Reclamă

Selena Gomez a fost fotografiată într-un trening alb în New York. Vedeta a ieșit să ia prânzul cu Sofia Carson

Selena Gomez a fost fotografiată într-un trening alb în New York. Artista a fost pozată în ținuta lejeră în timp ce petrecea amiaza în compania prietenei sale Sofia Carson. Vremea frumoasă și dorința de relaxare le-au făcut pe cele două să iasă la plimbare, dar nu au scăpat de ochii vigilenți ai fotografilor.

Publicat: 18 mai 2022, 7:22

Și Sofia a ales o ținută lejeră pentur ieșirea în oraș. Aceasta a optat pentru o cămașă albă, colanți negri și tocuri înalte, negru cu argintiu. Selena pe de altă parte și-a păstrat look-ul minimalist și a ales să-l accesorizeze cu bijuterii mici și o geantă Louis Vuitton. Amândouă au ales să iasă în oraș cu ochelari de soare la ochi, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez a fost fotografiată într-un trening alb

Apariția lui Gomez pe străzile din New York a avut loc la doar câteva ore după ce ea și-a făcut debutul ca gazdă a Saturday Night Live în weekend-ul care a trecut.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Selena Gomez, coboară din mașină, într-un trening alb, în New York
Selena Gomez a fost fotografiată într-un trening alb în New York / Getty Images

De data aceasta, Selena nu s-a mai ascuns de fotografi, așa cum a făcut la alte ieșiri în public.

Reclamă

Ei i s-a alăturat Steven Martin, în vârstă de 76 de ani, care a găzduit frecvent emisiunea în trecut, într-un moment în care a jucat rolul unui inventator de gag al pernei Whoopee și al altor dispozitive celebre. Selena și Steven joacă împreună în serialul original Hulu Only Murders in the Building.

În cadrul show-ului tv, Gomez și-a expus picioarele tonifiate într-o rochie scurtă neagră, pe care a combinat-o cu tocuri înalte.

Segmentul despre personajul inventatorului lui Martin a făcut parte din emisiunea American Inventors, unde Gomez a jucat rolul gazdei, Taylor Gosh.

Reclamă

„Mașina, paharul de hârtie, dansul, computerul. Toate acestea au fost inventate. Dar cine a făcut asta și care este povestea lor? a declarat ea, înainte de a-l prezenta pe Martin. Începem cu Archie Gizmo, genialul inventator al Pernei Whoopee.

Artista a spus despre colaborarea cu cei doi: „Am fost atât de onorată să lucrez cu Steve Martin și Martin Short, mai ales după ce i-am căutat pe google pentru a afla cine sunt ei”.

Selena Gomez a făcut o pauză de la rețelele sociale

Selena Gomez a păstrat distanța de rețelele sociale în ultimul timp. Artista a declarat recent că nu a mai fost prezentă pe internet timp de 4 ani și jumătate și că acest lucru a ajutat-o să se echilibreze din punct de vedere mental.

„Mi-a schimbat complet viața”, a spus Selena despre decizia ei de a deconecta priza. „Sunt mai fericită. Sunt mai prezentă acum. Mă conectez mai ușor cu oamenii. Mă face să mă simt un om normal.”

De la această decizie și din propriile experiențe, vedeta a hotărât să lanseze o platformă care promovează sănătatea mintală. Aceasta se numește Wondermind. „Fiecare am avut propriile lupte pentru sănătatea mintală. Ne-am dat seama că nu există un loc incluziv, distractiv și ușor în care oamenii să se poată reuni pentru a explora și discuta sentimentele lor”, scrie în descrierea site-ului.

Selena a vorbit sincer despre faptul că se confruntă cu tulburare bipolară. Aceasta spune că vrea să-și folosească propriile experiențe pentru a-i ajuta pe alții. Acesta este motivul pentru care a decis să exprime ceea ce simte în ceea ce privește toxicitatea rețelelor sociale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×