Reclamă

Selena Gomez s-a întâlnit cu fanii săi în fața unui hotel din Londra. Vedeta a promovat serialul Only Murders In The Building

Selena Gomez s-a întâlnit cu fanii săi în fața unui hotel din Londra. Cântăreața în vârstă de 29 de ani a promovat cel de-al doilea sezon al seriei în care joacă, Only Murders In The Building. Vedeta internațională a fost întâmpinată cu mult entuziasm de mulțimea care a așteptat-o să iasă.

Publicat: 14 iulie 2022, 7:19

Selena Gomez a demonstrat din nou că are o relație foarte strânsă cu admiratorii săi. Artista a stat minute în șir să se pozeze cu fanii ei. Actrița a oferit mai multe autografe și a încercat să răspundă întrebărilor pe care le-a primit de la public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez s-a întâlnit cu fanii săi în fața unui hotel din Londra

Selena Gomez are un program foarte aglomerat, însă reușește să-și facă întotdeauna timp pentru admiratorii săi. Artista se află pentru câteva zile în Londra pentru a promova cel de-al doilea sezon al serialului Only Murders In The Building.

Vezi mai multe imagini cu Selena Gomez în Galeria Foto!

Selena Gomez într-o rochie galbenă în timp ce coboară scările hotelului din Londra în care a fost cazată
Fotografii au încercat să o pozeze pe divă din toate unghiurile / Profimedia Images

Actrița și-a făcut apariția în fața fanilor purtând o rochie galbenă, cu un decolteu amplu. Cântăreața a accesorizat o pereche de cercei din aur și o pereche de sandale cu toc.

Reclamă

Coafura a fost una simplă, iar machiajul delicat. Fotografii au încercat să o pozeze pe divă din toate unghiurile. Aceștia au reușit să surprindă fiecare mișcare, dar și lenjeria modelatoare a cântăreței. Un singur pas greșit a lăsat la vedere accesoriul pe care diva a încercat să-l ascundă cu discreția.

Gomez a continuat sesiunea de fotografii și autografe și nu a dat atenție momentului surprins de paparazzi.

Artista a părut foarte fericită să se afle din nou înconjurată de fanii săi. Nu este prima dată când Gomez își face timp pentru a le oferi fanilor săi autografe.

Reclamă

Ce a declarat Selena Gomez după lansarea celui de-al doilea sezon al seriei Only Murders In The Building

Selena Gomez s-a întâlnit cu fanii săi în fața unui hotel din Londra pentru a promova serialul Only Murders In The Building. Serialul se bucură de vizualizări record și se zvonește că ar putea urma un al treilea sezon.

Cel de-al doilea sezon pare că se bucură de la fel de multă popularitate ca primul. Seria pune accent pe umor și mister, iar actorii care se reunesc pe platourile de filmare dau dovadă de o chimie incredibilă. Charles, Oliver și Mabel, personajele principale, reușesc să țină publicul cu sufletul la gură cu fiecare nou episod.

Gomez s-a arătat încântată peste măsură de reluarea filmărilor pentru cel de-al doilea sezon. La acel moment diva a fost pozată de mai multe ori pe platourile de filmare. După lansarea celui de-al doilea sezon, Gomez și-a exprimat bucuria de a lucra alături de colegii săi.

Diva spune că este ”onorată” să joace alături de Steve Martin și Martin Short. Gomez spune că cei doi actori au fost ca doi mentori pentru ea.

”M-au făcut să mă simt imediat parte a grupului lor. Sunt cei mai buni. Sunt extrem de generoși și umili și au perspective de viață foarte interesante de cele ale persoanelor pe care le-am întâlnit până acum.”

Gomez nu a vrut să ofere foarte multe detalii privind scenele din serial, însă le-a mărturisit fanilor că este încântată să poată să joace alături de prietena sa, Cara Delevingne.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×