Reclamă

Selena Gomez a ieșit la plimbare în New York. Cum a fost surprinsă după filmările sezonului 2 din Only Murders in the Building

Selena Gomez a ieșit la plimbare în New York. Actrița în vârstă de 29 de ani a fost surprinsă alături de un câine în timp ce părăsea platourile de filmare ale sezonului doi din serialul de succes Only Murders in the Building. Vedeta s-a camuflat din cap până-n picioare și s-a ferit de fotografii prezenți.

Publicat: 11 decembrie 2021, 6:30

Selena Gomez a părut foarte deranjată de prezența fotografilor atunci când a părăsit de platourile de filmare. Actrița a încercat să se ferească fața și s-a ascuns după un cățeluș pe care l-a ținut tot timpul în brațe. Sursele externe nu au putut confirma dacă animăluțul este al vedetei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez a ieșit la plimbare în New York

Selena Gomez a fost surprinsă recent după ce a ieșit la plimbare în New York. Vedeta internațională a ales o ținută care să o camufleze din cap până-n picioare. Actrița în vârstă de 29 de ani a fost însoțită de o parte din echipa de filmare a serialului Only Murders in The Building.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Selena Gomez în timp ce ține un câine în brațe după ce a ieșit la plimbare în New York
Vedeta, vizibil deranjată de prezența curioșilor, a încercat să-și ascundă fața după cățelușul pe care îl ținea în brațe / Profimedia Images

Gomez a purtat o pereche de pantaloni comozi de trening la care a asortat o haină neagră din blană. Pe cap a ales să poarte o căciulă pufoasă, iar restul feței i-a fost acoperită de masca neagră de protecție. Fotografii au surprins-o în timp ce ducea un câine în brațe.

Reclamă

Vedeta, vizibil deranjată de prezența curioșilor, a încercat să-și ascundă fața după cățelușul pe care îl ținea în brațe. Sursele externe nu au confirmat dacă cățelul îi aparține vedetei. Gomez le-a prezentat fanilor săi la începutul anului 2020 cei doi cățeluși pe care i-a adoptat, Winnie și Daisy.

Aceasta este o iubitoare a animalelor și nu se ferește să arate acest lucru. Totuși, fanii nu au putut să nu remarce dorința vedetei de a se ascunde de camerele de fotografiat. În ultima vreme, actriță a fost surprinsă ferindu-se constant de ochii curioșilor. Aceasta a fost pozată la aeroport purtând un trening portocaliu care a ajutat-o să se camufleze în totalitate.

Selena Gomez are doi câini

Reclamă

Selena Gomez a fost surprinsă în timp ce a ieșit la plimbare în New York. Vedeta a fost surprinsă ținând în brațe un câine, în timp ce un al doilea era plimbat de un membru din echipa de filmare a serialului Only Murders in the Building.

Vedeta internațională este o mare iubitoare a animalelor. Acesta are doi cățeluși pe care i-a prezentat de-a lungul timpului pe rețelele sociale.

Într-un live pe care l-a făcut la începutul anului 2020, aceasta a povestit despre viața sa în pandemie și despre importanța de a sta în siguranță acasă. Gomez are un cățeluș pe nume Winnie pe care l-a adoptat în anul 2019. La începutul anului 2020 a adus acasă un nou membru al familie, pe micuța Daisy.

În videoclipul postat pe internet, Gomez apare în timp ce se joacă cu cele două animăluțe. Actrița este foarte atașată de prietenii săi patrupezi. Fanii s-au bucurat să o vadă pe artistă în siguranță, în timp ce se distrează în propria casă.

De atunci, artista a postat deseori imagini cu cei doi cățeluși pe contul personal de Instagram. Selena pare extrem de atașată de animăluțele ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×