrumusețare.

Despre schimbările dramatice prin care trece a ales să vorbească pe platformele sale de social media.

Reclamă

Cum s-a schimbat imaginea artistei după ce a renunțat la implanturi

Blac Chyna a început o adevărată călătorie de transformarea a trupului și chipului său. Vedeta și-a luat complet prin surprindere fanii atunci când a anunțat că renunță la implanturile mamare și că vrea să-și reducă fesele.

Adevărata schimbare s-a produs atunci când Chyna a dezvăluit că trece printr-o- procedură de îndepărtare a substanțelor cu botox pe care și le-a injectat de-a lungul timpului. Vedeta vrea să-și recapete frumusețea naturală a chipului său.

”Vreau să merg până la capăt. Sunt în runda doi de dizolvare a substanțelor pe care mi le-am injectat. Fața mea arată mult mai bine acum. Deja aveam o structură frumoasă a chipului, nu știu de ce am apelat la toate acele substanțe cu botox.”

”Cred că am facut-o pentru că era la modă în trecut. Nu recomand să faceți asta doar pentru că este în trend. Nu merită efortul. Aceste proceduri le-am făcut atunci când încă eram tânără. Nici nu i-am oferit corpului meu timpul necesar să evolueze singur”.

Artista internațională documentează procesul său de transformare cu ajutorul rețelelor de socializare. Aceasta vrea să fie transparentă cu admiratorii săi din mediul online și să le ofere toate informațiile necesare privind transformarea sa.

Deși călătoria ei este abia la început, Chyna este optimistă cu privire la rezultatul final.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×