Reclamă

Joe Jonas și Sophie Turner sunt din nou părinți. Actrița a adus pe lume o fetiță

Joe Jonas și Sophie Turner sunt din nou părinți. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood. Joe și Sophie sunt deja părinți ai fiicei Willa, pe care actrița a adus-o pe lume în iulie 2020.

Publicat: 15 iulie 2022, 11:38

O altă fetiță Jonas a venit pe lume. Joe Jonas și Sophie Turner și-au întâmpinat al doilea copil, confirmă reprezentanții ambelor vedete în exclusivitate pentru People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Joe și Sophie sunt bucuroși să anunțe sosirea fetiței lor”, spun reprezentanții.

Joe Jonas și Sophie Turner sunt din nou părinți de fetiță

Actrița Game of Thrones, în vârstă de 26 de ani, a confirmat că ea și soțul ei, în vârstă de 32 de ani, așteaptă al doilea copil împreună într-un interviu pentru Elle UK, publicat la începutul lunii mai.

„Despre asta înseamnă viața pentru mine, creșterea următoarei generații”, a spus Turner pentru publicație. „Cel mai grozav lucru în viață este să o văd pe fiica mea devenind din ce în ce mai puternică. Suntem atât de încântați să extindem familia. Este cea mai bună binecuvântare primită vreodată.”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Sophie Turner și Joe Jones pe strazăile din New York. El se uită pe telefon, ea se uită pe stradă. Ea poartă pantaloni scurți și o bluză albastră. El poartă blugi și un tricou galben
După ani de zile în care a optat pentru părul blond, Sophie Turner l-a vopsit în nuanțe roșiatice / Profimedia

De asemenea, actrița și-a afișat burtica de gravidă pe covor roșu de la Gala Met 2022 din New York, unde a pozat cu soțul ei. Aceasta a arătat strălucitoare într-o rochie Louis Vuitton cu mâneci lungi, brodată, pe care a combinat-o cu cercei din aur alb și diamante din colecția de bijuterii Louis Vuitton.

Jonas și Turner s-au căsătorit într-o ceremonie discretă în Las Vegas în mai 2019, înainte de a spune din nou „Da” la un eveniment mult mai mare în Franța, luna următoare.

Reclamă

Vestea incitantă despre „cel mai nou” bebeluș din familia lor vine la scurt timp după ce a fost anunțat că fratele lui Joe, Nick Jonas, și soția sa, Priyanka Chopra Jonas, au devenit și ei părinți prin intermediul unei mame surogat.

Ce a declarat Priyanka Chopra despre starea de sănătate a fiicei sale

„Suntem foarte bucuroși”, a scris Priyanka despre sosirea fetiței lor, Malti Marie, pe Instagram. Tot atunci, cei doi au spus că micuța a avut nevoie de îngrijire specializată pentru a trece cu bine și a se adapta la mediul după ce a venit pe lume.

„De Ziua Mamei reflectăm la ultimele luni care au fost ca un rollercoaster pentru familia noastră. Mulți oameni au trecut prin astfel de clipe, dar acest lucru nu face să ne fie mai ușor. După mai bine de 100 de zile în care fiica noastră s-a aflat într-o secție de terapie intensivă neonatală, în cele din urmă, este acasă. Călătoria fiecărei familii este unică și necesită un anumit nivel de credință că totul va fi bine.”

„Ultimele luni au fost de-a dreptul o provocare pentru noi. Privind retrospectiv am înțeles cât de prețios este fiecare moment din viața noastră. Suntem bucuroși peste măsură că fetița noastră este în cele din urmă acasă.”

„Dorim să le mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor de la spitalul de copiii din Los Angeles. Ei s-au ocupat de fiica noastră. Următorul capitol din viața noastră începe abia acum, iar micuța noastră poate trece peste orice. Mami și tati te iubesc!”

Fratele mai mare, Kevin Jonas, are și doi copii cu soția sa Danielle, cu care s-a căsătorit în decembrie 2009.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×