Reclamă

Selena Gomez a împlinit 30 de ani. Cântăreața a sărbătorit alături de Taylor Swift

Selena Gomez a împlinit 30 de ani. Cântăreața a sărbătorit momentul special alături de una din cele mai bune prietene ale sale, Taylor Swift. Vedeta a distribuit pe contul său personal de Instagram o fotografie care a imortalizat momentul.

Publicat: 25 iulie 2022, 10:51

Selena Gomez se bucură de o nouă etapă din viața sa alături de oamenii care i-au fost alături la bine și la greu. Artista internațională i-a rezervat puțin timp pentru a se relaxa alături de artista Taylor Swift. Gomez are un program foarte aglomerat. De când s-a lansat cel de-al doilea sezon al seriei Only Murders In The Building, aceasta a fost tot mai prezentă în fața micilor ecrane prin participarea la evenimente publice de promovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez a împlinit 30 de ani

Selena Gomez este una dintre cele mai apreciate artiste. De-a lungul timpului aceasta și-a concentrat atenția asupra carierei sale muzicale, dar ulterior a decis să se axeze mai mult pe actorie. Gomez s-a făcut remarcată datorită talentului său, dar și a implicării pe care a avut-o în diferite programe caritabile.

Vezi mai multe imagini cu Selena Gomez în Galeria Foto!

De data aceasta diva a celebrat un moment extrem de important din viața sa. Selena Gomez a împlinit vârsta de 30 de ani și a decis să celebreze momentul într-un cadru restrâns. În locul unei petreceri fastuoase, Gomez a fost surprinsă luând cina într-un cadru liniștit alături de cea mai bună prietenă a sa, Taylor Swift.

Reclamă

Cele două vedete împărtășesc o prietenie de lungă durată. În imaginile pe care le-a postat pe rețelele sociale, Selena apare într-o rochie albă, simplă, în timp ce Taylor are părul prins în două codițe și poartă o rochie roșie cu imprimeu floral.

Vedeta a fost fotografiată în timp ce zâmbește și citește o scrisoare pe care a primit-o de la Swift. În același timp, fotografia a mai surprins și un cadou pe care aceasta l-a primit de la prietena sa cea mai bună.

Admiratorii vedetei s-au bucurat să o vadă mai fericită ca niciodată. Aceștia și-au exprimat admirația față de Gomez prin urările pe care le-au postat în secțiunea de comentarii.

Reclamă

Actrița internațională are o relație foarte strânsă cu fanii săi. Vedeta își ia din timp pentru a oferi autografe sau pentru a se fotografia alături de fanii care obișnuiesc să o aștepte la diferite evenimente publice.

Cum s-au cunoscut Selena Gomez și Taylor Swift

Selena Gomez a împlinit 30 de ani și-a sărbătorit momentul alături de ce mai bună prietenă a sa, Taylor Swift. Cele două vedete împărtășesc deja o prietenie de lungă durată. Taylor i-a fost de-a lungul timpului mereu alături Selenei.

Cele două s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2008, atunci când amândouă se întâlneau cu doi dintre frații Jonas. Gomez era la acel moment într-o relație cu Nick Jonas, în timp ce Swift era într-o relație cu Joe Jonas. Într-un interviu din anul 2017, Gomez a împărtășit mai multe despre începutul prieteniei sale cu Swift.

”Ne-am împrietenit pentru că ne întâlneam amândouă cu frații Jonas, A fost ceva isteric, dar în același timp uimitor. Ne-am înțeles încă din primul moment. A fost cel mai bun lucru pe care l-am păstrat din acele relații”.

Swift are o admirație la fel de mare față de prietena sa. Aceasta a declarat de-a lungul timpului că îi va fi alături Selenei indiferent de ceea ce se va întâmpla. Swift a mai spus că ar putea ierta pe oricine îi greșește, dar nu ar ierta niciodată o persoană care o rănește pe prietena sa cea mai bună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×