Reclamă

Selena Gomez și-a făcut un tatuaj mare pe spate. Cum arată desenul permanent al artistei

Selena Gomez și-a făcut un tatuaj mare pe spate, iar acest lucru i-a pus pe fani pe jar. Artista este una dintre cele mai urmărite persoane publice pe conturile de socializare, iar cei care o admiră așteaptă cu nerăbdare o nouă postare.

Publicat: 16 decembrie 2021, 11:56

Actrița The Only Murders in the Building, în vârstă de 29 de ani, și-a făcut mai multe tatuaje de-a lungul anilor, dar ultimul său desen permanent este de departe cel mai îndrăzneț de până acum. Keith Scott, un celebru tatuator de la "Bang Bang" New York, i-a lăsat pe fani să se întrebe dacă vedeta chiar și-a făcut un tatuaj mare pe coloana vertebrală. Acesta a distribuit o fotografie alb-negru cu o persoană ce semăna cu vedeta și pur și simplu a subtitrat postarea "@selenagomez".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez și-a făcut un tatuaj mare pe spate

„Este pentru viitorul ei proiect sau album? Este permanent?”, a întrebat un fan în comentariile postării. Altcineva a scris: „Spune-ne mai multe, omg. Avem nevoie de o privire mai atentă”. Un alt fan a spus: „Abia aștept să-l vedem mai bine 😍”.

Gomez nu a comentat încă despre noul tatuaj, așa că fanii vor trebui să aștepte pentru a obține mai multe detalii. Ea a vizitat ultima dată Bang Bang în aprilie 2021 pentru a-și tatua o cruce delicată pe claviculă, scrie People.

Vezi mai multe imagini cu Selena Gomez în GALERIA FOTO!

Reclamă

Câteva dintre celelalte tatuaje ale ei au fost apreciate rapid de fani. Artista și-a tatuat recent cuvântul „Rare”, pentru a marca cel mai recent album al său. În 2014, tot la studioul Bang Bang și-a înscris cuvinte arabe care se traduc prin „iubește-te mai întâi pe tine” pe spatele ei, sub umărul drept. Tot acolo și-a tatuat a și cifrele romane LXXVI pe ceafă.

Gomez are aproximativ 16 tatuaje în total, inclusiv noul desen de pe spate, potrivit Page Six. Multe dintre ele reprezintă momente importante din viața ei, inclusiv data transplantului de rinichi. Primul ei tatuaj a fost o mică notă muzicală pe încheietură. Într-un interviu din 2012 pentru Access Hollywood, Gomez a spus că și-a făcut tatuajul pentru că „muzica are o mare influență în viața mea”.

Ce proiecte are în plan Selena Gomez

Reclamă

Vedeta a pusă însă pe pauză proiectele muzicale și lucrează la alte obiective din alte domenii de activitate. Recent a lansat o linie de produse cosmetice, a investit într-o companie de livrare alimente. Lucrează și la o platformă pentru oamenii care se confruntă cu probleme de sănătate mintală.

Cântăreața a vorbit recent și despre proiectele pe care le are în lucru, dar și despre cele în care vrea să investească în viitor.

„Când acea afacere s-a încheiat cu Gopuff, am fost mai mult decât încântată. Mi-a trezit cu adevărat interesul pentru celelalte aspecte ale afacerilor și investițiilor”, a spus Gomez pentru presa. „În ceea ce privește ce urmează, am câțiva ași în mânecă”.

Selena Gomez nu s-a sfiit de-a lungul timpului să discute în public despre sănătatea sa mintală. Ea a declarat în trecut pentru CNN despre cum vrea să devină un avocat al derapajelor din social media. Artista a spus că optează adesea pentru terapie atunci când vine vorba despre probleme serioase. Anul viitor promite să lanseze o platformă dedicată oamenilor care se confruntă cu probleme de sănătate mintală.

Strategia se concentrează pe fitness mental. Va oferi exerciții zilnice pe care oamenii le pot face pentru a-și consolida sănătatea mintală. Ei vor lansa produse fizice ca parte a acestui plan, începând cu un jurnal care va include sugestii creative, potrivit purtătorului de cuvânt al Wondermind, Meredith Sidman.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×