Reclamă

Priyanka Chopra a publicat o fotografie adorabilă cu fiica Malti. Cele două se machiază împreună: „Glam cu Mama”

Priyanka Chopra a publicat o fotografie adorabilă cu fiica Malti. Cele două se machiază împreună: „Glam cu Mama”. Actrița o are pe micuța în vârstă de 14 luni cu soțul Nick Jonas.

Publicat: 29 martie 2023, 8:50

Priyanka Chopra Jonas adoră să se machieze și se pare că vrea ca micuța Malti să-i calce pe urme. Vedeta a distribuit pe Instagram o fotografie adorabilă în care se aranjează alături de fiica ei, Malti Marie, în vârstă de 14 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Priyanka Chopra a publicat o fotografie adorabilă cu fiica Malti

În selfie-ul cu ele, Chopra Jonas, în vârstă de 40 de ani, pare ca și cum ar vrea să sărute pe cineva. În acest timp, micuța Malti îi dă cu o perie pufoasă de machiaj pe față. Priyanka își ține fetița în brațe, semn că relația dintre ele este una extrem de apropiată, scrie People.

„Glam cu mama. #MM 🥹😍❤️🙏🏽”, a subtitrat vedeta postarea, etichetând și inițialele de la prenumele fiicei sale.

Recent, Nick Jonas a publicat o poză adorabilă pe Instagram story în care arăta o pereche de adidași de la un brand de renume alături de o pereche în miniatură care aparține fiicei sale.

„Daddy x Daughter”, a scris celebrul artist în dreptul postării.

Reclamă

Chopra Jonas a postat ulterior o poză cu fiica pe Instagram. Aceasta o arată pe fetiță adormită în mijlocul unui pat.

„Povești de culcare❤️”, a scris ea alături de imagine.

La începutul acestei luni, Chopra Jonas a vorbit la Premiile Oscar de la Los Angeles. Acolo, ea a spus pentru People despre cum s-a schimbat viața ei de când s-a căsătorit cu muzicianul Jonas Brothers și au devenit părinți.

Reclamă

„Având sprijinul lui Nick și al familiei mele, pot spune că doar cu ajutorul lor pot face ceea ce fac”, a spus Chopra Jonas. „Familia mea este cea mai mare, cea mai mare putere a mea”.

Malti Marie a fost prezentată publicului după vârsta de un an

Priyanka Chopra a avut-o cu ea pe Malti Marie în timp ce soțul Nick Jonas și frații lui au primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Deși era un eveniment dedicat tatălui ei, fetița a furat atunci toate privirile. Aa fost prima dată când fanii au putut să vadă chipul fetiței și s-au bucurat mult să o cunoască. Priyanka a scris în descrierea unei imagini: „Atât de mândră de tine iubirea mea! Felicitări @jonasbrothers”. Imaginea îi arată pe cei trei frați stând cu certificatele lor Walk of Fame pe scenă. Priyanka și Malti sunt văzute urmărindu-i din public.

Nick Jonas, a ținut un discurs în timp ce acesta se afla pe scenă. El a spus: „Pentru frumoasa mea soție. Tu ești calmul în nebunie, stânca în furtună. Îmi place să fiu căsătorit cu tine. Este cel mai mare dar. Și îmi place să fiu părinte alături de tine”.

Nick i-a făcut cu mâna lui Malti și i-a spus: „Malti Marie, salut. Abia aștept să mă întorc aici peste 15 ani și să te fac de rușine în fața prietenilor tăi”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care se întinde în pat după ce a dormit mai bine pentru că a avut bujori lângă ea
Timp liber
Floarea despre care se spune că te-ar putea ajuta să dormi mai bine. Mulți dintre noi o au deja în grădină
Într-o societate atât de agitată devine din ce în ce mai greu să avem parte de un somn lung și de calitate. Durata și calitatea somnului au un impact major asupra randamentului pe care...
2
Un ghiveci cu floarea flamingo
Timp liber
Cum să ai grijă de floarea flamingo. E superbă, dar are nevoie de atenție specială
Află cum să ai grijă de floarea flamingo. Da, ai citit bine. Există o floare superbă denumită flamingo. Într-adevăr, păsările flamingo și-au câștigat notorietatea datorită aspectului lor deosebit și coloritului penelor. La fel de...
3
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
4
Arnold, pe bicicletă, într-o ținută sport
Divertisment
Joseph Baena e bucățică ruptă din tatăl său. Fiul lui Schwarzenegger e complet transformat în cele mai recente imagini
Joseph Baena e bucățică ruptă din tatăl său. Fiul lui Schwarzenegger e complet transformat în cele mai recente imagini. Pozele în care cei doi apar împreună nu fac decât să confirme aceste lucru. Arnold...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×