Reclamă

Selena Gomez a participat la premiera sezonului doi al seriei Only Murders In The Building. Vedeta a purtat o rochie cu paiete

Selena Gomez a participat la premiera sezonului doi al seriei Only Murders In The Building. Actrița în vârstă de 29 de ani și-a expus silueta într-o rochie argintie cu paiete. Aceasta a pozat pe covorul roșu alături de colegii săi de platou, Steve Martin și Martin Short.

Publicat: 29 iunie 2022, 7:03

Selena Gomez a avut o apariție sclipitoare la cel mai recent eveniment la care a luat parte. Vedeta s-a bucurat de atenția primită din partea fotografiilor și a celor prezenți. Aceasta s-a asigurat că va avea o intrare memorabilă la premiera celui de-al doilea sezon al seriei pe care o îndrăgește atât de mult. Gomez și-a exprimat de mai multe ori bucuria de a lucra la acest proiect și de a fi parte dintr-o echipă unită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez a participat la premiera sezonului doi al seriei Only Murders In The Building

Vedeta din Only Murders In The Building a întors toate privirile asupra sa. Gomez a optat pentru o rochie argintie cu paiete care să-i pună în evidență silueta. Crăpătura ținutei i-a permis divei să-și lase la vedere picioarele tonifiate.

Vezi mai multe imagini cu Selena Gomez în Galeria Foto!

Selena Gomez a participat la premiera sezonului doi al seriei Only Murders in The Building și a purtat o rochie argintie cu paiete
Vedeta din Only Murders In The Building a întors toate privirile asupra sa / Profimedia Images

Gomez nu s-a sfiit niciodată să poarte hainele care o fac să se simtă confortabil. Chiar dacă nu are o siluetă care se încadrează în standardele actuale de frumusețe, diva știe cum să poarte cu atitudine o astfel de rochie.

Reclamă

Machiajul actriței a fost unul discret, iar accesoriile aproape că au lipsit. La o astfel de ținută Gomez a ales să asorteze doar o pereche de cercei rotunzi.

În picioare a purtat o pereche de sandale cu toc înalt care au lăsat la vedere un tatuaj discret. Alături de aceasta s-au aflat și cei doi colegi ai săi de platou. Cele trei vedete ale seriei s-au fotografiat împreună și au glumit în cadrul interviurilor pe care le-au oferit.

Cel de-al doilea sezon al seriei vine cu multe surprize pentru fanii vedetei. Gomez este nerăbdătoare ca aceștia să vadă proiectul la care a lucrat în ultimele luni.

Reclamă

Ce spune Selena Gomez despre cel de-al doilea sezon al seriei Only Murders In The Building

Selena Gomez a participat la premiera sezonului doi al seriei Only Murders In The Building și a oferit mai multe informații despre cum va arăta noua serie. În cel de-al doilea sezon vor apărea nume celebre precumAmy Schumer și Cara Delevingne.

Cu ocazia premierei, Gomez a oferit și câteva interviuri prin care a explicat de ce se asociază atât de ușor cu personajul pe care îl interpretează, Mabel. Vedeta în vârstă de 28 de ani spune că Mabel este ”o extensie a personalității sale”

”Să fiu precaută cu privire la oamenii din jurul meu nu este ceva străin de mine. În cea mai mare parte a timpului nu am încredere în ceilalți. Îmi place să am un suflet deschis, dar în același timp sunt foarte grijulie. Iubesc să o interpretez pe Mabel. Mabel este un fel de extensie a personalității mele, dar nu este în mod necesar eu”.

Vedeta spune că a dezvoltat o încredere mult mai mare în imaginea pe care o are în cel de-al doilea sezon. Ea a fost surprinsă deseori după filmările episoadelor celui de-al doilea sezon fiind veselă și plină de energie. Aceasta spune că este pregătită să le arate fanilor săi transformarea incredibilă prin care a trecut pe parcursul noilor episoade din cel de-al doilea sezon. În plus aceasta și-a felicitat ceilalți colegi de platou și a povestit cât de încântată a fost să joace alături de prietena sa dragă, Cara Delevingne.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×